ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
shilaybe
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Mayıs 2009 11:02
Son Ziyaret:
07 Kasım 2012 00:11
Toplam Mesaj:
15 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
furkan Hatipoglu
Doğum Tarihi:
21 Ağustos 1982
Yaş:
41
İl:
Istanbul
Meslek:
İnsan Kaynakları Uzmanı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Furkan HATİPOĞLU

SON 10 MESAJI

Emin paşa'dan Paşalar Gibi Toplu Yem Alımı Hemde Türkiye Geneli
[QUOTE=sprwon]Bende COBRA nickli Kerem Abinin samimiyetine sonuna kadar güveniyorum ve inanıyorum,

sonuç ne olursa olsun bu toplu alıma, extra para, poşet parası, tarihi geçik yemlerin "iddasıyla" birlikte hile hurda karışmıştır, bunların yanında extra yaptıkları hiç birşey bu çıkar işini düzeltemez benim nezdimde,

Türkiye futbol federasyonu zihniyetindeki arkadaşlarımında düşüncelerine saygı duyuyorum,
[/QUOTE]
Ben de konunun başında emin beye övgüler yağdırıp göklere sığdıramayan sonra çıkar çatışmasından dolayı eteğindekileri doğru/yanlış foruma döken, baştan söyleyecektim ama hatırdan dolayı ses çıkarmadım sonra içim rahat etmedi bu yüzden açıklıyorum diye baştan beri bildiğini söylemek için nedense yemlerin dağıtımı bitene kadar bekleyen, iş işten geçtikten, artık önlem alınamaz duruma gelene kadar bekleyen, şayet anlattıkları doğru ise hobicilerin kandırılmasına bile bile göz yuman ve ses etmeyen COBRA nickli kerem beyin samimiyetine sonuna kadar güveniyorum ve inanıyorum.
Ben de yandaş medya zihniyetli arkadaşların düşüncelerine saygı duyuyorum.
Emin paşa'dan Paşalar Gibi Toplu Yem Alımı Hemde Türkiye Geneli
[QUOTE=Gürkan Hoca]Burda yem taze, bayat şeklinde yorum yapanları artı eksi tartışabilirsiniz.
Ancak toplu alım kuralları bellidir, kova başı 5-10 lira almak başlıbaşına bir kural dışı.
Diğer hediye, eşantiyon, yem fazlasına girmiyorum bile.
Kova başı alınan paralar yönetim tarafından verilen cezaların ana sebebidir. Bu durumun da tartışılacak, yorumlanacak, hoş görülecek, hafife indirgenecek bir tarafı yoktur.
Saygılarımla...
[/QUOTE]

