ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mavivesiyah
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Aralık 2007 23:26
Son Ziyaret:
16 Eylül 2021 10:52
Toplam Mesaj:
25 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İsmail Elmalı
Doğum Tarihi:
03 Eylül 1978
Yaş:
45
İl:
Artvin
Meslek:
İnşaat Yüksek Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yıllardır Akvaryum Kuruyor. Bu Sefer Olacak.
İsmail ELMALI

SON 10 MESAJI

dış filtre deneyimleri(Dış filtre almadan bir göz atın)
tetra1200 aldım. evime su bastı. akvaryum dolabı şişti. sitedeki olumlu yorumları anlamıyorum. çin malı ürünlerden de kullandım. bu benim beşinci dış filitrem. otuz yıldır akvaryumum var. bu kadar adi bir mal hiç kullanmadım. ben üç kuruş artırarak bu hobiye gönül veren ve ilk derbede hobiden soğuyacak insanlara sesleniyorum. aman uzak durun. tetra nın artık hiçbirşeyini akvaryuma sokmayacağım.
Eheim (2426) Experience 350 Filtre İnceleme
tetra gibi rezalet evime su basmasını sağlayan dandik ötesi bir ürünü nasıl beğenirsiniz anlamıyorum. 
EHEİM ecco pro 300 - Fluval 206
Canpet ten gittigidiyor kanalı ile bir alışveriş yaptım. Alışverişte aldığım ürünün site fiyatı ile gittigidiyor fiyatı arasında fark vardı. ( sitelerinde 28 , gittide 19 gibi geçmiş gün hatırlamıyorum.) Ürünü tedarik edemiyoruz diye !!!! satışı iptal ettiler. Oysaki hala sitelerinde o ürün satışı devam ediyordu. Birtek farkla daha fazla bir ücretle. Canpet bu neden ile bana hiç güven vermemiştir.
fluval ve eheim ?
 Benzer ikilemde bende kaldım. Mükemmel rezalette tetra dış filitre ( evimi su bastırdı rezalet makine - teleskoptan almıştım) sonrası fluval mı eheim mi ? Ben eheim ı yılların tecrübesi diye düşünüyorum. 320 lt lik akvaryumda kullanacağım. Yorumları acilen bekliyorum.
vertical diffuser
ista 3in1 vertical diffuser aldım. co2 çıkışı parçalı ve ince taneli değil büyük büyük oluyor . mayalı sistem kullanıyorum.  bence bir sorun var gibi duruyor ? nedeni ne olabilir ? acil yardım bekliyorum. 
bitki akvaryumuna armatür önerisi
Plandaki ölçüleri 80x80 cm olan (yükseklik 50cm) bir akvaryumum var. Hazır armatür almak istiyorum. Bitki için acil önerilerinizi bekliyorum.
tetra 1200 mü dolphin1600 mü?

Bu konuda bir daha yazmayacağım. Tetra dış filitre olayında çuvallamıştır. Sakın yanında dahi geçmeyin. İlk fırsatta dediğim fotoları da ekleyeceğim.

tetra 1200 mü dolphin1600 mü?
Akvaryumcu ve tetra satıcı iseniz dedikleriniz doğru. Daha artistlik fotoğrafları varsa onları da kullanın. Ben koca cahil olarak dediklerinizi bilmiyorum yada bu yazdığınız basit bilgileri sadece siz biliyorsunuz. Ben ilk fırsatta bu artistlik fotoğraf yanında dış motorun kapağının içinin fotoğrafını ekleyeceğim.mavivesiyah2013-07-18 19:23:21
Tetra Ex 1200 Su pompası Sorunsalı
Serdal Bey,

Ben 35 yaşında ve orta düzeyin üstünde gelir düzeyine sahip bir insanım. Benim için bir iki üç dış filitre önemli değil. Bir tane alırım atarım kenara ikinciyi alırım. Fakat bu hobiye gönül veren daha genç arkadaşları, harçlıkla bu işi yapan arkadaşları düşünüyorum. Adam belki aylarca para biriktiriyor ve forumdaki yorumları okuyor. 100 tane olumsuz yanında 5 tane olumlu var. İnsanlar nasırlarına basılınca bağırırlar. Sorunlarını aktarırlar. Memnuniyetini aktarmak ise pek yapılmaz. 5 kişinin memnun olması demekki iyi imiş izlenimi verdi bana. Marka da TETRA dedim çoçukluğumdan beri tanıdığım marka. Eee içide full, satan Teleskop Akvaryum hepsi bir araya geldi ve bir yanılgıyla aldım. Bu durum diğer arkadaşların da başına gelecektir. Üstelik o harçlığı ile filitre alan arkadaş için büyük bir hayal kırıklığı ve dolayısı ile hobiden soğumalarına neden olacaktır. Şimdi sorarım bu kadar kötü bir cihaza olumlu referans verenler mi ? yoksa bu ürün üretim hatalı uzak durum diyenler mi doğru ve yanlı iş yapıyorlar. Bende diyorum ki yüz kişiden beş tanesi mutlaka bu işin ticaretini yapıyorlar... Aklıma da başka bişey gelmiyor. mavivesiyah2013-07-21 18:45:32
tetra 1200 mü dolphin1600 mü?
Tetratec 1200 ü alalı birkaç ay oldu.
1) 250 lt akvaryumu temizlemiyor. Daha önce kullanıdığım filitrelerin aksine debisi çok az.
2) Motorun kapağını açın ve içine bakın. Kullanılan malzemenin ve işçiliğin ne kadar dandik olduğunu görürsünüz.
3) Pompa içine kaçıyor.
4) Yeni modellerinin su kaçırdığına dair bu forumda bile birçok yazı var.
5) Teknik servis ve müşteri memnuniyetsizliği ile bu forumda bile birçok yazı var.

Nasıl memnunsunuz ? Bu filitreyi kullanmadan önce 100 tl lik çin malı ürünleri mi kullanıyordunuz. Bence parasını haketmeyen bir ürün. Bu formu okuyarak almaya karar verdim. Tetra sorunların ile ilgili arka arkaya destan gibi şikayetler varken aradan nasıl birkaç kişi memnunum diyor. Lütfen insanlar belki kendilerini zorlayarak bu hobi uğruna paralarını veriyor. Kimseyi yanıltmayalım. Ticaret uğruna hobiye gönül verenleri yanıltmayalım.

Yeni ayla birlikte dış filitreyi değiştreceğim. Çok memnun olanlara indirimli olarak elimdeki ölüyü satabilirim. Ha birkaç aylıktır. Hemde için full + full. Ama 250 lt akvaryumu temizleyemez.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.