ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
jehat_2187
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Mayıs 2008 12:52
Son Ziyaret:
25 Haziran 2012 17:00
Toplam Mesaj:
22 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ahmet değirmenci
Doğum Tarihi:
17 Ağustos 1987
Yaş:
36
İl:
Diyarbakir
Meslek:
doktor
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

AHMET DEĞİRMENCİ
İLANGİ YELLOW

SON 10 MESAJI

Şerit led ışıklandırma hakkında temel bilgiler.
Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var tropeus ilangi besliyorum ve 3 tane anubias barteri var akvaryumda. akvaryumun isiklandirmasi 2 tane 13watlik beyaz renk floresanla saglaniyor ve hic memnun degilim lede gecmeyi dusunuyorum. Simdi 1 metre soguk beyaz 1 metre mavi 3 cipli metrede 30 led bulunan isiklandirma nasil olur ? Daha mi iyi guclu isik verir? Yarin almak istiyorum yardim ederseniz sevinirim. Eger dusuk olur diyorsaniz 2 metreye 2 metre de yapabiliriz önerilerinizi bekliyorum..
jbl e 701
Arkadaşlar jbl e 701 dış filtre ile ilgili görüşleriniz nelerdir? Sadece 9 watt yakiyormuş. Bir internet sitesinde full malzemeli 250 tl diyor. Malzeme kalitesi ve performansıyla ilgili düşüncelerinizi paylaşır mısınız?
İLANGİ VE L144
Evet özellikle tülkuyruklarin kuyruklarina zarar verdiklerini cok duyduk acaba düz kuyruga karismiyorlar mi?
İLANGİ VE L144
Faruk Bey sizinle ayni sekilde düşünüyoruz sanirim. Gözlemlerinizi merakla bekleyecegim. Konuya ilginiz için de teşekkür ederim..
İLANGİ VE L144
Anubiasların üzeri zamanla kahverengi yosun oluyo o canımı sıktı biraz.. Daha once duboisi beslerken siyah cüce vatoz iki defa eklemiştim ikisi de öldü. Hem ilangiler hani daha az agresif blacklere göre hem de birkac arkadaş l144 eklemiş diye öğrenince sizlere sormak istedim..
Vitamin takviyesi
Zaman ayirdiginiz icin tesekkürler..
İLANGİ VE L144
Cevap yazan herkese teşekkürler. Kum ve anubias üzerindeki yosunlari temizlerler diye düşünmüştüm ama çok olumlu görüşler gelmedi. İlginçtir anubias üzerindeki kahverengi yosunlari troplarim da yemiyor:)
Vitamin takviyesi
Litreye göre ölçüsü nedir peki? Bir de gözlemlediğiniz faydalar nelerdir? Cevap icin teşekkürler.

Ayrica seachem gibi kaliteli markalarin vitamin katkiları var yem bu katkiyla islatilip veriliyor. Öneriyor musunuz arkadaşlar ? Eğer öneriyorsaniz ne sıklıkla kullanalım?
Red Rainbow Yavru ?
Baliklari şuan içlerinde bulunduğu suyla birlikte büyük bir leğene koyun icine pipo filtre yada oksijen verebilecek herhangi bi filtre ekleyin.her 20 dk da bir bir tas akvaryum suyunu leğene ekleyin gittikce leğendeki suda akvaryumunuzun suyunun yoğunluğunlu artacak ve baliklariniz akvaryumunuzun suyuna alışacaktır. 1,5 yada 2 saat içinde akvaryumunuza baliklarinizi ekleyebilirsiniz.Ben böyle yapmiştim hicbir problem olmadi.
Vitamin takviyesi
Öncelikle herkese merhabalar. Tropheuslarımıza bloat a yakalanmadan vitamin takviyesi yapmak yararli midir? Eger kullanan arkadaslar varsa hangi marka hangi ölçüde ve hangi araliklarla verdiğini yazabilirler mi? Tecrübe edindikleri baska faydalari da yazarlarsa sevinirim.Herkese sağlıkli balıklar
.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.