ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
rockmetal
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Aralık 2006 16:44
Son Ziyaret:
09 Nisan 2014 11:08
Toplam Mesaj:
343 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serhat Koçyiğit
Doğum Tarihi:
30 Ekim 1989
Yaş:
34
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

BJK

SON 10 MESAJI

Bodrum'da Kalacak Yer
Teşekkürler Selçuk bey,bakacağım.
Bodrum'da Kalacak Yer
Merhaba Akvaryum.com ailesi,
İzin tarihimi 1Ağustos'a ayarlayabildim;tatile çıkmayı planlıyorum.
Bodrum'a daha önce gitmedim.Tatile yalnız çıkacağım.Tek olarak başarabilirsem iki hafta kalmayı düşünüyorum:).
Bodrum'da yaşayan ve yardımcı olabilecek birileri var mı?
Hangi oteller uygun ve temizdir?Otel önermezseniz,olmasa da olur güvenli bir pansiyon yeterli.
Şu ana kadar internetten kalacak yerler dışında gözüme kestirdiğim mekanlar:AdamikBar,KuleBar ve KörfezBar.
Neden ille de Bodrum diye sorarsanız:Tek başıma tatile çıkacağım nereye gitsem,diye sorduğumda herkes Bodrum-Gümbet dedi.
Günlük ayırdığım bütçe 50TL ile 80TL arasında.
Yardımlarınız için teşekkürler,

Minik kediciğe bir ev
Merhaba akvaryum.com ailesi,
Benim sizlerden birkaç ricam olacak:
Dün oturduğum apartmanın bahçesinde yavru bir kedi gördüm.Sevmek için yaklaştığımda bir şeyi farkettim ve içim çok kötü oldu.Yavrucuğun sağ gözü yerinden çıkmış sarkıyor ve kanıyordu.O ise ne olduğundan nasıl olduğundan bi haber ağlamaktaydı.Çok korkuyor ve kaçıyordu.
Hemen yukarı çıktım Pendik'teki veterinerlerin telefonlarını bulup aramak için.Birkaçının numarasını bulabildim ancak onlar da pazar günü kapalı olduklarından cevap vermediler.Yavrunun o yüzü,ağlaması ve miyavlamasını hala unutamıyordum.
Bugün ise sabah olduğunda ilk işim yavruyu yakalayıp onu Pendik'te bir veterinere götürmek oldu.Sabah annemle bahçeye indik ve tekelden bir kutu buldum ancak bir türlü yakalayamadım.Çok korkuyordu ve çok sinirliydi.En sonunda üzerimdeki ceketi alıp üstüne atmaya karar verdim.Sonrasında ise komşumuz bir örtü verdi.Sağdan soldan kapattım zar zor örtüyle yakaladım sonrasında da kutuya koydum.Taksiye atladık hemen Pendik'teki bir veterinere gittik.Hekim beye durumunu anlattım.
Operasyon gerektiğini söyledi tamam dedim hemen başlayın.İlk önce sakinleştirici iğne yaptılar sonra ise operasyon başladı.Bittiğinde baktım göz kısmı biraz daha iyiydi.
Hala baygındı nefes alıp vermesini o minicik karnının aşağı yukarı inip kalkmasıyla görüyordum.Biraz iyileşip kendini toparlayabilmesi için veterinerlikte bir kafes ayarladılar.Hala yatıyordu,ilk önce bir miyav sesi geldi sonra yavaş yavaş kalktı;etrafına bakıyor bir anda neler olup bittiğine kavramaya çalışıyor ve karşısındaki beş surata tatlı tatlı bakıyordu.
Onu ailemize katmayı çok isterdim ancak babam bu konuda çok katı ve kesin kararlı(daha önceden de evde kedi besleme konusunda tartışmalarımız oldu).Şu anda da iki tane muhabbet kuşum var ve onların gürültüsünden bazen rahatsız oluyor.
Sizlerden ona bir ev bulmanızı rica ediyorum.Yaşadığı korkuyu ve acıyı unutturabilecek sevgi dolu bir ev.Minik yavru dişi;üç renkli.Aranızdan ya da tanıdıklarınızdan evi,yaşadığı koşulları uygun olan ve kedi isteyen varsa lütfen benimle iletişime geçsin.
Minik yavru 2gün daha veterineklikte kalacak ve orada sahiplenmek isteyen olmazsa sokağa dönecek.
Teşekkürler,
24Şubat 2008 Rekor Buluşmamızın fotoğrafları1ve6da
  Doğan bey;size Uğur abiye ve tüm akvaryum.com ailesine bu güzel buluşma için teşekkür ederim.
  Saygılar,
24 Şubat 2008 Boğazda kahvaltı, sonrasınd
[QUOTE=akarsan]Serhat bey arabada 1 kişik yer vardı bir arkdaşım için ayrıldı herhangi bir değişiklık olursa size bu gece mutlaka haber veririm[/QUOTE]
   Teşekkür ederim.Ben yaya olarak gideceksiniz sanmıştım.Onun için söyledim.Bir değişiklik dahilinde haberinizi bekliyorum.
  Tekrar sağ olun.
24 Şubat 2008 Boğazda kahvaltı, sonrasınd
[QUOTE=akarsan]Hava şartları buluşma için ideal olacak .Muratcım kırmızı açar bayağı akvaryumlarımızı.Yarın sabah kadıköy iskelesınde görüşürüz abicim.[/QUOTE]
  Atakan bey,Kadıköy'den mi gideceksiniz?Ben de sizinle gelebilirsem iyi olur.Bir sakıncası olmazsa...Saat kaçta Kadıköy iskelesinde olacaksınız?
rockmetal2008-02-23 23:03:07
24 Şubat 2008 Boğazda kahvaltı, sonrasınd
[QUOTE=reis]Cevap 1)Üsküdardan vapurla beşiktaşa geçer oradanda sahil yolu ile Sarıyer istikametine giden otobüslere biner hisarda inersin,bu kadar basit.Smile
 
