ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
S.Öztürk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Ağustos 2010 07:15
Son Ziyaret:
28 Şubat 2015 01:54
Toplam Mesaj:
208 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Sinan Öztürk
Doğum Tarihi:
06 Temmuz 1993
Yaş:
30
İl:
Ankara
Meslek:
KKÜ-Elektronik Haberleşme
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Sinan Öztürk
Ankara
350lt' de 1 Oscar ve 1 adi vatos sahibiyim.

SON 10 MESAJI

Yanlış anlayan anlasın
Bazende akla yatmasa da kabullenmek gerekebilir. Çünkü en kudret sahibi yaratıcı her şeyi kusursuz ve devasa dengeler üzerine yaratmıştır. Bunu dağın zirvesinde, yada denizin dibinde veya uçakla uçarken anlayabilirsiniz. Ziya Paşa' nın da dediği gibi;

İdrak-i maali bu küçük akla gerekmez 
Zira bu terazi bu kadar sikleti çekmez 
bütçe 2.000 oyun bilgisayarı
SSD Hard Disk' te oldukça önemli. İşleminizi olabildiğinde güncel bir işlemci seçmelisiniz. Şu an en performanslı işlemci İntel 5960X' tir fakat fiyatı TR' de 2000TL' ye yakın. Ayrıca Ekran kartı seçerken soldan ikinci numaranın yüksek olmasına dikkat edin. Misal olarak NVİDİA Geforge GT320m 1GB ekran kartı aynı serinin GT370m 1GB modelinden daha düşük performans sergileyecektir. 

İstanbul Tur Rotası Arıyorum
Herkese merhaba,
Yarın akşam istanbul' da olacağım. Askerlik öncesi hem akraba ziyareti hemde merak ettiğim İstanbul turunu yapmak istiyorum.

 Kısa zamanda en verimli şekilde gezebilmek için  ziyaret edilmesi ve görülmesi gereken yerlere uğrayan bir rota yada birbiri ardına gelen yer isimlerini arıyorum. İnternette aradım taradım fakat istediğim gibi birşey bulamadım bulamadım. Gezmeye büyük ihtimalle Bayrampaşa' dan başlayacağım. 

Sizlerin rota çizmem konusunda yardım edeceğinizi düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim. 
Saygılarım ile arz ederim. 
Polis hattı
Millet fişlenme korkusundan olsun siyasi baskıdan olsun hoşnut olmadığı şeylere bile itiraz edemezken tanımadığı bir kişiye referans olacağını sanmıyorum. Hatların tarifelerini takip ederseniz belki uygun bir paket bulabilirsiniz. Misal ben 25 liraya 2GB internet, 500 DK. her yöne ve 1000 SMS içeren bir paket kullanıyorum.
Akvaryumda Kaktüs Yetiştirmek
Teraryum yapmayı planlıyorsunuz galiba. Teraryum' ları araştırmanız faydalı olacaktır. 
Scooter ile uzun yol yapan var mı?
Hepinize ilginiz için teşekkür ederim. Sermaye(iş veren)' nin zulmü sonucu çoğu planım gibi scooter ile seyahat planımı da öteledim. Scooter ile yolda kalmayı, kaybolmayı, savrulmayı, yorulmayı, terlemeyi, sızıları göze alıp sağdan sağdan fıtı fıtı ota naneye mola verip anı kaydetmeye çok heveslenmiştim. Bir yerden piyango çıkmazsa yada hak ettiklerimi alamazsam bu sezon olmayacak gibi. Fakat uygun şartlar oluştuğunda böyle bir macerayı çekinmeden tecrübe edeceğime eminim.

Sizlerin, sosyal çevremin ve diğer plartformlardakilerin önerilerini ve uyarılarını unutmayacağım. Tekrar hepinize teşekkür ederim. Saygılarım ile :)
Scooter ile uzun yol yapan var mı?
Herkese merhaba. Yakın zamanda yeni bir maceraya atılmanın planlarını yapıyorum, henüz net karar vermedim. 150cc bir scooter alıp gerekli bakımlarını yaptıktan sonra Ankara-Karabük arası gitmeyi planlıyorum. Hava soğutmalı olacağı için tahmini 4 saat sürecek yolculuğu 7-8 saatte alırım diye tahmin ediyorum. Dediğim gibi daha bir çok şeyin planını yapmadım. Merak ettiğim scooter ile uzun yol deneyimi olan var mı? 
Cihaz kaydı için pasaport
Tam olarak anlatmak istediğinizi anlayamadım ama yurt dışı telefonların pasaport kaydı 115 lira. Türkiye' ye tatile gelirken getirilen telefon için geçici kayıt yapılıyor ve kayıt süresi yanılmıyorsam 2 ay. 
Telefondan anlıyanlar içeri.
General Mobile Discovery 650TL telpa satışı.
akvaryumda tavşan beslemek
Kuş kafesi akvaryumdan daha iyi olacaktır. Kocaman olduğunda bahsettiğin pencerene bir kulube yaparsın, periyodik şekilde salarsın sonrasında kendi alışır zaten. Kedi köpek gibi olur zamanla. Bir tehlike olduğu zaman hemen kulübesine kaçar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.