ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ozelturlepistes
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
26
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
31 Ağustos 2006 06:28
Son Ziyaret:
20 Saat 36 Dakika önce
Toplam Mesaj:
718 [0.11 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
sedat zanay
Doğum Tarihi:
26 Haziran 1986
Yaş:
37
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

sedat zanay

SON 10 MESAJI

Lepistesler Anlamsız Şekilde Yüzeyde.
Merhaba, oksijen seviyesi az su değişimi yapmanız meseleyi çözmekten ziyade daha kötüye götürebilir hava motoruna gaz veriniz.
Baktomix Alınır Mı?
Merhaba, ürün hakkında yorum yapamiyorum lakin kendini ispatlamiş bakteri kültürleri varken bu şekilde bir riske girmeye gerek yok sera nitrivec , aquatan ve toxivec işinizi görür.
Silikon Durumu ?
Merhaba, boş susuz durduğu için mukavemetini kaybetmiş bir silikon yapısı olacak risk almaya gerek yok silikonları yenileyin yada yeni bir akvaryuma geçiş yapın.
Yosun Sorunuyla Başa Çıkamıyorum
[QUOTE=mustafailbeyli]

Araştırmalarım sonucunda co2 dengesızlıgınde bu sakal yosunu olurmuş acaba sadece ışık açıkken co2 verıyorum ışık kapalıyken vermıyorum o dalgalanmadan dolayımı bu yosun oluyor[/QUOTE]

Merhaba, bence kullandığınız gübre fazlalığı kimyasalların sonucu co2 den olacağini düşünmüyorum.
Yosun Sorunuyla Başa Çıkamıyorum
Merhaba, gübrelemeyi tamamen keserseniz elde kalan bitkilerle gübresiz bir süre devam edin merak etmeyin ölmezler kolay kolay bence sorun gübrelemeden kaynaklı.Aşırı fosfattan kaynaklandığını düşünüyorum excelde zaten var olan yosun sorununu çözmüyor bence kullanmayın yosun oluşumuna engel ve co2 ye destek amaçli kullanılıyor.remalge de suyun ph dengesini değiştiriyor tamamen sistem çöküyor hiç bir kimyasal kullanmadan hergün %30 su değişimi ve mekanik temizlik ardından bakteri kültürü ekleyin sorun çözüceksiniz.


[EDIT]ozelturlepistes,2023-06-09 12:04:52[/EDIT]
Akvaryumda Hydra Türedi!
Merhaba , sorunsuz çözüm No Planaria kullanmanız.Sirke ile çözdüğünü söyleyenlerde var belki bu bilgi işinize yarar.
Demir Gübresi Tavsiye
Merhaba, ben seachem ürünlerinin kesinlikle toz ürünlerle aynı olabileceğine inanmıyorum içerisinde mutlaka bitkiler için reçete etmedikleri ürünler olduğunu düşünüyorum .
Demir Gübresi Tavsiye
Merhaba, konuyu baltalamak gibi olmasın hevesinizi kırmakta istemem lakin demir gübresi konusunda kaliteli bir marka alıp kullanmanızı tavsiye ederim.Kendinizi yıpratmaktan öteye giden bir konu olmadığını düşünüyorum . Kendiniz yapmak istiyorsunuz tabikide hobimizin amacı bu ama demir gübresi hassas bir konu alıp karıştırıp verim alinacağini düşünmüyorum.[EDIT]ozelturlepistes,2023-05-29 22:30:51[/EDIT]
Oranda Hastalıkları Ve Su Testi Tavsiyesi
Merhaba, hiç birisine gerek yok düzenli günlük su değişimi yeterli boşuna ilaç parası vermeyin.Her sorunda tanka ilaç atamayız ph düştü yükseltelim ters bişey oldu o ilaci alalım bu ilaci alalım mümkün olduğunca kimyasaldan uzak durucaz güle güle büyütün.
Oranda Hastalıkları Ve Su Testi Tavsiyesi
Merhaba, japon balıkları aktif metabolizmalarından ötürü adet başi 25 litre su hacmi isterler.Balıklarınızda yüksek stresten ötürü kararma başlamış,kırmızılıklar sudaki oksijen miktarının azalmasına bağli olarak solungaçlarda kızarma yani damar genişlemesi olarak belirti veriyor. Acilen balık sayınızı düşürüp bakteri döngüsü hazır olan bir su ile kademeli olarak değişim yapmanızdırMeliten mavisi,kaya tuzu kullanmanıza gerek yok akvaryumda yaşamsal gerekli şartları oluşturun kendi kendine düzelecekler .[EDIT]ozelturlepistes,2023-05-07 18:20:56[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.