ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Diadora
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Mart 2009 18:59
Son Ziyaret:
11 Mayıs 2009 16:14
Toplam Mesaj:
24 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre Yılmaz
Doğum Tarihi:
04 Haziran 1992
Yaş:
31
İl:
Izmir
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Emre Yılmaz
JaKof,Acei...

SON 10 MESAJI

Fanusta neden balık beslenmez!
Gerçekten güzel bir noktaya değinmişsiniz.Fanuslar dediğiniz gibi balıklar için dizayn edilmemişlerdir.Ama ne yazık ki ticaretin içine girince herşey olabiliyor.Biz belki bu yazıya birşeyler kattık ve az çok insanları bilinçlendirmeyi amaçladık.Genede bunların ve bu gibi olayların önüne geçmek gerçekten zor dedim ya ticaret:(
Malaviden Discusa geçiş?Discus hakkında b

Selamlar,ben hiç diskus beslemedim ancak çok besleyen abi,arkadaş tanıdım.Gerçekten hassas bir balık,çabuk strese girebilen,ve herkesin bildiği gibi simsiyah kesilebilen bir balık:D..Bence benim önerim size yıllarca balık beslediyseniz artık diskusa geçebilirsiniz.Yemleri konusunda onların özel diskus yemleri zaten heryerde var rahatça temin edebilirsiniz.Ama her balığın ayrı bir tecrübesi var.Bunu mutlaka sizde biliyorsunuzdur.Mutlaka bazı şeyleri kendiniz göreceksinizdir,ve mutlaka kayıplarınızda olacaktır.O türü tam olarak tanıdıktan sonra artık tam anlamıyla diskus'u beslemeye başlamış olacaksınızdır.Bakım koşulları ve dip çekimi gibi konulara gelincede En iyi şartı sağlamak gerek düzenli ve sık dip çekimi balıklar için iyi olacaktır.Zor bir balık forumdan üstatlarım size mutlaka yardımcı olurlar.Saygılarımla..

70lik akvaryuma şelale filtre
Ben şelale filtre koku yapıyor diye biliyorum.Hiç kullanmadım yanıltmakta istemem sizi.Ben 110 lt akvaryumumada iç filtre kullanıyorum,gayette memnunum.Bencede arkadaşımın dediğin ve benim desteklediğim gibi iç filtre.Saygılar...
Malavi Canlı yem
Sağolun yem konusunda bilgi eksiklerimide giderdim.Saygılar..
Malavi Canlı yem
Çok teşekkür ederim ya.Zaten sürekli atılmaması gerektiğini biliyorum.Ancak canlı yemde iyi oluyormuş diye biliyorum.Yanlışmıyım?
Malavi Canlı yem
Selam arkadaşlar,
Akvaryumumda Sp,Kenyi ve portakallarım var bunlara düz kuru yemleme yapıyorum,ancak haftada bir de canlı yem veriyorum.Herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım?(canlı hem hususunda)
ilk defa Malawi Cichlid beslicem
Yaşayan kayayı hiç düşünme tam bir vahşi!Renk istiyorum tankımda demşsin o halde ahliyide düşünme derim neden dersen dişileri o kadar da renkli değiller.Ama diğer balıklardan mücevher,sarı,paslı bunlar hoş balıklar.Onların dışında gerekenler arkadaşlarım yazmışlar.Saygılarımla..
Portakalım için ne yapmalıyım?
Alper kardeşim,elimdekiler satılık portakallardır.Şu anda çoğunu sattım kendime bir koloni bırakmıştım ilgilenirsen yaz kardeşim konuşuruz almak istersende yardımcı olurum.Saygılar..
Portakalım için ne yapmalıyım?
Keşke İzmir'de otursaydınız.Benim elimde vardı portakal.Neyse benimde diyeceğim ayırın ve bu sefer kusturun.Saygılar..
Malawi karma tür tavsiyesi
Yaptığın seçim güzel ama bence ahliyi hiç karıştırma derim ben.Erkekleri dışında dişileri o kadar da zevkli değil tabi bu benim görüşüm.Bence snow ve kenyi besle pişman olmassın.Saygılar... Radinant2009-03-28 09:50:19

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.