ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
niyazim
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Şubat 2015 21:38
Son Ziyaret:
15 Temmuz 2015 02:21
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
niyazi uysal
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Içel
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

niyazi uysal

SON 10 MESAJI

Biolife Yüzen Akıllı Filtre C-160 YENİ SİSTEM
İskele kurdum .Demir çimento da koyacağım. Sizler art niyetlisiniz. Zaten yazmıştım görsel sıkıntılı diye. Ben kullanıyorum memnunum. Balıklarda mutlu vesselam.
Biolife Yüzen Akıllı Filtre C-160 YENİ SİSTEM
Arkadaslar hakka giriyorsunuz. Bu siteyi uzun suredir takip ediyorum. Uyeligim ve attigim mesajlara bakip yorum yazarak hakka giriyorsunuz. Bende sahibinden de sattigim seylerin resmini falan paylasayayim isterrseniz. Benim bora beyle hicbir ticari ve dostane baglantim yok. Aldim denedim ve goruslerimi paylasiyorum. Ramazan ramazan hakka girmeyin. Resim veya video da ekleyecegim. Adamin basit sistemi ise yariyor

[url=http://hizliresim.com/BMjVYD][img]http://i.hizliresim.com/BMjVYD.jpg[/img][/url]
[url=http://hizliresim.com/j5dEZj][img]http://i.hizliresim.com/j5dEZj.jpg[/img][/url]
[url=http://hizliresim.com/EYj7oq][img]http://i.hizliresim.com/EYj7oq.jpg[/img][/url]

Sattığım eheim filtrenin kargosunu da ben ödedim. Komisyondan sonra elime 50 lira gibi bir rakam çıktı. Diğer tetrada da komisyondan sonra 98tl elime geçti.

