ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
yunusadam
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
11
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
24 Mart 2025 21:18
Toplam Mesaj:
655 [0.14 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Caner TÜZER
Doğum Tarihi:
23 Ekim 1985
İl:
Ankara
Meslek:
Muhasebe ve Finans
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Caner TÜZER
SON 10 MESAJI
Leptosoma Utinta Akvaryumum
Ölçüler : 140*50*50
Canlı Türleri : Leptosoma Utinta 6e14d + 2-3 cm 24 adet yavru
Tankın Yaşı : 9 ay
Filtrasyon : Yan sump (Yaklaşık 50-60lt)
Işıklandırma : 2 adet t8 mavi-beyaz
Dekorasyon : 1mm Kalsiyum karbonatlı kum üzerine tamburlanmış beyaz kayalar
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir tür değiştirmediğimden neredeyse bıktım diyebileceğim noktada yeniden hobi sevgimi ateşleyen Leptosoma Utinta'larımı sizlerle paylaşmak ve değerli yorumlarınızı duymak istedim.
Balıkları yavru olarak alıp büyüttüm. Kayıpsız olarak şu an 1 yaşını geçkinler. Yaklaşık 2 aydır yavru veriyorlar. İlk etapta müdahale etmeden kendi kendilerine üremelerini takip etmek istedim ancak dişinin saldığı yavruları diğer balıklar ilk anda yem sanarak vurduklarından ciddi oranda yavru kaybım oldu. Balıklar yavrularını yemiyorlar ancak yeni doğanları yem sanarak hamle yapıp dokunmaları bile kayıpların yaşanmasına sebep oluyor. Yavrulara vurmamaları için 1 hafta bile yeterli oluyor. Bu yüzden keseleri kaybolan yavruları kusturarak tül yavrulukta 1-2 hafta tutup sonra akvaryuma salma yoluna gittim. Kusturduğum balıklardan 3-5 civarı yavru çıkıyor. Sanırım sebebi balıkların küçük, yumurtalarının ise tropheus yumurtası gibi büyük oluşundan kaynaklı. Bu şekilde sıkıntısız olarak akvaryumda gezinen 24 adet yavrum oldu.
Değerli yorumlarınızı duymaktan mutluluk duyarım.
[VID]https://youtu.be/q-3-D8qAHU4[/VID]
-Müsait olduğumda fotoğraf ekleyeceğim-[EDIT]yunusadam,2019-01-16 17:32:49[/EDIT]
Ölçüler : 140*50*50
Canlı Türleri : Leptosoma Utinta 6e14d + 2-3 cm 24 adet yavru
Tankın Yaşı : 9 ay
Filtrasyon : Yan sump (Yaklaşık 50-60lt)
Işıklandırma : 2 adet t8 mavi-beyaz
Dekorasyon : 1mm Kalsiyum karbonatlı kum üzerine tamburlanmış beyaz kayalar
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir tür değiştirmediğimden neredeyse bıktım diyebileceğim noktada yeniden hobi sevgimi ateşleyen Leptosoma Utinta'larımı sizlerle paylaşmak ve değerli yorumlarınızı duymak istedim.
Balıkları yavru olarak alıp büyüttüm. Kayıpsız olarak şu an 1 yaşını geçkinler. Yaklaşık 2 aydır yavru veriyorlar. İlk etapta müdahale etmeden kendi kendilerine üremelerini takip etmek istedim ancak dişinin saldığı yavruları diğer balıklar ilk anda yem sanarak vurduklarından ciddi oranda yavru kaybım oldu. Balıklar yavrularını yemiyorlar ancak yeni doğanları yem sanarak hamle yapıp dokunmaları bile kayıpların yaşanmasına sebep oluyor. Yavrulara vurmamaları için 1 hafta bile yeterli oluyor. Bu yüzden keseleri kaybolan yavruları kusturarak tül yavrulukta 1-2 hafta tutup sonra akvaryuma salma yoluna gittim. Kusturduğum balıklardan 3-5 civarı yavru çıkıyor. Sanırım sebebi balıkların küçük, yumurtalarının ise tropheus yumurtası gibi büyük oluşundan kaynaklı. Bu şekilde sıkıntısız olarak akvaryumda gezinen 24 adet yavrum oldu.
