ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Mertlepistes
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Eylül 2023 23:30
Son Ziyaret:
18 Ekim 2023 17:51
Toplam Mesaj:
3 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mert k
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Hatay
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mert k

SON 3 MESAJI

Akvaryum Kum Secımı
Merhabalar , 80 cm uzunluk , 50 cm yüseklik, 30 cm derinlik olan bir bitkili akvaryum kuracağım 7 cm g8bi taban yüksekliği yapamk istiyorum siyah hagen kum kullanmayı düşünüyorum alt tarafınada lav kırığı koyayım diyorum ilk tecrübem olacak low tech kuracağım ama gerekirse ucuzundan gerekli şeyleri alabilirim taban bitkisi benim için çok önemli hangi kumu kaç kg kullanmam lazım ? teşekkürler
Low Tech Bitki Akvaryumu Kuracağım
Merhabalar bitki akvaryumu konusunda tecrübem yok ama kısa süredir araştırmalara başladım.Bende 30 cm lik bir akvaryumda lepistes besliyorum 4 büyük 11 yavrum ve elma salyangozlarım var . Akvaryum silikonu sipariş ettim büyük bir bitkili akvaryum yapacağım kafamda hafiften fikirlerim var ; lav kırıgının üstüne siyah bir kum istiyorum , taban bitkisi olarak kısa ve sık çim tarzı bir şey istiyorum ve zeytin dikmeyi düşünüyorum uygun bir kök bula bilirsemde moss ağacı yapabilirim ,ek olarak co2ye her bitkinin ihtiyacı olduğunu biliyorum fakat 14 yaşındayım ve tam olarak bir gelirim olmadığından kulanmayı düşünmüyorum , sizlere danışmak istedim hangi tür bitkiler ve toprak kullanabilirim ? Şimdiden teşekkürler.
Bitki Akvaryumu Kuracağım
Merhabalar bitki akvaryumu konusunda tecrübem yok ama kısa süredir araştırmalara başladım.bende 30 cm lik bir akvaryumda lepistes besliyorum 4 büyük 11 yavrum ve elma salyangozlarım var . Akvaryum silikonu sipariş ettim büyük bir low tech bitki akvaryumu yapacağım kafamda hafiften fikirlerim var ; lav kırıgının üstüne siyah bir kum istiyorum , taban bitkisi olarak kısa ve sık çim tarzı bir şey istiyorum ve zeytin dikmeyi düşünüyorum uygun bir kök bula bilirsemde moss ağacı yapabilirim ,ek olarak co2ye her bitkinin ihtiyacı olduğunu biliyorum fakat 14 yaşındayım ve tam olarak bir gelirim olmadığından kulanmayı düşünmüyorum , sizlere danışmak istedim hangi tür bitkiler ve toprak kullanabilirim ? Şimdiden teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.