ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Firari_serhat
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Nisan 2008 22:48
Son Ziyaret:
01 Haziran 2008 13:54
Toplam Mesaj:
17 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ali serdar yaylacı
Doğum Tarihi:
12 Şubat 1984
Yaş:
40
İl:
Hatay
Meslek:
otomotiv
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

malawi

SON 10 MESAJI

sarı prensesim tekrar yumurta aldı
Balığa eziyet vermeden ağzının yanları hafif sıkılarak yapılır sizi korkutmak istemem ama sarı prenses kusturmak gerçekten diğer malawilere göre çok zor,ağzı küçük ve ağzında yavru bırakmadan sağmakta çok zor ve 9. gün kusturmak için uygun olacaktır.HAYIRLI OLSUN..:) 
Su değişimi şart mı?
Suyun temizliğinden ziyade suyun tazeliğide önemlidir bu yüzden su değişimi kesinlikle yapılmalıdır..
FRONTOZALARIM
Bekleyeceğiz o zaman çok sağolun.citronx2008-05-12 01:17:04
FRONTOZALARIM

Çok teşekkür ederim yani zamanla bu stres gider mi ve stres gidermek ğiçin deep vitamin var elimde o bi fayda sağlar mı ayrıca frolarımın yanına leupi atmayı düşünüyorum diğer balıkların gelişi bi fayda sağlar mı?

FRONTOZALARIM
Herkese iyi geceler ben uzun süredir malavilerimle birlikte frontoza besliyorum ama 2 gün önce malavilerimi kaldırıp froalrımı yalnız bıraktım 9 tane ama frolarım yem yemeyip biraz hareketsiz ve renkleri karardı bunun nedeni ve çözümü nedir yardımcı olursanız çok sevinirim.SAYGILAR
Nacizane bir tanıtım(2. sayfadaYeni foto
Balıklar süper maşallah Kemal kardeş ne diyelim hayırlı olsun,Allah kolaylık versin,herkese nasip etsin.:)
FRONTOZA YUMURTALARI
Öyle tabi uğur abi kesinlik yok ama ben başıma gelenlere dayanarak yorum yazdım.Ben 5. günde çıkardığım halde hepsi gitti yani 24 saat bilmiyorum ama hayırlısı yani ne diyelim.
FRONTOZA YUMURTALARI

Yani 12 saat oldu diye almıoyrsunuz 24 saat oldu mu alacaksınız öyle mi?bence alacaksanız 24 saati beklemeyim yani çünkü hertürlü yumurtalar oluşmayacaktır SAYGILAR.

YAVRULARIM ÖLÜYOR
Hayırlı akşamlar.Ben yaklaşık 3 yıldır malavi yavrusu üretiyorum son 1 haftadır başıma bi olay geldi yavrularımın dış görünüşlerinde,yem yemelerinde ve yüzmelerinde hiçbir anormallik yok fakat günde 2-3 tane yavrum ölüyor 1 haftadır ölen yavrum 12 tane olsu.İlk defa başıma böyle birşey geliyor dışarden bi sorun yok acaba içten mi bişeler var uzman abilerimin yardımlarını bekliyorum.Şimden Allah razı olsunn,herkese sağlıklı balıklar.
Yavrularım ölüyor

Herkese hayırlı akşamlar.Ben yaklaşık 3 yıldır malavi yavrusu üretiyorum son 1 haftadır başıma bi olay geldi yavrularımın dış görünüşlerinde,yem yemelerinde ve yüzmelerinde hiçbir anormallik yok fakat günde 2-3 tane yavrum ölüyor 1 haftadır ölen yavrum 12 tane olsu.İlk defa başıma böyle birşey geliyor dışarden bi sorun yok acaba içten mi bişeler var uzman abilerimin yardımlarını bekliyorum.Şimden Allah razı olsunn,herkese sağlıklı balıklar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.