Değerli yorumlarınızı duymaktan mutluluk duyarım.
[VID]https://youtu.be/q-3-D8qAHU4[/VID]
-Müsait olduğumda fotoğraf ekleyeceğim-[EDIT]yunusadam,2019-01-16 17:32:49[/EDIT]
İlk Yavrularımı Kusturdum
2-3 cm olunca bir arkadaşına hediye edebilirsin.
2-3 cm olunca bir arkadaşına hediye edebilirsin.
16 Aylık İlangilerim Yeni Fotolar syf 2
Tebrikler kardeşim. Balıkların görmeyeli baya güzelleşmiş. Renkler yeni oturuyor. Tez zamanda yavru alırsın inşallah. Yemlemeyi biraz arttırmalısın. Yumurtaları kondisyon eksikliğinden tutamıyor olabilirler.
Tebrikler kardeşim. Balıkların görmeyeli baya güzelleşmiş. Renkler yeni oturuyor. Tez zamanda yavru alırsın inşallah. Yemlemeyi biraz arttırmalısın. Yumurtaları kondisyon eksikliğinden tutamıyor olabilirler.
Üretimhane Kazancı Hk.
Yanık kalmazlar. Sadece yavaş gelişirler.
Yanık kalmazlar. Sadece yavaş gelişirler.
Üretimhane Kazancı Hk.
19 derecede gelişim yavaş olur. Hastalık riski de artar. En azından yavrular 2cm olana kadar 22-23 derecede tutmaya çalışırsanız kayıp yaşamazsınız diye tahmin ediyorum.
19 derecede gelişim yavaş olur. Hastalık riski de artar. En azından yavrular 2cm olana kadar 22-23 derecede tutmaya çalışırsanız kayıp yaşamazsınız diye tahmin ediyorum.
İkinci sorunuza gelince akvaryumların gün ışığı almamasıyla ilgili bir sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. Odayı 10-12 saat civarı aydınlatmanız yeterli olur.
40lt Bitkili - Yeniden Kurulum, Yeni Dizayn S.4
Difüzörü haftada 2 kez temizliyorum. Üzerinde sümüksü bir tabaka oluşuyor ve bu nedenle kabarcık boyutları büyüyor. Gaz çıkışının düşüp düşmediğini damla sayacından anlıyorum saniyede 1 kabarcığa düştüğünde karışımı yeniliyorum. Onun dışında difüzörü temizlemek yeterli oluyor.
Difüzörü haftada 2 kez temizliyorum. Üzerinde sümüksü bir tabaka oluşuyor ve bu nedenle kabarcık boyutları büyüyor. Gaz çıkışının düşüp düşmediğini damla sayacından anlıyorum saniyede 1 kabarcığa düştüğünde karışımı yeniliyorum. Onun dışında difüzörü temizlemek yeterli oluyor.
Profesyonel Bitkili Akvaryum kurulumu
Fotoğraflar görünmüyor takipteyim...
Fotoğraflar görünmüyor takipteyim...
Gaz çıkışı azaldığında uzun bir çubukla dibe çöken şekeri karıştırsak bir süre daha gaz çıkışı almaya devam eder miyiz öyleyse? Deneyen var mı arkadaşlar?
Uğur birde o küpüğün kaybolmasından sonra 1 hafta geçti gaz çıkışı düşmedi. Yeni kurulan sistemde 3 gün sonra gaz çıkışının çok çok azalmasını bu yüzden köpüğe bağladım. Emin değilim bu konuda yanlışım olabilir. Sonraki mayalı kurulumlarında çeşitli şekillerde deneyerek bir sonuca varmaya çalışacağım.
Gaz çıkışı azaldığında uzun bir çubukla dibe çöken şekeri karıştırsak bir süre daha gaz çıkışı almaya devam eder miyiz öyleyse? Deneyen var mı arkadaşlar?