Zaten fikrimi belirtirken kocaman harflerle BENCE demiştim. Toplu alım kurallarına uymayana yönetim yaptırım uygulayabilir. Forumdaki herkes bu kurallara uymak durumunda ama kimse bu kuralları tasvip etmek zorunda değil, ben etmiyorum zaten. Belirli kurallarla sınırlandırılmış gönüllülük olmaz bence. Yönetimin koyduğu kurallara saygı duyuyorum kendi tasarrufları, sizin ve diğer arkadaşların yorumlarına da saygı duyuyorum kendi tasarruflarınız, Emin beye teşekkür ediyorum ve varsa aldığı bir menfaat kural içi\dışı hakkımı helal ediyor ve organizasyon için tebrik ediyorum, bu da benim tasarrufum.  
Saygılar....
Emin paşa'dan Paşalar Gibi Toplu Yem Alımı Hemde Türkiye Geneli
Sera Tablet almadım yorum yapamayacağım lakin NLS' nin epey çeşidini aldım. Balıklarım yemleri severek tüketiyor bende balıklarımı severek izliyorum. Toplu  alımı açan arkadaşlar  umarım bahsedildiği gibi kar etmişlerdir. Haklarını olduğuna inanıyorum. Bu işten kar ettiklerini ve oranlarını söylemeleri gerektiğini de düşünmüyorum. Sonuçta arz-talep meselesi  ben yemlerden ve aldığım fiyattan memnunum, bu vesile ile tekrar teşekkür etmek istedim. Ayrıca, Konu açıldığında yemlerin çeşitliliğini ve uygun fiyatları görüp Teşekkür-tebrik edip sonradan bu kişiler kar etti para kazandı diye eleştirmeyi de doğru ve haklı bulmuyorum. Neticede bir hizmet ve emek verildi, hobiciler faydalandı amaç uygun ve bol çeşitli yem almaktı, amaçtan herhangi bir sapma olmadı. Bunun ardında kalkıp ne aldı ne almadı beni ilgilendirmez. Konu açılırken taahhüt edilenler yerine getirildiyse BENİM için gerisi teferruattır. Saniyen, herhangi bir tahlil yaptırmadan sırf balıklar beğenmedi yan baktı kaş çattı diye yemleri bayat diye nitelendirmek çok haksız bir yaklaşım. Bir çok hobici nin frontosa sı karidese bayılır benimkiler canlısını bile yemiyor, buradan çıkacak sonuç canlı karideslerin bayat olduğu mudur? Yine balıklarım Emin beyden aldığım yemleri geri çevirmiyorlar ama orjinal ambalajında aldığım dainchi xl pro ya bakmıyorlar bile. Evet herkesin kaygıları var, balıklarını seviyor ve riske etmek istemiyorlar, herkes verdiği paranın haklı karşılığını aldığını bilmek istiyor, kandırılmış olmamayı arzu ediyor, bunlar ortak kaygılarımız-düşüncelerimiz. Poşet parası çarpı bilmem kaç kişi bölü kova başı... Ben art niyeti bu ince hesaplarda arıyorum. Burada eleştiri yapan bir kaç arkadaşı daha önce bactobur alımında 70 kuruşa aldıkları ilaçları malzeme ilanları bölümünde şok fiyat diye 1.5 tl den sattıklarını hatırlıyorum. Emin beyin samimiyetine inanıyorum, vermiş olduğu  emek için tekrar teşekkür ediyorum. 
Frontozalarım. Ürkeklik Ve Cinsiyet.
Karidese bayılıyorlar genellemesine pek katılmıyorum.1-1,5 hafta aç bırakıp denediğim oldu yinede ağızlarına alıp geri atmaktan öte geçmediler. Hamsi, Somon, Kan kurdu, Nls, Tetra pro vegetable, yemlere bayılıyorlar. Yem dibe inmeden tükeniyor. Bence bu alışkanlıkla alakalı. Ben balıklarımı büyütürken yağlanmasınlar diye 1-1,5 yaşlarına kadar karides vs. vermedim sonrada alıştıramadım. Arkadaşım yavrudan itibaren haftada 1-2 kez karidesle büyüttü, şimdi elinde karidesle akvaryuma yaklaşınca balıklar çıldırıyor.
Türkiye geneli sera siporax paylaşımı devam koli 2
Siparişimi bugün elden teslim aldım. Her iki arkadaşa emeklerinden ve zahmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Elinize ayağınıza emeğinize sağlık. Tebrik ederim.
Türkiye geneli sera siporax paylaşımı devam koli 2
Elden teslim alacaklar için herhangi bir planlama yapacak mısınız? Teşekkürler.
Türkiye geneli sera siporax paylaşımı devam koli 2
[QUOTE=Orhun1907fb]Vazgeçen olursa 2lt almak istiyorum. [/QUOTE]
Yeni yaptırdığım akvaryum önümüzdeki ay gelecek yani acelem yok dilerseniz benim 2 lt siz alabilirsiniz. Tabi toplu alımı yapan arkadaşlarla görüşüp.
Türkiye geneli sera siporax paylaşımı devam koli 2
Cevap için teşekkürler, hayırlı günler.
Türkiye geneli sera siporax paylaşımı devam koli 2
S.A.
Hocam dün mesaj yazdım ama görmediniz sanırım. Elden almak istiyorum. Güngörende oturuyorum.
Zeytinburnu, incirli, şirinevler, yenibosna vs teslim alabilirim. Sanırım şirinevlere spora gidiyorsunuz. Gün ve saat verirseniz, ya da ortak bir gün belirlenebilir elden alacak arkadaşlarla beraber.
Türkiye geneli sera siporax paylaşımı devam koli 2
S.A.
2 Lt. Benim için yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.