ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
American 35
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
20
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Ağustos 2021 17:16
Son Ziyaret:
06 Mart 2022 14:02
Toplam Mesaj:
17 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Özgür
Doğum Tarihi:
05 Mart 1978
Yaş:
46
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Özgür Güney abd.

SON 9 MESAJI

Kedi Maması
[QUOTE=ozankavrar]American 35 balıklara kedi maması mı veriyorsunuz??15 senedir balık besliyorum ilk kez siZden duyuyorum…size tavsiyem balıkları dietine uygun yemlerle beslemeniz…yada hobinze lütfen kedi köpekle devam ediniz…garip garip şeyler deneyerek hobicileri yanlış yönlendirmeyin[/QUOTE]
Ben 20 seneyi aşkındır besliyorum tavsiyene uyup hobiyi bırakıcam yorum yapmadan postu baştan okursan konuya vakıf olursun diye düşünüyorum.

[EDIT]American 35,2022-01-11 12:54:56[/EDIT]

[QUOTE=lemur]Konunun silinmesi sakıncalı. Bu tür bir iddia enine boyuna tartışılsın ki gerçekler ortaya çıksın, insanlar kendi kararlarını versinler. Konu sahibi ve bazı kişiler eleştirilere cevap vermek yerine kaçak güreşmeyi ve laf ebeliğini tercih ediyorlar.

Başından beri kedi maması yiyen sağlıklı(!) balıkların bir tek fotoğrafı yok. Mamanın markası belli değil, defalarca sorulmasına rağmen fiyat kıyaslaması yok. Sonunda dayanamayıp ben bazı örnekler verdim. Balıklarınızın doğal diyetinde tavuk mu var, kuzu mu var, dana mı yiyorlar diye sordum cevap gelmedi.

Şimdi biri çıkıp dese ki ben de alabalık yemiyle besliyorum hem de kedi mamasının üçte biri maliyetine, haklıdır. Doğru değildir fakat mümkündür. Nedeni ve nasılıyla ilgili tepkileri kaldıramayacaksanız, soruları cevaplayamayacaksanız böyle bir konu açmanızın bir anlamı yoktur.

Siz balıklarınızı istediğiniz şekilde beslemeye devam edebilirsiniz fakat fakat bunu herkese mutlak bir doğruymuş gibi, bir şey icat etmişsiniz gibi sunamazsınız.[/QUOTE]
Sayın Lemur
Sizde postu lütfen başından okuyunda yorum yapın ben bunu %100 doğruymuş ya da bir şey icat etmiş gibi sunmadım!!!
Balıkların diyetinde haşlanmış ıspanak dana ciğeri un kurdu kan kurdu vs vs mi var bu balıklar bir çok gölde nehirde yetişip büyüyen balıklar ve o ranin yerlileri bu balıkları yiyor bile neyse marka sorunuza cevap veedim sanırım ND , Proplan gibi kaliteli mamalar diye belirttim !
Fiyat konusuna girmedim bir kg mama bana 5-6 ay gidiyor yanlış bilgi vermek istemediğim için siz denemiyebilirsiniz ben tecrübe edinmiş biri olarak memnunun.
Kedi Maması
[QUOTE=MertSoyumert]