Uğur birde o küpüğün kaybolmasından sonra 1 hafta geçti gaz çıkışı düşmedi. Yeni kurulan sistemde 3 gün sonra gaz çıkışının çok çok azalmasını bu yüzden köpüğe bağladım. Emin değilim bu konuda yanlışım olabilir. Sonraki mayalı kurulumlarında çeşitli şekillerde deneyerek bir sonuca varmaya çalışacağım.
Üretimhane Kazancı Hk.
Çok fazla ince hesaba girmeden şunu söyleyebilirim. Bu işi ya tam yapmak yada hiç bulaşmamak lazım diye düşünüyorum. Bu kurduğunuz sistemi hobi olarak kurduysanız sizi biraz yoracak ancak büyük keyif verecektir. Ancak ticaret ve kâr amacıyla kurduysanız sonunun hüsran olacağı kanaatindeyim. Ürettiğiniz balıkları perakende olarak satmanız imkansız. Toptancıyla anlaşmaya kalksanız belli bir kapasite ve süreklilik olmadığı sürece alım yapmazlar. Akvaryumculara satmaya kalksanız çoğu toptancılar dışında alım yapmaz. Yapanlar çok düşük bir rakam verir ve karşılığında yem veya malzeme vermeye çalışır. Bahsettiğiniz akvaryumlarla aylık max 1000 yavru boylandırabileceğinizi tahmin ediyorum. Aylık 5000 yavru da alsanız akvaryumlarınız küçük ve kapasite kısıtlı. Bunları boylandıracak yeterli hacim yok. Bir yavruyu satış boyuna getirmek için gerekli süre yaklaşık 3 aydır ve bu sürede arkadan 2 parti daha yetiştirmeniz gerekir. Hevesinizi kırmak istemem. Her zaman yapılan hesaplar tutmaz, bazen farklı şeylerle karşılaşılabiliyor. Bu birazda kısmetle alakalı. Umarım bu işte başarılı olur ve kâr edersiniz. Üretimhanenizin fotoğraflarını ve gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim.
Çok fazla ince hesaba girmeden şunu söyleyebilirim. Bu işi ya tam yapmak yada hiç bulaşmamak lazım diye düşünüyorum. Bu kurduğunuz sistemi hobi olarak kurduysanız sizi biraz yoracak ancak büyük keyif verecektir. Ancak ticaret ve kâr amacıyla kurduysanız sonunun hüsran olacağı kanaatindeyim. Ürettiğiniz balıkları perakende olarak satmanız imkansız. Toptancıyla anlaşmaya kalksanız belli bir kapasite ve süreklilik olmadığı sürece alım yapmazlar. Akvaryumculara satmaya kalksanız çoğu toptancılar dışında alım yapmaz. Yapanlar çok düşük bir rakam verir ve karşılığında yem veya malzeme vermeye çalışır. Bahsettiğiniz akvaryumlarla aylık max 1000 yavru boylandırabileceğinizi tahmin ediyorum. Aylık 5000 yavru da alsanız akvaryumlarınız küçük ve kapasite kısıtlı. Bunları boylandıracak yeterli hacim yok. Bir yavruyu satış boyuna getirmek için gerekli süre yaklaşık 3 aydır ve bu sürede arkadan 2 parti daha yetiştirmeniz gerekir. Hevesinizi kırmak istemem. Her zaman yapılan hesaplar tutmaz, bazen farklı şeylerle karşılaşılabiliyor. Bu birazda kısmetle alakalı. Umarım bu işte başarılı olur ve kâr edersiniz. Üretimhanenizin fotoğraflarını ve gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim.
