ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
URAS
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Şubat 2011 14:54
Son Ziyaret:
03 Mart 2024 15:14
Toplam Mesaj:
560 [0.12 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
cihan uras
Doğum Tarihi:
10 Ekim 1993
Yaş:
30
İl:
Gaziantep
Meslek:
muhasebe
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hayri Cihan URAS
Bitki akvaryumu ile devam..

SON 10 MESAJI

Nereden , Hangi Marka Akvaryum Almamı Tavsiye Eder
Görüntü netliği açısından e.c çok iyi olacaktır. İmkan varsa kesinlikle araştırın ve deneyin. kapak için arkadaşlar bilgi vermişler ama oda sıcaklığı çok oynamıyorsa bahsedilen elektrik sarfiyatı 3 katı kadar fazla olacağını düşünmüyorum. Yinede buhar camı yapabilirsiniz. Dış filtre olursa tabi ki iyi olur, olmazsa da güzel bir iç filtre ile işinizi çözersiniz.
Dişi Balıklarım Artık Tüpçük Çıkarmıyor
Merhaba, sıcaklığı biraz düşürmeye çalışın. Balıklarda stres unsuru olabilir, yada akvaryum içerisine çok müdahale ediliyor olabilir. Son olarak su değerlerini de ölçmenizde fayda var.
Akvaryum Düzeni
Vatozu 1 çiftten fazla koymayın, Lepistesler de meraklı olduğu için ara ara rahatsızlık verecektir, o yüzden çok kalabalık olmaması iyi olur.
Lepistesim Hamilemi
Yakın zamanda doğum yapmayacak gibiler. ortalama 1-1,5 ay gibi bir zamanda şartlar uygun ise yavru alırsınız. Doğumu yakın olan dişilerde alt açıklığı (siyahlık) belirgin ve büyük olur. Karın kısmı da bu şekilde olmaktan ziyade daha da şişi görünür
Nereden , Hangi Marka Akvaryum Almamı Tavsiye Eder
65 cm akvaryumda kayıt kuşak vs. gibi durumlar söz konusu olmadığı için çok fazla araştırma yapmanıza gerek yok, Hatta size tavsiyem gidin camcıya istediğiniz ölçüde yaptırın. Mümkünse extra clear cam olsun harika olacaktır. [:iyi:]
Uygun bir aydınlata ile de güzel bir görsel elde edebilirsiniz
Üretime Aldığım Meksika Cüce Turuncu Kerevitlerim
Üstad tekrar hoş geldin :) Hayırlı uğurlu olsun diyelim. [:nazar:]
Forum Özel Üyeliği
Benimde uzun bir zaman önce özel üyeliğim vardı ve genel olarak tebrik mesajları yazmayı sevmem bu yüzden hep cevapsız kalan sorulara yada yarım kalan konulara cevap veriyordum. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyordum. fakat bir anda ne olduysa çifte hesap kullanıyorsunuz vs. vs. denilerek özel üyeliğim elimden alınmıştı. Bu duru oldukça üzdü çünkü zamanımın çoğunu bu sayfada geçirirken bir anda bu tarz şeyler olması beni üzdü. UzFn bir süre sadece takip etmekle kaldım. Fakat şimdi yine aktif olmaya çalışıyorum. Biraz araştırma yapılıp veya en azından bi savunma istenebilir. İnsanların emeklerini bir anda böyle hiçe saymak hoş değildi. Fakat yinede akvaryum.com ailesini seviyorum. Bana çok faydası olmuştur eksiklerimi kapatmak için vede olacaktır.. 

saygılar.. URAS2014-06-23 13:57:46
Frontosa Burundi Kocaman oldular
Kum tercihiniz neden beyaz? Koyu renk olması daha iyi olacaktır görüşündeyim. :) Ayrıca balıklarınızın formu güzel görünüyor. Umarım hayalini kurduğunuz şekilde büyütüp istediğiniz görseli elde edersiniz.. Bülent ÖNER2014-06-24 23:17:28
Dişi Sarı Prenses
Bu olaylar normaldir dişi dişiye de böyle üstünlük çabaları olur emre bey olayı özetlemiş 
Baskın balık
Erkek sp. akvaryumu ve yuvasınız sahiplenene kadar snow erkeğini ayırmanız gerekir. bu sayede sp erkeği yuva edinirse baskın olabilir. imkan varsa snow ları koloni şeklinde bir süre ayırıp başka tankta bakın. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.