ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mkaanyesillik
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Haziran 2018 18:45
Son Ziyaret:
11 Temmuz 2018 09:28
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Murat Kaan Yeşillik
Doğum Tarihi:
03 Eylül 1993
Yaş:
30
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

İsmim:Murat Kaan Yeşillik e-mail:mkaanyesillik@gmail.com Meslek: Software Developer

SON 7 MESAJI

Lepisteslerimin Kuyruklarında Beyazlıklar Var
Araştırdım galiba beyaz benek benim balıklarım ama bende akvaryum ısıtıcı mevcut değil zaten akvaryumum ufak nasıl koyacam ısıtıcı bilmiyorum düzenli su değişimi yapıyorum. Sadece lepisteslerimin 2 sinde var tetralarımda ve çöpçümde hiçbirşey yok akvaryumumda bitki de yok nasıl çözücem bu sorunu ?
Lepisteslerimin Kuyruklarında Beyazlıklar Var
Balıklarım genel anlamda sürekli duruyor. Dipte takılıyor. Ve Lepisteslerin arka yüzgeçlerinde beyaz benekler oluşmaya başlamış. Bu hastalık mı yoksa normalde olması gereken bir şey mi resim ektedir.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/206847/140620182324231.jpg[/IMG]
Lütfen 4 adet kılıç kuyruğumu nitrit zehirlenmesinden kaybettim öldüğünde morarmıştı balıklar şimdi de lepisteslerim ölmesin.
Akvaryum Yüksekliği Hakkında
Bitkili akvaryum ile uğraşamam çok detaylı ve balıklar bitki zehirlerse falan ölürse ben çok üzülüyom. Satın almasaydım yaşıcaktı belki kafasına giriyorum vicdan azabı oluyo bana. O yüzden bitkisiz yapıcam O zaman komidinin üst ölçülerinde en ile aynı ölçüde yükseltsem kâfi demek ki çok teşekkür ederim bilgiler için. yaklaşık 78cm x 39cm x 39cm falan olur kuvvetle muhtemel
Kılıç Balıklarım Hastalandı
7cm hava taşım var sürekli yüksek güçte çalışıyor su değişimlerini yapıyorum son kılıç balığımda bu sabah öldü. Su düzenleyici nedir söylerseniz temin edebilirim.
Akvaryum Yüksekliği Hakkında
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Akvaryum yapmak istiyorum 10mm Extra Clear cam ve Sista aquarium Silikon kullanıcam fakat aklımda ki soru şu maximum alanım 60 uzunluk 38 en ama yükseklikte sıkıntım yok yüksekliği 1 metre yapsam sorun olur mu? beslediğim balık türleri lepistes tetra ve bunlarla yaşayan ufak balık türleri eklerim daha sonra akvaryuma. Ama önemli olan yükseklik altta ki basınçtan dolayı yarın öbür gün sıkıntı çıkartır mı ? Ne önerirsiniz?
Kılıç Balıklarım Hastalandı
Fotoğraf: Yok
Hastalık Belirtileri: Sık sık nefes alıp verme ve sürekli dipte durma
Akvaryum Kapasitesi (litre): 55
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: Tetra,Lepistes,Kılıç Kuyruk,Çöpçü
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): Dinlenmiş su,28 derece,bilmiyorum,bilmiyorum
Filitrasyon: Haqos 500 dış filtre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:kullanmadım
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.): 2 hafta da 1 %50 3 günde bir %20,4 adet kılıç kuyruk balık ve filtre değişimi yaptım ve akvaryum dekorasyonu ekledim.
Bu değişiklikleri yaptıktan sonra kılıç kuyruklarım 1 hafta içerisinde öldü bunun sebebini öğrenebilirmiyim lepistes ve tetralarım mis gibi yaşıyor. Ama kılıç kuyruklarım kendini bıraktı. Ve dün akşam can verdiler kalıcı bir hastalık mı akvaryumu komple değiştireyim mi yoksa geçici bulaşıcı olmayan birşey mi ?
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Arkadaşlar selamlar. Forumda ve bu hobide yeniyim. Daha önce bir çok hobi ile uğraştım. Airsoft, RC Drift,RC Heli,RC Uçak, Break Dance, Kaykay, BMX gibi bir çok hobi ile uğraştım fakat canlı beslemek çok ayrı bir mevzu. Bakımı ilgilenmesi çok meşakatli. Onlara birşey olacak diye aklım gidiyor. Akvaryum ölçülerim 55 uzunluk,25 en,30 yükseklik. Akvaryumumda 5 lepistes, 4 tetra, 3 kılıç, 1 çöpçü mevcut.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 32 Online Kullanıcı, 17 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.