[QUOTE=Yasin Öktem]Caner Tebrik ederim. Yunuslarda oldugu gibi bunda da adim adim basariya dogru gitmen beni sevindirdi. Biliyosun malawi biyotop kurulumunu bozdum. Akvaryumu elden cikardim simdi kucuk bir tankta fullred besliyorum. Konunu basindan sonuna kadar okudum okumada iki amacim vardi biri malawiden eski bir dostun bitkilideki adimlarini incelemek hemde yeni olan kucuk tankimi bitkiliye cevirecegim icin ufak ama onemli bilgileri incelemekti. Ikisinde de muaffak oldugumu dusunuyorum. Zira konunda bu iste ustalasmis isimlerin degerli yorumlari ve bilgileri mevcut oturup ders diye almak istesek alamayiz. Mayalida iki haftayi kesintisiz mi buluyorsun eger oyle ise cok iyi ben bu sureyi birturlu bulamadim. Mayali tarifini bir ara almak isterim tabi senin uyguladigini birde cozmek icin kullandigin aparatta mayali icin uygun degildir yaziyor fakat sende guzel cozuldugunu goruyorum bu da urunu alnaya itiyor beni tavsiye eder misin ? Ugur Beyinde dedigi gibi limon bana da biraz suritmis gibi geldi cok fazla bitkiliden anlamamama ragmen. Onu da heralde isiktan daha cok faydalansin diye yaptigini dusunuyorum.[/QUOTE]
[QUOTE=Yasin Öktem]Caner Tebrik ederim. Yunuslarda oldugu gibi bunda da adim adim basariya dogru gitmen beni sevindirdi. Biliyosun malawi biyotop kurulumunu bozdum. Akvaryumu elden cikardim simdi kucuk bir tankta fullred besliyorum. Konunu basindan sonuna kadar okudum okumada iki amacim vardi biri malawiden eski bir dostun bitkilideki adimlarini incelemek hemde yeni olan kucuk tankimi bitkiliye cevirecegim icin ufak ama onemli bilgileri incelemekti. Ikisinde de muaffak oldugumu dusunuyorum. Zira konunda bu iste ustalasmis isimlerin degerli yorumlari ve bilgileri mevcut oturup ders diye almak istesek alamayiz. Mayalida iki haftayi kesintisiz mi buluyorsun eger oyle ise cok iyi ben bu sureyi birturlu bulamadim. Mayali tarifini bir ara almak isterim tabi senin uyguladigini birde cozmek icin kullandigin aparatta mayali icin uygun degildir yaziyor fakat sende guzel cozuldugunu goruyorum bu da urunu alnaya itiyor beni tavsiye eder misin ? Ugur Beyinde dedigi gibi limon bana da biraz suritmis gibi geldi cok fazla bitkiliden anlamamama ragmen. Onu da heralde isiktan daha cok faydalansin diye yaptigini dusunuyorum.[/QUOTE]
Teşekkür ederim Yasin. Mayalıda 2 hafta kesintisiz çıkış alıyorum. Formülü buradan yazayım faydalanmak isteyenler faydalansın.
2 litrelik gazoz şişesine göre malzemeler;
7.5 su bardağı su,
1.5 su bardağı toz şeker,
2 çay kaşığı(tepeleme) kuru maya,
1/4 limon,
1 yemek kaşığı kadar süt.
Hazırlanışı;
Önce suyla şekeri çalkalayarak şekeri eritiyorum. Daha sonra bu karışıma 1 yemek kaşığı süt ve çeyrek limonu sıkarak ilave ediyorum. En son yarım çay bardağı ılık suda erittiğim kuru mayayı ekleyip birkaç dakika şişeyi çalkalıyorum. İyice karıştığından emin olduktan sonra şişeyi ağzı açık olarak yarım saat civarı bekletip kapağını kapatıyorum.
Not: Mayalı co2'de karışımın üzerinde köpük oluştuğunda gaz çıkışının düştüğünü farkettim. Karışım henüz 3-4 günlükken gaz çıkışının çok fala düştüğünü gördüm ve şişeyi hafif hafif sağa sola sallayarak köpüğün dağılmasını sağladım. Gaz çıkışı anında normal haline döndü. Daha önce bunu farkeden oldumu bilmiyorum ancak bu benim için önemli bir tecrübe. Sizlerle de paylaşmak istedim.
Ista 3ın1 difüzör araştırmalarıma göre mayalıda kullanılabilen nadir difüzörlerden. Zaten bunun için tercih ettim. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Çok verimli çalışan bir difüzör ve kesinlikle tavsiye ederim.
