ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
nicat
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Ekim 2015 18:45
Son Ziyaret:
24 Ocak 2016 18:56
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Nicat Qafarov
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Nicat Qafarov

SON 4 MESAJI

Yurtdışına Balık Gönderimi (önemli)
Merhabalar herkese.
Değerli hobici arkadaşlar. Sizlerin yardımına ihtiyacım var.Daha Baküde tropheus beslemek nasip olmadı. 4 tane burada duboisi almıştım hepsi teker teker öldüler. (ki önceden Ankaradan yaşarken çok rahat besleye biliyordum, hiç kayıp ta yaşamadım. İnsanın zoruna giden burada balıklara harcanan para değil ( Baküde irandan getirilmiş 3-4 cm lik duboisi nin adet fiyatı 40-50 tl arası değişiyor, ikola hiç yok, diğerlerinin fiyatını siz tahmin edin.) balıklara yazık olmasıdır. Tropheus gibi narin balıkları besleyip zevk almak varken insanın hevesi kursağında kalıyor. Bir tarafdan da bu formun ilanlar kısmında balık fiyatları FO F1 çeşitlerini görünce insan gerçekten çok üzülüyor.
Sizlerden ricam bu konuda gerçekten tecrübe sahibi arkadaşlar beni yönlendirsinler. Türkiyeden Baküye nasıl balık getire bilirim? THY nin canlı hayvan taşımacılığı kısmıyla konuştum. Göçmenlik yapacak insanların hazırladığı evrak kadar evrak isteniyor. Üstelik 10 ikola yavrusu için toplam fiyatı 120 tl 800 USD kargo ücreti istenmektetir. Bilgi sahibi abilerimizin tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Herkese sağlıklı hobiler.
Yurtdışına Balık Gönderimi
Merhabalar. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım vardı. Daha önce araştırmalarımda sadece Turkishkargo nun canlı hayvan gönderimi yapabileceğimi okudum. Türkiyeden Azerbaycana tropheus getirmek istiyorum kendim için. Hangi yolu tercih etmeliyim kargoyla, yoksa birisi getirirse sorunsuz getire bilirmiyim balıkları gümrüğe takılmadan? Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Beta Mı, Aksan Mı, Mas Mı Yoksa Tay Mur Mu?
Cevap yazan herkese teşekkür ederim. Ama burada ciddi güzel görsel akvaryum bulamadım. Hem hazır olan akvaryumlar da 5 6 bin tl-den ucuz değil burada.
Beta Mı, Aksan Mı, Mas Mı Yoksa Tay Mur Mu?
Değerli forum üyeleri,
İlk önce böyle kapsamlı bir site kurduğunuz için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aradığım her konunun cevabını bu sitede bulabiliyorum. Sizleri Azerbaycandan takip etmekteyim (bu arada kucak dolusu selamlar)))
Bir konuda yardımınıza ihtiyaç duydum. Lütfen tecrübesi olan kişiler bilgi paylaşırsa çok sevinirim. Türkiye den iki tane akvaryum sifariş vereceğim. Araştırdığım kadarıyla Beta, Aksan, Mas ve Tay mur kaliteli akvaryum yapıyorlar. Sizce bunlardan hangisi tam bana uygun olur malum yurtdışına alacağım garanti konusuyla bir şey de hall edemem baştan işi sağlama almak lazım. Akvaryum boyutları 180x70x60 ve 150x60x60. Sumplu istiyorum. Besleyeceğim balıklar da tropheus kolonileri olacaktır. Sizin önereceğiniz markayı Azerbaycana nasıl kırılmadan getirim ? sorularını yanıtlarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.