ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
yunuselci
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Şubat 2009 13:11
Son Ziyaret:
30 Ağustos 2015 21:36
Toplam Mesaj:
21 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
yunus elçi
Doğum Tarihi:
09 Ekim 1990
Yaş:
33
İl:
Malatya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yunus ELÇİ

600lt Tanganyika

MALATYA

SON 10 MESAJI

akvaryem ilgisizliği- siparişi göndermeme
Konu açamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım benimde bu firma ile ilgili bir sorunum var 19/03/2015 tarihinde yani yaklaşık bir ay önce aldığım ürünler elime hala ulaşmadı ürünlerin içerisinde dondurulmuş yem ve köpek maması vardı köpek maması geldi fakat diğer ürünler gelmedi bende konu ile ilgili 2 hafta önce görüşme yaptım stoklarda buz olmadığını yarın çıkaracaklarını söylediler hala bekliyorum.
Frontosa Blue Zaire Moba Kolonim No :1
Maaşallah çok güzel görünüyorlar. Umarım yavrularınızın hepsi çok sağlıklı olur ve doğru kişilerin eline geçer.
'' Red Forest '' syf.7
Tebrikler Ahmet bey. Çok güzel bir iş çıkarmışsınız, böyle bitkili akvaryumlara hep gıptayla bakmışımdır.
Yeni suya balık koymak
Merhaba Özgür bey. Öncelikle yeni kurulumun hayırlı olsun, hacim olarak beslemek istediğiniz balıkların az olduğunun farkındasınız zaten, o konuda fikir belirtmeme gerek yok. Ancak bir arka fon uygulaması yapın. Ayrıca kaya dekorlarda pek sağlam görünmüyor üst üste koymak yerine dağıtmanızı tavsiye ederim.
yavru frontozalar nasıl?
Evet 7 bantlı olanlarda kigoma kanı vardır yani farklı bir tür değildir. Ama bu canlınızın sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor. Umarım sağlıklı bir şekilde büyütürsünüz yavruları.
500lt tank icin filtre
Merhaba Mehmet bey akvaryumunuz gayet büyük bir akvaryum hacim olarak. 4 adet japon için canlı yükünüz yok denilecek kadar az diyebilirim ancak benim size tavsiyem ucuz diye kalitesiz filtrelere kaçmamanız ileride su sızdırmaları debi düşmesi gibi çok sorun yaşayıp çöpe atıyorsunuz. Paranızda başa gitmiş oluyor. İlerde farklı canlılara geçmeyi de düşüneceğinizi göz önüne alarak size Fluval FX6 almanızı tavsiye ederim. Ben kullanıyorum gayet memnunum eğer fiyatı çok yüksek derseniz forumda Dolphin C2400 kullanan arkadaşlar var onuda inceleyin derim.
1605565cm 600l Beyaz Sump Sistem-KIZIL FRONTOZA
Maşallah çok güzel görünüyorlar balıklarınız. Yalnız su değişiminiz az gibi geldi bana, haftada %20 su değişimi tavsiye ediliyor.
165*60*60 İlk Tanganyika heyecanı
Teşekkür ederim Çağdaş bey. Fx6 dan gayet memnunum, debisi çok iyi beklentilerimin üstünde diyebilirim. Ses olarak debisine göre inanılmaz sessiz elimde bulunan Eheım 3704 çift çıkışlı hava motoru ondan daha sesli diyebilirim. Özellik olarak 3 Sepet fakat biyolojik filtrasyon için hacmi biraz az gelebilir ben 2 lt sera siporax, 1lt eheım mech, 2 lt eheım substrat pro, ve filtreyle birlikte gelen seramiği kullanıyorum. Yüksek ses ve düşük debiden endişelenmeyin derim kesinlikle kusursuz bir filtre ayrıca malzeme olarak çok sağlam ve dayanıklı. İnce detaylarda, bunların artısı su ve filtre temizlik tarihini hatırlatma takvimi, teleskopik su emiş süzgeci, filtre tahliye vanası gibi umarım açıklayıcı olabilmişimdir.
165*60*60 İlk Tanganyika heyecanı
Öncelikle teşekkür ederim. Özkan bey küp ve kayalardan oluşan dekor iyiydi, fakat bana alışmadıkları ve sürekli saklandıkları için çıkarma gereği duydum. İlerleyen zamanlarda tekrar koymayı düşünüyorum. Evet kum konusunda çok haklısınız çıkarmayı düşündüm, ama su dengesi bozulacağından cesaret edemedim.
165*60*60 İlk Tanganyika heyecanı
Çok teşekkür ederim Erdal bey ilginiz için. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.