ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
CooL
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Ocak 2015 12:57
Son Ziyaret:
07 Temmuz 2015 01:00
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Cem Çevik
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Tanganyika

SON 3 MESAJI

Bir Bölgeyi Yosunlandırmak.
Merhaba arkadaşlar.
Akvaryumda bir bölüme kaya yığıp üzerini yosunlandırmak istiyorum böyle birşey deneyeniniz varmı ? led spot vs ne önerebilirsiniz ?
dekor için alçı gibi malzemeler kullanılabilirmi
Alçı olmaz erir gider. derz yada çimento olabilir fakat çimentonun kimyasal reksiyonu 1 ay sürüyor diye hatırlıyorum yani yaptıktan sonra bi süre beklemelisiniz.
Leptosomalarda sıkıntı
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 3 ay önce bir arkadaşım sağolsun Leptosoma ve kekese yavrusu hediye etti. İlk günlerde leptosomalardan birinde yüzgeç erimesi farkettim jbl in ilacını kullandım fakat ilacın tortusundanmıdır anlamadım 4 kekese ve 7/8 karides yani tabanda dolaşan türleri kaybettim şu anda 4 kekese var baya boylandılar iştahları ve keyifleri yerinde Maşallah.
Fakat Leptosomalar için aynı şeyi söyleyemicem, yeme ilgisiz değiller ama alıp tükürüyorlar genelde kalitelive taze yemleri karıştırıp öğüttüm yani tam ağızlarına göre :) haftada 1 de artemia veriyorum ama yok... Hayvanlar resmen güdük kaldı 2 tanesi iyice zayıflamıştı dün birini kaybettim bu gün diğeride sallanıyordu yem attım resmen atlıyor yeme ama alıp atıyor karnı içine göçmüş daha öncede leptosoma bakmıştım ama böyle bişey başıma gelmemişti. İç parazitten şüphelenip sarımsaklı yem aldım epsom tuzu aldım sera bactotabs aldım çok düzenli olmasada dipte çekerim akvaryum renksiz kalmasın Leptosomalar büyüyene kadar kalmaları için Lepistes almıştım onlar gayet sağlıklılar hatta fütursuzca ürediler yani tankta tek sıkıntılı durum Leptosomalarda birkaç gün içinde zayıflayan diğer balığıda kaybedeceğim aklıma gelen herşeyi yaptım ama çare bulamadım yardım lütfen.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.