ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Oxide
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Ocak 2009 00:48
Son Ziyaret:
04 Ocak 2022 22:46
Toplam Mesaj:
555 [0.10 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kerem Altınbaşak
Doğum Tarihi:
13 Eylül 1993
Yaş:
30
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kerem Altınbaşak 40x40x30 Nano reef

SON 10 MESAJI

Pico Reef
Abi teşekkür ederim öncelikle . Domates anemonu mükemmel bi canlı benim için . Akıntıyı orta seviyor ışığı pek sevmiyor cok yavas hareket ediyor fakat gölgelik kısımlara kaçıyor sürekli . Ben haftada 2 defa balık parçası veriyorum gayet güzel büyüdü . Bakımı çok çok basit çok çok dayanıklı bir canlı :) 
Pico Reef
Halletim abicim sıkıntı camlardan değilmiş şelale filtremden dolayı olmuş :) su an bir sıkıntım yok sadece ışıklandırmayı en kısa sürede halletmem gerekiyor :) Teşekkür ederim abicim yardım etmiş kadar oldun sağol :) 
Pico Reef
Herkeze merhaba uzun bir aranın ardından tekrardan yazma vakti buldum fakat haberlerim peki iyi değil :( Bir kaç gün evden uzakta kaldım o süre zarfında ısıklandırmam suya düşmüş ve mavi ledlerimin hepsi kısa devre sonucu yanmış ve buda yetmezmiş gibi akvaryumumun sağ alt köşesinde ufakta olsa sızıntı var mercanlarımın sağlık durumları yerinde hatta coğalıyorlar fakat akvaryumu ısıklandırmamın yetersiz gelmesi yüzünden hafiften yeşil yosun sardı su ve elyaf değişimlerini aksatmıyorum en kısa sürede ısıklandırmamı düzelticem fakat akvaryum konusunda henuz ne yapacağımı bilmiyorum yarın silikonla dışarıdan etrafını geçecem tekrardan inşallah olur . 
Biocube Hazir Deniz Akvaryumu
Gayet güzel ve sağlıklı görünüyorlar . Tebrik ederim tekrardan . Diatom süreci bittiğinde onun yerine sert yeşil yosunlar görünebilir bunlar normal :) Fakat o canlının umbellata xenia olduğunu zannetmiyorum . Oxide2012-12-12 16:51:05
Deniz akvaryumuna geçmek
Su an 15 litrelik bir picoya sahibim belki içinde net 10 litre su var zoa ve domates anemonu bakıyorum . Şelale filtre kullanıyorum sadece sıkıntı yaşamadım ama büyük hacimli tanklarda kesinlikle protein skimmer kullanmanızı tavsiye ediyorum . Her türlü problem ile karşılaşabilirsiniz başta cyno ve bir çok yosun türü olmak üzere ... Ufak bir araştırma yapmanız gerekiyor sitede veya başka sitelerde kurulumları inceleyin üzerinde konuşulan yorum ve önerileri okuyun bir çok konu hakkında bilgi sahibi olacağınıza inanıyorum . 
Pico Reef
Abi hammer coral alacağım en yakın zamanda o zaman onları yerleştirmeyi planlıyorum kayaların üzerine :) Teşekkür ederim 
Pico Reef
Pico'nun durumu gayet iyi diatom süreci geçti kahverengi yosun oluşumu artık yok . Kayalar ufak bir oynama yaptım . Canlıların durumu hayet güzel ve sağlıklı görünüyorlar . Domates anemonum gayet hızlı büyüyor . 2 günde bir balık parçası veriyorum ve balık parçasını suya soktuğumda dagılan minik parçaları poliplerim kapıyor durumları güzel su anlık :)

Bir kaç görüntü .






50*35*35 Nano
Palyaçolar harika abicim en kısa zamanda bende xs boyda bulabilirsem ekleyecem picoya :) Işıklandırman harika olmuş abi . 
Bi bakarmısınız?
Yeşil bubble alg 
50*35*35 Nano
Abicim cok güzel gidiyorda sen bu snaille conch'u nereden temin ettin ya :D benim picoyada 1 er tane gerekiyor :D

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 22 Online Kullanıcı, 12 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.