ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cyberturk1976
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Nisan 2007 08:54
Son Ziyaret:
14 Mayıs 2010 08:50
Toplam Mesaj:
23 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Atakan ÖZ
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Adana
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Atakan Adana "Damlaya damlaya göl olur paylaşa paylaşa belki doğru bulunur."

SON 10 MESAJI

Yavru Yunus Büyütme Aşamaları
emeğinize ve paylaşımınıza sağlık gerçekten yararlı bilgilerle dolu, yanılmıyorsam evde bakıyorum dediniz. bu kadar çok yavruyu ne yapmayı düşünüyorunuz.8-10 kadarına talip olabilirim ..zamanı geldiğinde TŞk.
Arkadaşlar bu ne yrdımsevmezlik
ClapYukarıda yazan arkadaşın fikirlerine bende katılıyorum form benim anladığım kadarı ile paylaşım mekanıdır, bilmedikleriniz de bildikleriniz paylaştığınız.Bence herkes biraz daha saygılı olmalı bu form sayesinde bilmediğin bir çok şey öğrendim ve dahası öğrenmek istiyorum eminim benim gibi düşünen bir çok arkadaş vardır.Ne demişler el elden üstündür... Arama yapmadan bir konu açmış birisine arama yap bulursun demek işin kolay yoludur. Sanırım bende bu kolay yolu seçerim. Yardım etmek isteyen kişilerde Msj ekliyor.Bence arama yap denilmesini yerine ya hiç yorum yazılmasın yada bildiği bir şey varsa onu paylaşsın unutmayın ki bu hobiyle uğraşan o kadar çok insan yok yeni katılanlarıda daha başındayken öğrenmek için bir şeyler çabası verirken arama yap diye en baştan üzmeyelim tabi ki bu benim fikrim eminim buna da karşı çıkanlar vardır. Unutmayın ki arkadaşlar bu sadece benim fikrim .. Tşkler.
balıkların gönderilmesi
[QUOTE=]ya yeni üyelere nedir sizin bu tepkiniz.ne zaman bir soru  sorsak bi kabadayı cıkıp bu konuyu arasanıza diyor.cevap vermeyin kardeş.sana soru sormamıs kabul et.eski bir üyenin şansı benim gibi yeni üyelerin siteye geç katılması ve konunun işleniş tarihinde burada olmamız ise sadece bu tutum çok yanlış.33 yaşındayım ve bir soru sormaya çekinir oldum.biri büyük harfle yaz der biri bu soruyu aratarak bul der.anlamadım valla ne iş.bu sitedeki amacım bilmediğim konularda  bilenlerden birşeyler alabilmek.bilgi paylaşırsan büyür.bu topicte fırça çeken arkadastan daha kısa şekilde daha az kelime kullanarak bu soruya yanıt verenler var.kendimi kötü hissetmeye başladım burada.
[/QUOTE]
 
Merhabalar belki formu açan arkadaşın sorusuna yanıt değil yazadıklarım. ClapYukarıda yazan arkadaşın fikirlerine bende katılıyorum form benim anladığım kadarı ile paylaşım mekanıdır, bilmedikleriniz be bildikleriniz paylaştığınız.Bence herkes biraz daha saygılı olmalı bu form sayesinde bilmediğin bir çok şey öğrendim ve dahası öğrenmek istiyorum eminim benim gibi düşünen bir çok arkadaş vardır.Ne demişler el elden üstündür...
sarı prenseslerim

Merhabalar Recep bey konu ile ilgili bende form açmayı düşünüyordum 1. resimdeki balığın durumda benimde bir sp var bende onu erkek diye tahmin ediyorum arkadaşlar ona yorum yapmamışlar o bir tüpçük mü... dışkısı dah kuyu renkte olmuyormu arkadaşlar ..

sarı prenses ve yunus cinsiyet problemi-r
Merhabalar Abdullah bey,sizin merak ettiğin konu benim de başımda en sağlıklı yöntem vent-anüs kontrolü. Yazılanlardan anladığım bu, Kendi Splerim için beklemeye karar verdim.Yumurtlayana dişi yumurtlamayana erkek diyeceğim.Gerçekten bu türün cinsiyet ayrımı zor görünüyor .Saygılar 
Alçıdan arka fon!
Cemali arkadaşıma bende katılıyorum plastik süs bitkilerinin altında alçıdan ağırlık oluyor.Benim tankımda yok ama piyasada satılanları var.
Sp lerimin cinsiyeti (Yeni Resimli)
Arkadaşlar bu 3 balığa da dişi diyebilirmiyiz ? Resimler yetersiz mi ..?
Sp lerimin cinsiyeti (Yeni Resimli)

1.Balığın davranışları, sürekli kumu eşeliyor. Kayaların altına yuva yapıyor. Kararma, morarma oluyor.

 

 

3.Kendi boyunda erkek bir balık var onu kovalıyor.

 

 

2.Sakin sakin ortalıkta dolaşıyor kimseye kolay kolay pek karışmıyor

SP lerin cinsiyet ayrımı

Thumbs%20UpEvet haklısınız,gayet net anlamışsınız. Doğan Bey Tşk ederim. Benim amacımda bu arkadaşlardan istediğimde cinsiyetinden kesin emin oldukları balıkların resimlerini koyarlarsa belki bir fikir sahibi olabiliriz form sitelerlerinin amacıda budur sanırım, paylaşmak.Paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara şimdiden Tşk ederim.

Sp lerimin cinsiyeti (Yeni Resimli)
Tşk ederim ..vent kontrolü yaptığımda geniş bir kırmızılık var bu da dişi demek oluyor sanırım anüs göremedim en iyisi onun resimlerini çekeyim o na göre yorum yapalım gerçekten şaşırdım çünki venti kırmızı ve büyük olan (kum kazıyor - bariz kararması var - kovalamayaca yapıyor 3 Numara venti kırmızı) resmini çekeyim ona göre konuşalım Tşk....

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.