ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
frt.saray
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Mart 2010 21:31
Son Ziyaret:
15 Ağustos 2015 17:26
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
fırat saray
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

fırat saray

SON 9 MESAJI

tetratec ex 1200 u dirsek temini
Merhaba, Tetratec ex 700 un hortuma giren plastik dirseğin ucu kırıldı. yeni parçayı hiçbir yerde bulamadım. aynı parça yada önerebileceğiniz başka birşey varmı ?
Üçgen akvaryumda nasıl bir dekorasyon yapmalıyım
100*100 boyutunda 65 cm yükseklikte üçgen akvaryumumda yunus ve sarı prenses beslemek istiyorum tabana silis kum ve batık gemi dekorları düşünüyorum. daha başka nasıl birşey yapabilirim.  Tavsiyelerinizi bekliyorum .teşekkürler..
Ölümden sonra su değişimi
Saolun ben en iyisi akvaryumculardan alacağım ürünü kullanayım. Hiç olmassa boyama derdi olmaz onda. Birde şuan için Mersindeyim. burdaki evimde akvaryumum. birçok yerde petshop var. Herhangi birinden alıp dediğinizi yapacağm teşekkürker.
Ölümden sonra su değişimi
Teşekkürler şimdi gidip  akvaryumu boşaltmaya başlıyorum o zaman. Dezenfektan dediniz. akvaryumculardan alacağım herhangi bir dezenfektan olabilirmi?
350 litrelik akvaryum yapımında sorun

Arkadaşım 350 litrelik düşünüyorsun o yüzden ilk başta camı kalın düşün 12 lik falan bende yeni 350 lik üçgen akvaryum yaptım 8 lik ten ama pişmanım sen kalın yap sonra pişman olma. birde masasını demir profil yaptırırsan uzun süre sorun çıkarmaz. Kapak konusunu bende daha araştırıyorum onu yapamadım henüz. Sorunsuz bi şekilde yapmanı diliyorum.

Kaç Lira Harcadınız?
Yeni üçgen akvaryumum için 500 harcadım tabi çoğu şeyi ben yaptığımdan bu kdar uygun oldu. pişman değilim yine olsa yine harcarım  : )
Lepistes tankımdan

birde tüm akvaryumun görüntüsünü koyabilirsin. bizde bu güzel akvaryumu görmüş olurduk. güzel çekimler eline sağlık

Ölümden sonra su değişimi
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler:

Akvaryum Kapasitesi (litre):
350

Akvaryumdaki Diğer Canlılar: 4 melek 4 çöpçü

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):
Filitrasyon: tetra tex 700 dış filitre

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :
 
Arkadaşlar akvaryumumdaki 4 meleğimi sırasıyla kaybettim nedenini bilemiyorum. İlk olarak solungaç ve dorsal yüzgeçlerin kenarında kızarmalar oldu nedeninin anlayamadım. Biri kendini taşlara vuruyor diğeri bi köşede saklanıyor biri hariç diğerleri yem almıyor. Sonra meleklerin hepsi öldü. 4 çöpçüde hiçbir sorun yok. yeni balık almayı düşünüyorum ve tekrar bu olayı yaşamaktan korkuyorum aslında. Suyu boşaltarak yeni su eklemeyi düşünüyorum acaba bu doğru olurmu. Suyu değiştirmelimiyim. Yada balıkları eklemeden önce ne yapmalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar.


KaPTaN2010-03-19 20:00:00
Melek Balığım Hakkında
Arkadaşlar aynı sorun bende de var 350 litrelik akvaryumumda 2 tane melek balığım ve 4 çöpcüm gayet mutlu yaşıyorlardı. 2 tane daha melek aldım ve yeniler bi türlü uyum sağlayamadı. 2 gün sonra balıkları birer birer kaybettim. Şuan 1 meşeğim kaldı çöpcülerde sorun yok. Ben sudan şüpheleniyorum ama neden böyle oluyor. Ölmeden bitanesi körmüş gibi sağa sola çarpıyordu birden aşşağı sert bi şekilde vuruyor kayalara çarpıyor anlayamadım.   birde yeni balık ekleyeceğim acaba akvaryumun tüm suyunu değiştirmelimiyim..  Yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.