ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
canonay
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
15
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Ocak 2017 20:58
Son Ziyaret:
30 Kasım 2017 22:06
Toplam Mesaj:
31 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Can Önay
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Van
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

gg gggg

SON 10 MESAJI

756 Litrede Beslenebilecek Balıklar ?
Green terorle malawi türü falan önermem amerikan türlerini beslemelisiniz önerim yanına red teror astronot midas severum gibi balıklar birazda yati ve mangrow köküde fena olmaz.
Yeni Flower Horn ' Um Henüz Bir İsmi Yok
Çok güzel bir balığa sahipsiniz ona iyi bakın ve özel flower horn yemleriyle besleyin eğer iyi bir kafa yapısına sahip olmasını istiyorsanız günlük su değişimleri yapmanızı öneririm .
Balıklarımla Uyum İçinde Yaşayacak Balık Tavsiyesi
Eğer cüce vatozları cikarirsan emin olmamakla birlikte birkaç balta balığı guzel durabilir veya bana kalırsa siyah tetralar cok güzel olur
Melek Balıklarım
Akvaryumu daha sık bitkilendirmenizi tavsiye ederim ayrıca melek bakacaksanız sadece melek bakın bir şey daha söyleyecek olursam doğallık açısından tabandaki renkli şeyleri kaldırın.
Motoro Stingray
Dediğim gibi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir fakat bu kadar mükemmel canlılar alacaksanız bu canlılar için en iyi ortamı hazırlamalısınız.
Online Balık Siparişi
Peki ya nereden bu özel tür japonları bulabilirim? Para konusunda şuan çok uçuk miktarlara çıkmadıkça sıkıntı yaşamam[:(].[:(]
Online Balık Siparişi
Öncelikle merhabalar bu aralar ranchu ve ryunkin japonlara ilgileniyorum fakat doğuda yaşadığım için bulunmuyorlar interette belli sitelerde satışı yapılıyor bu canlıların fakat sizce ne derece güvenlidir cevaplarsanız sevinirim.
Cüce Gurami
Guraminin dişisini bulmak çok zor ben dişi guramiyi üretici bir arkadaştan almıştım yukarıda söylendiği gibi erişkinliğe geç ulaşan canlılar ben bir sene sonra yavru alabilmiştim.
Motoro Stingray
Okuduğum kadarıyla stingrayler için ince taneli kum öneriliyor ayrıca stingrayler ph amanyok nitrat gibi konularda çok hassaslar ama yinede daha tecrubeli arkadaslar daha iyi bilir
Balıklarım Tek Tek Ölüyor Ne Yapmalıyım
Bunun ilk sebebi bana göre kesinlikle bakteri kültürüdür eğer biraz daha araştırma yapmış olsaydınız bunun ne kadar önemli olduğunu görürdünüz bir diğer sebebi yine bana göre iç filtre bu filtre akvaryumda cok fazla akıntı yapar ve bu baliklar buna uygun deiller su sıcaklığınıda 26-27 derecelere cekmenizi oneririm birde hazır bir bakteri kültürü alın onu kullanin ayrıca bolca bitkide o tanka iyi gelecektir.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.