SON MESAJLAR
- 90*45*45 Natural Style B.CENİK, 23:11
Akvaryum Tanıtımı - Tropheuslar İle En Uyumlu Vatoz Ve Çöpçü Hangisi? İnci Kefali, 23:04
Tanganyika Cichlidleri - Lepistes Yavru Saklanma Alanı ForumLover, 23:04
Yeni Üye Forumu - Yeni Filtre Alacağım Dış Filtre Belası Yordu Beni GhostKoi, 22:58
Yeni Üye Forumu - Sarı Prenses AnıL57, 22:53
Yeni Üye Forumu - 30 Yıl Sonra Yeniden Akvaryum Kerberos00, 22:43
Yeni Üye Forumu - Vıraklayan Gurami - Trichopsis Vittata 40 Lt Lowt İnci Kefali, 22:42
Akvaryum Tanıtımı - Doğru F/p Dış Filtre Karakus7, 22:39
Filtreleme Seçenekleri - Siyanobakteri Ve Tanımlayamadığım Yosun Sorunu Ucallak, 22:24
Yosun - Zebra Tetra Yumurtlicakmı ? ayci, 22:20
Hastalıklar ve İlaçlar - Tilki Kuyruğu Çürüyor Tataaa4325, 21:56
Bitki Türleri ve Bakımı - Metal Blue Grass Lepistes Türünü Arıyorum. Muhammed2323, 21:18
Canlı Doğuranlar - Sumpı Böyle Yapsam Çalışır Mı, Verimli Olur Mu AmatorBetaci, 21:11
Filtre ve Sump Yapımı - 75*50*50 Ölçüleri İçin Dış Filitre Tavsiyesi Aykut kuru..., 21:00
Yeni Üye Forumu - Mavi Karides Ve Rili Mavi Karides UEK, 20:23
Omurgasızlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin merutay, 19:26
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Neocaridina Reloaded (vahşiye Dönüş) merutay, 19:22
Akvaryum Tanıtımı - Balıklarım İçin Yem Yorum Ve Öneri İstiyorum Hasanbey0101, 18:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Blackwater Akvaryum kabaktadi, 18:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlk Strafor Deneyimim UEK, 18:09
Arka Fon Yapımı - Eheim 2213 İçin Co2 Reaktör Önerisi yyiImaz, 17:54
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum Üst Kapağı Jakop64, 17:22
Yeni Üye Forumu - Hamile Molilerim Sürekli Dipte Duruyor Ahmetkngr, 17:11
Yeni Üye Forumu - Seachem Purigen Kullanımı Emreytr, 16:59
Filtreleme Seçenekleri - Balığımın Hastalığına Teşhis Koyamıyorum fishhyy, 14:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumun Yüzeyinde Oluşan Jölemsi Şey sahinsahiner, 14:37
Bitki Akvaryumları Genel - Yeniden Başlangıç - Neo. Caudopunctatus ThanatoZek, 14:24
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Zemin Sıralaması Hidro Dinamik, 13:53
Taban ve Gübreleme - Vahşi Beta Yavrularının Yemlenmesi İnci Kefali, 12:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karnı İçe Göçmüş Cikletler valarmorghulis12, 12:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Javafernler Neden Kararıyor bendeniztayfun, 11:32
Bitki Türleri ve Bakımı - Arkadaşlar 600 Lt Lik Akvaryumun Su Sızdırıyor mutlubaba, 11:26
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - 30 Lt. Bitkili Akvaryuma Işıklandırma Tavsiyesi ocinik59, 11:23
Yeni Üye Forumu - Bir Garip Yosun Sorunu aranjman, 07:33
Yosun - Hamile Kılıçkuyruk ? CihanEfruz, 02:16
Yeni Üye Forumu - Caridina Akvaryumu UEK, 01:17
Akvaryum Tanıtımı - Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili Emre karabas, 01:14
Akvaryum Tanıtımı - Kılıçkuyruk Hamile Freya, 01:11
Yeni Üye Forumu - Crystalpro - Flora Multi Micro Elements User4848, 01:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Camında Çizik User4848, 01:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 120 Litre Akvaryum Tür Önerisi Taha Yanık, 00:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumda Sade Tasarım DarkDoodad, 00:28
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Hava Kompresörü Tavsiyesi GhostKoi, 00:08
