ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mystery
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
31 Ağustos 2007 15:04
Son Ziyaret:
07 Ocak 2012 23:09
Toplam Mesaj:
51 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
fadıl tiryaki
Doğum Tarihi:
02 Nisan 1989
Yaş:
35
İl:
Istanbul
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

fadıl tiryaki

SON 10 MESAJI

Koilere hangi bitkileri koya bilirim.
Hiç sanmıyorum anübiası bile afiyetle yiyorlar.
Denize geçildi.Sump Yapıldı
Tebrik ederim onur kardeşim gerçekten güzel bir çalışma olmuş. tuzu eklerken kum olmalı ve sumpıda hesaba katmalısın başarılar..
Denize geçildi.Sump Yapıldı
Overflowda kafa motoruyla aynı kapasitede suyu devir daim yapmasa bile evi su basma gibi bi sıkıntı olmaz suyu alan yeri ayarlayacağın için, bir zaman sonra akvaryuma su geri pompalamadıkça sumpada su gitmeyecektir.değerler hakkında ustalar daha iyi yorum yapar
Denize geçildi.Sump Yapıldı
Size önerim ne cam kestirin ne 2 motor kullanın. Nedenmi derseniz hem elektrik maliyeti olsun hem uygulanabilirlik olsun uygun değil çünkü sump a su gönderen motor kolay yollarken akvaryuma gönderen motor dip yüksekliği + akvaryum yüksekliğine su yollar. Yani bir süre sonra debiler eşit olmaz ve Allah korusun bir gün evinizi su basar. En sağlıklısı owerflow dur hazırları pahalı olmasına rağmen 30 40 maliyete yapılabilir.

Saygılarımla. DIY bölümünü incelemenizi yada arama kısmını kullanmanızı öneririm.
[/QUOTE]
arkadaşa katılıyorum onur.her iki kafa motoru aynı suyu göndermeyebilir buda çok riskli bir durum olur.en mantıklısı owerflow gibi duruyor maliyeti yüksek ama sabır işi bu eksiklerini tamamladıktan sonra onada sıra gelir
Japon Balığı Üretimi(Gezeroğlu Akvaryum)

Acaba damızlıkları ne ile besliyorsunuz kaliteli yem demişsiniz özellikle kullandığınız yem türü varmı?yada çiftleşmeyi artırmak için örn:bitkisel yada canlı yemlemi beslemek gerek? saygılar..

Koi sıcaklık değişimi
hiç bir sorun olmaz sağlıklı bir şekilde kışı geçirirler
KOİ havuzu

Yem olarak tetranın karışık yemini kullanıyorum.evet Maaşallah çok iştahlılar özellikle baharın gelmesiyle yemlemeyi artırıyorum 4 5 öğün veriyorum.yaklaşık 20tane koi var bir kaçtane shbukinle japon.hacim 3 4 tona yakın olduğu için fazla balık olduğunu düşünmüyorum.filtrelemede ise kendi yaptığım sistemden gayet memnunum.resimde bambu ağaçlarıyla gizlediğim yerin arkasında su gider kanalı var.kafa motoruyla bu giderlere suyu basıyorum giderin içinde elyaf kömür ve en altta dere kumu var, berrak ve temiz su tekrar sisteme dönmüş oluyor.1metreden 2 tane filtre suyu rahatlıkla temizliyor.

KOİ havuzu
Çok teşekkür ederim gerçekten ayrı bir keyif bu havuz evin terasında yani kedi patisi derdim yok birde aşağıda havuz var ondada üstünde ağ var sorun olmuyor:) balıklar bende büyüdü parmak kadardı şimdi kolum kadar dahada büyüyecek İnşallah.
KOİ havuzu
Herkese merhaba 3 4 sene önce başlayan koi sevdamı sizlerle paylaşmak istedim.havuz yapıcak arkadaşlarım , abilerim varsa belki fikir olarak örnek alabilirler faydam olur.herkese sağlıklı balıklar.
Bilgilerini deneyimlerini hiçbir zaman esirgemeden paylaşan Ahmet abi(koi keeper)'ye teşekkür ederim.
 
 
 
 
 
 
denize geçiş
Sabır konusunda sıkıntım yok gerekirse 1 sene daha beklerim mercan eklemek için yeterki kayıp yaşamıyım düzenli bir sistemim olsun.sıcaklık değişimini sabitlemek için arka kapağı sürekli açık bırakıyım o halde 23derecede sabit kalıo yaz aylarında sıcaklık artışı olucak ama en azından hergün 1 -1,5 derecelik oynama olmaz.katkı gerekmedikçe kullanmayı düşünmüyorum ama daha hiç bilgim olmadığı için böyle düşünüyorum kullanmak gerekliyse dediğiniz gibi adım adım kullanırım

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.