ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Kemal KİREZCİ
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
36
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Kasım 2012 19:15
Son Ziyaret:
05 Mart 2024 21:13
Toplam Mesaj:
1006 [0.24 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kemal KİREZCİ
Doğum Tarihi:
31 Ağustos 1987
Yaş:
36
İl:
Izmir
Meslek:
Yazılım Uzmanı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kemal KİREZCİ

***Bazen telefondan girdiğim için, mesajlarıma bakıp çıkıyorum, her zaman mesajlarınıza anlık dönemeyebilirim...

SON 10 MESAJI

Akvaryum.com Alışverişleri İçin Kargo Anlaşması
@AtlasPoyraz bey;
Bir dönem çok ciddi anlamda bitki ve karides satışı yaptım. Artık hobiyi biraz daha ufak çapta tutuyorum.
Bu dönemde bitki alıyorum, 5-6 TL ücret ödüyorum örneğin, gönderiyorum, 15TL çıkıyor. Arada ciddi anlamda fark vardı. Yurtiçi kargo ile konuyu görüştüm, indirimli göndermek istiyorum diye, aylık belirli miktarda gönderim yapmış olmanız lazım dedi. Ama benim gönderimlerim rutin değildi tabii.

Foruma baktığımda her ne kadar kim kimden ne aldı göremesem de, kargo'unun istediği limiti çok rahat tamamlayacağımızı düşünüyorum. Kargo'nun burada düzenli ödeme gibi bir talebi yok ama, düzenli gönderi gibi bir talebi var. Ben bu kota'nın çok yüksek olduğunu düşünmüyorum.

Çok rahatlıkla çözülebilecek bir konu olduğunu düşünüyorum. Üye bazlı değil, forum bazlı bir sistem de olmayacağı için burada bireysel değil, yönetimin konu ile ilgilenmesi ile olacak birşey. O nedenle üyelerin de sabit bir ücret ödemesine gerek kalmayacak.


@Abacus Can bey;
Çıkılacak bir top yok aslında. Yönetim burada sadece anlaşmaya ön ayak olacak, onun dışında herhangi bir sorumluluk almasına gerek yok.

Ne alıcı arasında, ne satıcı, ne de taşıma arasında herhangi bir konuya müdahil olmasına gerek yok. Alışverişlerde tüm süreçler alıcı ve satıcı arasında gidiyor sonuçta, forum kurallarında da bu net. Kargo da da benzer bir durum olaması gerekir. Zaten forum yönetimi bu sürece katılsın kimse diyemez.




Akvaryum.com Alışverişleri İçin Kargo Anlaşması
Merhaba;
Yaklaşık 9 - 10 yıldır forumda vakit geçiriyorum ve birçok alışverişim oldu.

Tüm bu süreçte yaptığım alışverişlerde, ücretsiz ürün gönderip, gönderdiğim kişilere çok yüksek kargo ücretleri de çıktı (Bitki parasından pahalı kargo ücreti ödediler), aynı şekilde benim 3 dal bitkiye çok yüksek kargo ücretleri ödediğim de oldu.

Yada tam tersi. Çok küçük rakamlarda kargo ücreti ödediğim de oldu. Kargolar bu konuda bir stabilizasyon sağlayamıyorlar. İstanbula 2 desi kargo bugün 20TL gidiyorsa, yarın 15TL gidebiliyor.

Forum yönetimi olarak, yapılan alışverişlerde, indirimli kargo yapılabilmesi amacıyla, herhangi bir kargo ile anlaşma yapılamaz mı?

Bu konuda herhangi bir kargo şirketi, akvaryum.com üyelerine özel indirim sağlamaz mı mesela? Az sayı değiliz, yaklaşık 114.000 üyemiz var ve kargo şirketleri bu işe sıcak bakacaktır diye düşünüyorum. Bu sayede yapılan alışverişlerde çok daha uygun kargo ücretleri ödeyebiliriz.

Forum yönetiminin bu konuda bir adımı olabilir mi ?

Karidesciler Buraya!
Mustafa bey toplanmak istediğiniz konular ile ilgili koca forum varken, neden herkesi tek bir konunun altında toplamayı istediniz?
İç Filtrenin İçindeki Madde
Arkadaşlar merhaba.

İç filtrenin kafa kısmında bulunan motoru sudan koruyan sert maddenin ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı? Piyasadan nasil buluruz?

Epoksi yada thermoplasik işimi görecek sanırım. Teşekkürler...
İzmirde Oturanlar Bakabilir Mi?
Konakta çalıştığım için zaman zaman petshopları gezerim. Ama kırmızı yanaktan başka bir kaplumbağaya pek denkgelmedim. (2 haftadır gitmiyorum).
Dolandırma Teknikleri
Konunun başlığını okuyunca, yine iyi niyetli bir hobici hakkında saçma sapan bir konu açmışlar diye düşündüm. 3. sayfadan sonra okuyamadım zaten, sadece sayfaları geçip, bana göre Ahmet, Forum adına göre Sıddık abinin yazdığı cevabı aradım. Göremeyince de gerçekten şaşırdım.
Glossonuyu piyasada bulamadığım, bulduğumda da, köküne 50 kuruş istedikleri zamanlar, glosso aradığımı görünce kendisi gönderdi bana birkileri, yanında bir dünya hediye ile. O bitkiler 40 - 50 TL tutardı herhalde. Parasını almadı, üstelik birde kargo parasını da ödemişti. Çok da sağlıklıydı bitkileri.

Ben yine bir aksilik olduğunu düşünüyorum. Umarım sağlığı yerindedir. Buradan kendisi ile tanışmama vesile olan bir kişi var. İsmini vermeyim. O belki biliyordur. Cevap alabilirsem buradan bildiririm...
Bitkinin Türü Nedir Ve Budama Nasıl Yapılır?
Normaldir, budamadan önce sürgün vermezler. Budadığınız yerden muhtemelen 2 adet sürgünle devam edecektir.
Bitkinin Türü Nedir Ve Budama Nasıl Yapılır?
Merhaba;
Bitkiniz Proserpina Palitrus Cuba olarak geçer.

Demir takviyesini seven güzel bir türdür. Demir ve Grolüx ışık altında kırmızıya döner. Normal stem bitkilerinde olduğu gibi, tepeden 10 cm civarında keserek, kestiğiniz bölümü tekrar dikebilirsiniz.
Monte Carlo Ağaç Gibi Uzuyor?(resim Eklendi)
Siz yine bitkinizi teyit edin. Bir hafta kadar daha beklemenizi öneririm. Ama emers micra, submers forma girmediği zaman monte carlo'dan ayırt edilmesi gerçekten çok zor oluyor. Size cup olarak mı geldi, yoksa açık mı geldi?

Aynı olay farklı bir firmadan benimde başıma geldi bir ara.[EDIT]Kemal KİREZCİ,2015-11-17 01:50:40[/EDIT]
Monte Carlo Ağaç Gibi Uzuyor?(resim Eklendi)
Bu bitki hemianthus micra gibi duruyor. Emers formda monte carlo ya çok benziyor. Karışmış olabilir.[EDIT]Kemal KİREZCİ,2015-11-17 01:51:55[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.