ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
citirmuko
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Haziran 2006 09:10
Son Ziyaret:
24 Kasım 2012 17:21
Toplam Mesaj:
65 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mükremin TEKÇE
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1971
Yaş:
53
İl:
Kayseri
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mükremin TEKÇE
KAYSERİ

SON 10 MESAJI

Yavru Alamıyorum

Bu konu hakkında bilgi veren herkese çok teşekkür ederim.

Yavru Alamıyorum

    Akvaryumu tamamiyle boşaltıp temizledim erkek balığın yapmış olduğu yuva bu şekilde bozuldu aynı zamanda akvaryumda bulunan bi kaç tane testi vardı onlardan birini çıkardım balıklar gayet sağlıklı görünüyor eğer bu balıklar dinlenme sürecine geçti diyorsanız ortalama olarak ne kadar sürer? Bi tahmininiz var mı ya da akvaryuma ne yapmam gerektiği hakkında  yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden tşk ediyorum.

Herkese sağlıklı balıklar..
Yavru Alamıyorum
[QUOTE=naci]Selam,
Gerçek akveristler,balıklarından  yavru almaktan çok onların huzurunu ve sağlığını düşünürler.Bu balıklar makina değiller ki senenin oniki ayı size yavru versinler.Bırakın da onlarda biraz dinlensinler, beslenip,form kazansınlar.Böyle olması sizin balıklarınız için daha iyi olmaz mı? Balıklar sağlıklı ve huzurlu iseler onlar ne yapması gerektiğini,bizden daha iyi bilirler.Hoşçakal.
[/QUOTE]
 
Haklısınız Naci bey bende biliyorum onların dinlenmesi gerektiğini ve makina olmadığını. Ben bu balıklardan daha önce sürekli yavru alıyordum ama hepsi bir anda durdu yolunda gitmeyen bir şeylermi var diye bilgi almak için yazdım. Akvaryumun suyunu ve iç dizaynını değiştirdim. Yemlerini değiştirdim ama değişiklik olmadı. 
Yavru Alamıyorum
Merhaba arkadaşlar şu anda 4 erkek 8 dişi yunusum var bunlardan 2 ay öncesine kadar sürekli yavru alıyordum son 2 aydır hiç bir balıktan yavru alamıyorum. Suyun sıcaklığını sürekli olarak 28 derecede tutuyorum. Bu konu hakkında ne yapmam gerekir yardımcı olurmusunuz?
süngerde kullanabilirsiniz
Bende hortumun içini sünger koyarak temizliyorum sünger hortuma biraz sıkı geçerek yerleştiriyoruz daha sonra hortumun ucunu musluğa  takıyoruz ve hortumumuz tertemiz oklavaya falan gerek yok inş çıkarmışsınızdır.
Erkek Yuva Açar mı?

Bence acele etme ben 1.5 yıl besledim akvaryumuda 4 erkek 9 dişi vardı yavru alamıyorum diye bayağı üzüldüm yem değiştirdim şimdi 100 e yakın yavrum var 3 dişinin ağzı dolu mükemmel bi duygu. Yemi değiştirmeni tavsiye edebilirim seranın discus yemini öneririm inş  en kısa sürede yavru alırsın.

Kaç tane damızlık bir arada olmalı?

Özellikle ahli türü çok hırçın bence eklemeyin tankınızda ahliler sorun çıkarma olasılığı yüksek.

Yavrulama süresi
merhaba arkadaşlar benim akvaryumumda 3 erkek 9 dişi yunusum var bu dişilerin 2 tanesinden yavru aldım. Şimdi 3. dişimde bir haftaya kadar yeni yavrular verecek benim öğrenmek istediğim konu bu ilk yavru aldığım dişi balıktan ne kadar süre sonra yine yavru alabilirim?
yavruların altında et birikintileri var
Arkadaşlar yavrularım bugün artık dışardalar ama bazı yavruların altında et birikintisi var diğerlerinde yok altında şişlik olanlar düzgün yüzemiyorlar ne yapmalıyım bir de havalandırmayı taktığım zaman balıklar sersem sersem yüzüyor iç filtrem atman marka. Son olarak yem olarak yavrular için özel yemler varmış herhalde onlardan hangi markayı tercih edersiniz yorumlarınızı bekliyorum herkese teşekkürler.
2 yunusum ağzında yumurta var ne yapmalıyım
Yorum yazan arkadaşlara çok tşk ediyorum dışarı çıkmıştım geldiğim zaman yavruları kusmuştu şimdi 50 ye yakın yavru var oley bunlar ilk yavrularım darısı diğer dişiye...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.