Cevap 2)Buluşmaya Çorludan gelen arkadaşlar var,onlar bu konuda serzenişte bulunmuyorlar,bence sen hiç söylenme.LOL
[/QUOTE]
  Ben de Beşiktaş'a geçip geleceğim.Umarım bulabilirim oraları.Sabah 06.00 ya da 06.30'da çıkacağım.Yer Pendik olunca biraz erken kalkmak gerekiyor.
  Umarım güzel bir gün olur.
rockmetal2008-02-23 22:33:57
gorkem708, ilk akvaryumum, 112 litre, Lepistes

  Merhaba,

  Akvaryumda bitkileri birbirlerine daha sık olarak koyarsanız iyi olur.Ortada duran süsü kaldırın ve küçük testilerin sayısını azaltın derim.Kütüğü bitkilerin arasına koyarsanız daha da güzel olacaktır.En azından denemenizi öneririm.Biraz daha bitkilendirmeye gerek var gibi gözüküyor.Ayrıca kütüğünüzün şekli hoşuma gitti.
  Bol ve sağlıklı yavrular almanızı dilerim.
 
rockmetal2008-02-23 19:19:56
24 Şubat 2008 Boğazda kahvaltı, sonrasınd
[QUOTE=reis][QUOTE=rockmetal]  Biz kahvaltıya geç kalabiliriz.Pendik'ten geleceğiz çünkü.Biz buradan Kadıköy oradan da Beşiktaş'a geçip gelmeyi düşünüyoruz.Nasıl olur acaba?En kısa ve en çabuk nasıl gelebiliriz,fikri olan var mı?[/QUOTE]
 
Serhat kardeşim,Beşiktaştan sahil yolu ile Sarıyere giden otobüslere binersen,Hisar'da ineceksin.Bu şekilde çok kolay gelebilirsin buluşma mekanına.
[/QUOTE]
  Çok teşekkürler...
  Umarım geç kalmayız.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.