ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Ozan Avşar
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
23
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Ocak 2017 10:23
Son Ziyaret:
21 Nisan 2017 16:46
Toplam Mesaj:
81 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ozan Avşar
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Osmaniye
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ozan Avşar

SON 10 MESAJI

Lepistes Ve Beta
Markasını bilmiyorum ama pul yemdi rengi kahverengi
Lepistes Ve Beta
LEPİSTES akvaryumum vardı ama sattım suan akvaryumda suları duruyor yani ph değerleri yerinde. Beta balığını aynı suya koysam olur mu?
Lepistes Ve Beta
Lepistes akvaryumum vardı balıklar öldü. Beta balığı almayı düşünüyorum, Lepistesin yemlerini çöpe atmak istemiyorum, beta alsam Lepistesin yemlerini yer mi? Bir sakıncası olur mu yerse?
Lepistes Yavruluğu
Neden koydun ki salyangozu?
Akvaryum Alt Köşede Küçük Kırık
[QUOTE=Serdal146]Akvaryum şu an su kaçırmıyor ama ileride sorun olur mu diye korkuyorum.içerideki silikon iyi gibi görünüyor sorun dış camda[/QUOTE] işini şansa bırakma çünkü haberin olmadan su kaçırır daha kötü sonuçlar ortaya çıkabilir. Tamir etmeni öneririm.
Akvaryum Alt Köşede Küçük Kırık
Benim akvaryum da aynı yerden su kaçırıyordu. Hırdavatçıdana gittim cam için silikon aldım şuan gayet iyi hiçbir sorun yok. Ama eğer silikon almak istiyorsan benim gibi hırdavatçıdan alma petshoplarda akvaryum için özel yapıştırıcılar var onlar daha sağlıklı olur ama fiyatı biraz tuzlu olur. Ben 5 liraya aldım akvaryumu boşalttım kuruttum iyice, içinden de dışındanda sürdüm ve 1 gün beklettim. Suan gayet iyi akvaryum da balıklarda.
Balığım Hamile Mi ?
[QUOTE=Kutay27][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195264/100320172209301.jpg[/IMG] Merhabalar balığı hamile diye aldım . Karnı kapkaraydı ama zamanla 2 3 gün içinde karalık 2 parça oldu resimlerdeki gibi . Eğer bilginiz varsa ne zaman doğurur bilgi verirseniz çok sevinirim [/QUOTE] evet hamile ama daha 2 3 hafta vardır, karında şişlik olması da gerekli. Doğumun yaklaştığını balığın davranışından anlayabilirsin, yan yüzgeçlerini hızlı çırpar, agresif davranır yanına başka balık yaklaştırmaz, doğum yapacak kuytu yer arar.
Akvaryum Bakımı
Akvaryumum su kaçırdı tamir ettim. Bidaha bu sorunu yaşamamak için ne yapmam gerek? Bir çok kişiden Akvaryumum patladı gibisinden şeyler duydum, bunu önlemek için ne yapılmalı? (Akvaryumum 30 litre)
Akvaryuma Su Ekleme
Evde dinlendirip koyuyodm suyu ama akvaryumda su kaçağı oldu tamir ettim dinlenmiş suyum yoktu bende hazır su alim dedim. Zaten suyu akvaryuma eklemeden ısıtıcıyı dinlenmiş suyun içine koyuyorm akvaryum ısısına gelince akvaryuma ekliyorum.
Akvaryuma Su Ekleme
Akvaryuma marketten aldığım hazır suyu eklesem sorun olur mu? Sonucta o da dinlenmiş su.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.