ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
çömez
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Temmuz 2010 15:39
Son Ziyaret:
05 Temmuz 2012 16:09
Toplam Mesaj:
15 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fahri Duman
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kayseri
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Fahri Duman

SON 10 MESAJI

Festae'nin (Red terror) Türkiye Yolculuğu ve Yayılması
Arkadaşlar Herkeze merhaba,
Öncelik ile bu türü Türkiye'ye getiren arkadaşımıza ve besleyenlere teşekkür etmek isterim.
Bu sitede böyle bir konunun ve durumun varlığını Görkem beyden öğrendim , özellik ile teşekkür ederim.
Uzun zamandır Green Terror besleğim için, bu tür balıklara karşı özel bir sempatim vardı araştırmalarım sonucunda da Red Terörü öğrenmiş oldum. çok araştırdım ama bulamadım, sitede besleyen olarak Görkem beye ulaştım ve burdayım.
inşallah hayırlısı ile sağlıklı yavrular doğarda tür memleketimizde yaygınlaşır.
Emeği geçen herkeze teşekkürler
Green Terror Yumurta ve yavrular
Arkadaşlar tüm arkadaşlara tavsileri için çok teşekkür ederim
Green Terror Yumurta ve yavrular
Selam Arkadaşlar ,
uzun zamandır çift tutturmaya çalıştığım GT lerimi sonunda çift tutturdum. Ve yaklaşık 6seferdir yurmurtluyor ve yumurtaları hiç ayırmadım fakat her seferinde , malesef yurmurtaları kaybettim. sonunda yumurtaları ayırmaya kara verdim. Yaklaşık bir hafta oldu artık serbest yüzmeye başladılar sizinle resimlerini paylaşmak istedim. birde yumurtadan çıkan bu Gt yavruları için soyulmuş artemia yumurtası veriyorum ama bu yemde belli bir süre sonra yenilmeyince akvaryumda pamuklanıyor acaba en iyi yem çözümü nedir . herkeze iyi günler dilerim.

GT Anne Baba


Yumurtalar


Çatlamış Yumurtalar





Green Terror Yem Ve Cinsiyet
İkinci resimdeki dişiye ve üçüncü resimdeki erkeğe benziyor, diğerleri hakıında bir yorum yapamayacağım daha büyük ve net bir foto yollarsanız daha net bir cevap verebiliriz. ama benim düşüncem 3. resimdeki bayağı erkek gibi duruyor.
Green Teror cinsiyet ayrımı
Bana kalır ise bende Gt cinsiyeti için çok uğraştım ve halen çift tutturmak için uğraşıyorum. balıkların ikiside erkek birinci resimdeki baskın erkek. Umarım yanılıyorumdur. sonuçtan benide haberdar edersen memnun olurum.
GreenTerror Resimli Cinsiyet Ayrımı
Arkadaşlarım , valla kafayı yiyeceğim bir balığın cinsiyetini belirlemek ne kadar zormuş. öncelik ile fikirlerini beyan eden arkadaşlara teşekkür ederim, fakat VENT resmini koyduktan sonra bile 2 dişi 1 erke yorumu aldım yine ikilemde kaldım, inşallah bir kaç yorum daha gelirde balığın ne olduğu ortaya çıkar , yoksa benim balıktan şüphelenmeye başlayacağım, cinsiyeti bozukmu diye :) , herkeze iyi günler çömez2010-10-12 12:37:59
GreenTerror Resimli Cinsiyet Ayrımı


Arkadaşlar tekrar merhaba,
Malesef ben elimdeki tek GT nin cinsiyetine hala karar verebilmiş değilim, sizlerden son olarak tekrar fikirlerinizi almak istiyorum , artık net bir karar veremez isek deneme yanılma yolu ile karar vereceğim.
Sizlere daha iyi bilgi verebilmesi açısından , balığın son halinin fotoğraflarını ve VENT bölgesinin resmini koydum, umarım bu sefer net bir karar verebiliriz. şimdiden teşekkür ederim.

çömez2010-10-07 13:47:42
GreenTerror Resimli Cinsiyet Ayrımı
Arkadaşlar öncelikle yardımcı teşekkür ederim fakat hala bu balık dişimi erkekmi karar veremedik, eğer net karar vermek için sormak istediğiniz bişey veya görmek istediğiniz bir foto varsa lütfen bilgi verinde artık , ben de ona göre garip kalan balığıma bir eş bulayım. teşekkür ederim.
Green Terror
Sn. Arkadaşım , ben bu konuda çok trecrübeli değilim ama bende GT besliyorum ve kendi balıklarımın cinsiyetini bulabilmek için bayağı araştırdım ama hala kendi balığımınkine karar veremedim aynı çekilde fo sayfada birde benim konum var tek kalan GT nin cinsiyeti için. seninkilere gelince bana göre 1.ve 2. başığın dişi 3. balığın erkek. umarım güzel bir çift oluşturursun
GreenTerror Resimli Cinsiyet Ayrımı


Değerli arkadaşlar sizlere cinsiyetini belirleyip , yanına eş bulmak için akvaryumumda kalan son GT nin resmini yolluyorum. Bu balığın cinsiyetini net olarak belirleyebilirsek ona göre eş alacağım, bu balığın boyu yaklaşık 12-13 cm. Birde çifttleşme zamanı kaç cm olunca gerçekleşmeye başlar bilgi verirseniz çok memnun olurum. Simdiden ilgilenenlere teşekkür ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.