ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
L-serisi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
17
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Ekim 2009 14:23
Son Ziyaret:
27 Temmuz 2022 13:17
Toplam Mesaj:
518 [0.10 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Timur Yılmaz
Doğum Tarihi:
20 Şubat 1997
Yaş:
27
İl:
Antalya
Meslek:
Lise
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[size=3]Timur YILMAZ [url=https://www.akvaryum.com/Forum/a_australe_ve_a_primigenium_k682768.asp]A.australe-A.primigenium[/url]

SON 10 MESAJI

A. australe Ve A. primigenium
Merhaba Emre bey,
aylardır foruma dahi girmiyorum,herhangi bir killifishim kalmadı australe belki 6 ay daha yaşadı o şekilde.Hevesim kalmadı şimdilik,doğrusu hevesimin kalmaması için de uğraşıyorum.Zaten bu sene sınavlara hazırlanacağım sonrada gideceğim,şuan balıklarım için güzel bir yuva arıyorum.Daha sonrası için çok güzel planlarım var...
A. australe Ve A. primigenium
Merhaba abi,
durum pek iyi değil ne yazıkki.Yazın balıklarımla ilgilenemiyorum,bunu önceden de bildiğimden primilerin su değişimi için bir sistem hazırladım.Günlük su değişimi-yemleme sorunum yoktu.Sıcaklardan daha az etkilenmeleri için de su seviyesini 3-4 cm ye indirmiştim.Aslında her şey iyi gidiyordu,en sıcak sezonu kayıpsız bir şekilde atlattım,birden 5 gün içerisinde tüm yavruları kaybettim.İki ayrı tankta olmalarına rağmen.
 Australede gobiler gibi yaşamaya karar verdi.Sürekli yere temas edecek şekilde yüzüyor,tahminim yüzme kesesinde bir sorunu olması.Onun dışında bir problemi yok.Daha önceden lepistesime de olmuştu,uzun süre yaşamıştı. 
 O sipariş ertelendi,ne zaman olacak bilmiyorum.Ertelenmesi benim açımdan iyi oldu,hem kışın daha fazla vaktim olacak hem de tür sayısını azaltıp birey sayısını arttırmayı düşünüyorum o siparişte.Listelerdeki o türleri görünce eleme yapmak çok zor oluyor,ne kadar eleme yapmış olsamda bazılarından vazgeçememiştim.Şimdi yazı tura ile bazı türleri iptal ediyorum :D.


Cüce Amerikan Dünyası
Ercüment abiden bir haberi olan var mı?3 Temmuz"dan beri foruma girmemiş ve maillere cevap gelmiyor.
Cüce Amerikan Dünyası
[QUOTE=beyaz_kartal].Belki stres ,belki kavgalar.Bu zamana kadar ben de sebebi bulamadım çok Ramirezim öldü bu şekilde.
[/QUOTE]
Bana da kurlaşmalardan sonra aynı şey oldu,hem eunotus hemde trifasciatalarda dişi hazır değildi.İki türde tamamen farklı akvaryumlarda,su değerlerinde yaşayıp farklı yemler yiyordu,bende dışkıda veya karında bir değişiklik göremedim.Sadece trifasciata dişisinin karnı öldükten sonra bükülmüş gibiydi oda tam erkeğin vurduğu yerden.
120.40.50h High Tech ve Güney Amerika balıkları
Balta balığı üretimini bende düşünmüştüm,kaliteli torfun ve canlı yemin varsa killi yavrularımı koyduğum şu 10-15 litrelik saklama kaplarında da deneyebilirsin bence.Su seviyesi zaten 5-10 cm gibi olacak,akvaryumda 2. bir tür için boş kalır.2 sene sonra akvaryumlarımı dağıtacağım banjo takviyesi yapabilirim :D.
120.40.50h High Tech ve Güney Amerika balıkları
İlginç,genelde doğumdan önce böyle oluyorlardı.Aralarda hiç karının şişliğinin indiği olmuyor mu?En azından dişi olduğu belli .
120.40.50h High Tech ve Güney Amerika balıkları
Akvaryumun ve balıkların çok sağlıklı görünüyor,güzel türler toparlamışsın.Özellikle de cadı vatozuna ve banjolarına bayıldım.Bir şeyi rica ediyorum oda şu alttaki dişiyi ayırman ,tebrik ediyorum.Şekle bakarsak doğuma az kalmış. 
[QUOTE=Iskarmoz]
[/QUOTE]
Türkiye'de İlk Ve Tek **Panda Loach*** Yeni Resimler Eklendi
Gerçekten muhteşem,tebrik ederim.Üretim için bir planlamanız var mı?
İşte Amerikan Rüyası
Regani?Crenicichla mı?
Cüce Amerikan Dünyası
Daniel erkeğinden birkaç kare:

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.