Buda akvaryumumun videosu. Gördüğünüz gibi 2 farklı biolife ürünü yeni ve eski ürün. eğer eskilerin sünger konulan kısmı değişirse değiştireceğim. Hepsi aynı olsun.
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=nQIUb896C8c&feature=youtu.be[/VID][EDIT]niyazim,2015-06-28 11:16:36[/EDIT]
Biolife Yüzen Akıllı Filtre C-160 YENİ SİSTEM
Denemek amaçlı 2 adet almıştım. Memnun kalınca 2 adet daha aldım. Eheim su kaçırmaz diyen arkadaş, kaçırdı.. 280 tl'lik filtreyi 50 tl ye sattım. Tetratec 1200 yeni seri aldım. Elektrik kesilince oda su kaçırdı.. Onuda 100 tlye sattım. Marka iyi diye millet alıyor..Herkesin cebine gönlüne karısacak değiliz. 1 ay iç filtre ile idare ettim. Olmadı su bulanıklastı. Sonra biolife ilanını gördüm. Ulan yalan olmasın dedim. Yine bir kazık yemeyelim. Neyse gözü kararttık aldım. Memnun kaldım. İç filtreyi iptal edip 2 adet daha aldım. Frontosalarım akıntıyı sevmedi. Yaklaşık 300 litrede 4 biolife kullanıyorum. Memnunun. Filtrenin tek eksiği kişiye göre değişir oda görselliği ve aldığınız hava motorunun sesi. Ben pencere dışına attım hava motorlarını. 11 wat ile suan sistemim gayet güzel. İleride balık nufusu artar ve bir dalga motoru isteyebilir belki. Korkarak aldığım ve süngerle bu iş olurmu dediğim sistem çalışıyor. Şuanda eheim 2008 tetra tec 1000 in plus ve 1800 lt lik çin malı iç filtre atıl duruyor. İsteyene çok ucuzdan verebilirim. Su değişimi konusu zaten dış filtre varken ben pek yapmıyordum. 4-5 ayda bir 3 te biri falan. Yalan olmasın ramazan ramazan 3-4 aydır bir 10 litre falan yaptım diye hatırlıyorum. Balıklar taze suyu seviyor :). Beni de şimdi trol yapar burda ki bazıları. Ne borayı tanırım sadece youtube dan gördüm nede şirketini... Üniversite okurken denizliden bir kez geçtik. Ben mersindeyim. Yakında resimde eklerim. Boruları ve süngeri kamufle edecek birsekilde üretilebilirse gayet muntazam olacak. sevgilerle.
Biolife Yüzen Akıllı Filtre C-160 YENİ SİSTEM
geçen hafta 2 adet yeni 160 aldım. frontosalar bir türlü iç filtreyi sevmediler. bende 4 adet biolife 2 adet çift çıkışlı hava motoru 5-6 watt. hava motorlarını da pencere dışına kaldırdım. balıklar gayet memnun. iki adet filtreyi uzun süre temizlemeyi düşünmüyorum bakalım ne olcak. şahsi fikrim dış filtreyi boşver... 
Biolife Yüzen Akıllı Filtre C-160 YENİ SİSTEM
buyrun testte geldi. teşekkürler. bora bey iyi çalışmalar
Biolife Yüzen Akıllı Filtre C-160 YENİ SİSTEM
2 ay oldu sanırsam. zaten filtreler üsten hafif hafif taşmaya başladı. bende bu hafta temizledim. akvaryum suyunda şöyle hafifçe yıkadım. tekrar çalıştırdım. sıkıntı yok. su berrak. temizlik çok kısa sürdü. 2 adet bio filtre ve 1000 litre devir daim yapan iç filtre. biolar biolojik yaşam için iç filtre mekanik ve suda hareket için.  ben memnunum arkadaşlar. akvaryumum 100-50-60. satıcıya ne tanırım ne gördüm yakından. youtube da gördüm ama. küçük akvaryumda bence çok ideal. büyükte suya hareket kazandırılsa daha iyi oluyor. filtreyi kullanmaya başlamadan evvel su değişimi yapmamıştım. sadece 10 litre değişim yaptım. 6 ay olmuştur belki... 
Biolife Yüzen Akıllı Filtre (hayal Kırıklıgı)
İnsanları kötülemeyelim bende aldım benim süngerde ayrıldı yetkiliye mesaj attım  fabrikada imalat olduğu için zorunlu olarak 2 parça olduğunu yapışkanın zararı olmadığını belirtti satıcı ile konusunca cevap veriyor bazıları gibi ürünü satıp kaybolmuyor yada başka bir şey demiyor çözüm bulmaya çalışıyor bunun üzerine ben nalburdan 2 sünger aldım denedim aynısını yapmayı pek beceremedim  satıcıdan el yapımı istedim  hiçbir sıkıntı olmaz diyor zaten nette. ben rahatsız olduğum için bana 2 adet yaptı gönderdi  şuan gayet memnunun akvaryum kumum  o kadar berrak ki dış filtre kullanırken bu kadar berrak değildi sanki 250 tl ye dış filtre aldım sattım 100 tl ye  hep su kaçırıyorlar alman malıymış yok içine malzemeymiş.sadece akıntı için iç filtre ve 2 tane  biolife  2 ayı geçti gayet iyi çalışıyor sistem şuan.
Biolife Yüzen Akıllı Filtre C-160 YENİ SİSTEM
2 ayı geçti sanırım. 100-50-60 akvaryumum da 2 adet biolife filtre ve  tetra in 1000 kullanıyorum.dış filtrem vardı önce tetra 1200. dış filtrede olsa iç filtre mekanik temizlik için şart oluyordu. 2 aylık gözlemim sonucu: su berraklığı şahane, uzun akvaryumlarda ya biolife fazla olacak bende 2 mesela 4 olsa super olcak ben onun yerine iç filtre kullanıyom akıntı için... asıl amacım biolojik oturmayı sağlamak. suanda akavaryumu üstünü cam ile tamamen kapattım. su kaybını önlemek için. 5 frontosa var gayet iyiler çok şukur.
birde filtre çekmiyor diyen arkadaşlar var. dış filtre gibi çekimi fazla olmuyor ama illa çekiyor az kumu karıştırın kumuda çekiyor. sonuç olarak benim akvaryum ebatlarında bir akvaryuma 4 tane lazım iç filtre vesaire olmayacaksa. ve iyi bir hava motoru. hava motorum champion 98. bu arada filtrem dolmuş biraz azar azar taşıyor. incelemeye devam.. tavsiye edermisiniz derseniz. ben tavsiye ediyorum. evimi 2-3 kez su basacaktı. onun stresi de kalktı. ben su değişim yapmayacağım bakalım 6 ay kadar :)
Biolife Yüzen Akıllı Filtre C-160 YENİ SİSTEM
3 haftayı devirdik sayılır. 100 50 60 akvaryumda 2 adet champion 98 ile kullanıyorum. 4 watlık eheim 2008 de süngersiz hafif sirkülasyon yapıyor. diğer iç filtreler çok ses yapıyor yada çok yakıyor.. dip çekimi uzun zamandır yapmıyordum. filtreyi aldıktan sonrada yapmadım bakalım ne olcak görelim. 5 adet frontosam var şuan gayet mutlular. su berraklığı çok iyi şuanda..
Biolife Yüzen Akıllı Filtre C-160 YENİ SİSTEM
bora bey benimde bir sorum olacak. filtrede kullandığımız hava taşı biraz daha küçük ve silindir olsa nasıl olur? bu taşın kenarında fazla boşluk kalmıyor. daha küçük ve biraz uzun olsa boruda daha fazla boşluk kalsa su taşıma kapasitesi artabilir mi? bu ölçü sizin deneyimleriniz sonrası mı oluştu?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.