İnsanların fikirlerini boş, gereksiz yorum olarak tanımlamanız hoş değil. Sizin gibi düşünmeyen insanlar size göre boş ve gereksiz mi acaba? [/QUOTE]
Klavyesi olan oturduğu yerden yazıp ciziyor benim gibi düşünüp düşunmemesi umrumda degil !!!
Proklem 1 seneyi aşkındır kullandığımı söylüyorum vs vs adam kullanmadan test etmeden yorum yapıyor sadece bu konu için söylemiyorum 6 ay bir sene denersin kendi tankında ve tecrübelerini aktarırsın denemeden test etmeden vs internettet başkalarının bilgisini yorumunu iki satır okuyupta bilmişlik taslıyanların yorumunu umursamıyorum.
Hepsi bu bunda da seni veya başkası rahatsız edicek bir durum göremiyorum.
(Bir şeyi biliyorsan paylaş bilmiyorsan sus ve izle öğren tecrübe et)
Cin ata sözü dermişim:)
Kedi Maması
Bu paylaşımıma yorum yazanlar ilgilenenler okuyanlar !!!
Arkadaşlar cidden pişman oldum herkez boş gereksiz yorum yapmaya başladı :(
Matametiksel olarak bakarsak çok karlı !!!!
Fayda zararinıda bilimsel olarak olmasada bir seneyi aşkındır kullanıyorum ve ÇOK memnunun koku ekstra kirlilik vs YOK denemeden yorum yapanları anlamıyorum ben bu hobiye gönül vermiş arkadaşlar bir nebzede kar etmeleri acısından yazmıştım neyse saglıklı hobiler.
Kedi Maması
Merhaba üstadım KALİTELİ YEM KULLANMAKTAYIM BİRE BİR KULLANDIĞIM BİR ÜRÜN BİR SENEDİRDE HİÇ BİR SIKINTI YAŞAMADIM KULLANIN DENEYİN TAVSİYE EDERİM herşeye bu kadar zam gelirken özellikle elektrige bence faydalı!!!
Balıkların renk fromları gayet güzel ve suyada en ufak sıkıntısını görmedim!
Kedi Maması
Burdan foto atabilseydim keske profilimde paylaşıcam
Kedi Maması
Dolapta saklamıyorum gerek duymadım hesabını yaptım çok daha karlı.
Kedi Maması
Hobici arkadaşlara selamlar ben izmirde oturuyorum izmirde oturan ve denemek istiyenlere verebilirim!
1 yılı aşkındır çeşitli markaları kullanmaktayım fakat (proplan royal canin ve nd) bu üç markayı öneririm başka markalarda var ben denedim bu üç markayı öneririm petshopta en azından bana yakın mazada 500 gr ve 1 kg olarak bölüp satış yapılıyor deneyipte pişman olucak olana denk gelmedim cevremde kullandirdigim kişiler çok memnun .[:iyi:]
Kedi Maması
Kardeşim
(Konuyu bilgi alıp verme için açın yazmışsın)
Bende tecrübe edip deneyimlediğim bir çalışmayı başkasıda faydalanmak denemek istiyebilir düşüncesiyle paylaşım yaptım seni ne rahatsız etti ?
İster denersin ister denemezsin ve bugün iyi bir marka yemin 100 gr 25-30 tl başlıyor minimum 100 gr bana bir hafta gitmiyor olayın ekonomik kısmı seni ilgilendirmiyorsa bunu bilemem.
Benim gibi bir sürü kişi var ki ben yem yem alırken en iyisini almaya çalışırdım yem maliyeti aylık 200 tl yi yaklaşıyordu elektirik vs maliyet artıyor bunu minimumum seviyelerine indirmeye çalışmanın ne sakıncası var
Kedi Maması
Herkeze merhaba daha önceleri bu konu açılmış olsada ben kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim 20 seneyi aşkın bu hobiyle uğraşmaktayım,,
Beslemediğim tür azdır neyse
Ciklet besliyenler için BİR seneyi aşkın balıklarıma proplan royal canin nd vs kalite mamaları kullanmaktayım yavru kediler için olanlar var ufak palet yemler su kalitesini degiştirmiyor balıklar tek hamlede yiyor çokta iştahlı sekilde renkleri çokta güzel haftada birde salatalık morul vs kullanıyorum çok balığı olanlar için öneriyorum discus gibi hassas balık için söylemiyorum tabi fakat cikletler için mükemmel derim .
Üreticiler ciflikler herelde bizim kullandığımız en azından benim kullandığım kaliteli yellerden kullanmıyorlar bana kalırsa bu petshop ların büyük kar ettigiği bir ürün deneyin derim.
İçinde şu deger fazla bu az vs vs diyecek arkadaşlar bir senedir kullanıyor ve çok rahat yavru alıp balıkların renklerinden çok memnunum suyun kalitesindende hepinize sağlıklı tanklar dilerim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.