Malzemeler ve Yemler Forumu - Bitkili Akvaryumda Betta Beslemek İstiyorum. fishhyy, 23:40
Yeni Üye Forumu - Killifish Serüvenim Rafayel, 23:12
Yeni Üye Forumu - Bitki Işığı Hk. yemrekozenn, 23:10
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Tül Vatoz Akvaryumu Hakkında Hidro Dinamik, 22:16
Yeni Üye Forumu - Uzun Aradan Sonra Bitkili Akvaryum AHLİ59, 20:27
Akvaryum Tanıtımı - Hangi Tür Canlılar Koymalıyım? Taha Yanık, 19:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 3 Dişili Betta Akvaryumu Taha Yanık, 19:45
Labirentliler
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 2.67 Tüp Furcifer 23:14
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 23:14
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 23:14
- Microfex, Mikrokurt, Pistia Ve Sessiflora akomania 23:09
- Kırmızıburuntetra&albinocücevatoz& Kardinalneon akomania 23:09
- İnce Ayar Vanalı Yıldız Marka Regülatör Aporetti 22:44
- Sesiflora Montecarlo Güncel Stoklar Çeşitli Bitki ozelturlepistes 20:03
- Akvaryumlar ( 1 Adet 100cms, 2 Adet 30 Cm İthal) ngokkaya 18:16
- Yetişkin Ve Yavru Vatozlar (tül Ve Kısa Kuyruk) yildiray71 18:05
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 17:38
- Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 17:38
- Elma Salyangoz koray85 17:10
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 16:53
- Ücretsiz 6 7 Aylık Bricardi emrahdm 16:31
- Ful Black Lepistes Erkekler beypazarlı 16:25
- 6000tl - Özel İmalat - Full Kurulu Takas Vasfi 16:24
- Karides Türleri egehamit 16:20
- Cüce Vatoz egehamit 16:20
- Lda16 Düz Erkek Vatoz Aranıyor egehamit 16:20
- Galaxy,sivrisinek Rasbora,ember Tetra,pangio Kuhli livadi 16:18
- Proserpinaca Palustris,pogostemon Octopus,malzeme livadi 16:18
- Balıklar Komple Satılık metsi 15:41
- Aquaclear 30 & Newa Cobra (yüzey Emişli Filtre) blenny 15:19
- Mangrov Kökü blenny 15:19
- Ivanacara Bimaculata Ve Dicrosus Filamentosus apistoapisto 15:00
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 14:47
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 14:47
- İthal Akvaryum 80 Cm Mobilyalı FrkMbuna 14:46
- Guramiler, Melekler, Cüce Vatozlar, Franatus, Vb. palankesli 14:27
- Bitki Çeşitleri emreemin 14:04
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 14:04
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 14:04
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 14:04
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 14:04
- Kaliteli L144 Tül Mavi Göz Yavruları DenizOlsam 13:46
- Tülden Çıkma L144 Düz Kuyruk Yavruları DenizOlsam 13:45
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 13:26
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 13:26
- Bubble Magus Protein Skimmer GokKurt 13:23
- Bitki , Sıvı Gübre , Ramshorm CevdetSERBEST 12:20
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:20
- Akvaryum Ahşap Set İmalati alpercakir16 11:52
- Katil Salyangoz Ve Mavi Karidesler Başak u 11:26
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 11:17
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 11:17
- Yetişkin 6 Adet Silver Rasbora asiaminor 11:14
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 11:14
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 11:14
- Tailand İthal Halfmoon & Fil Kulak Ve Plakat Bett betta.ist 11:07
- Bloody&mavi Melek&sarı Ateş&siyah Gül&çikolata Kar betta.ist 11:07
KULLANICILAR
- 116 Online Kullanıcı, 63 Üye
Online Kullanıcılar
ErmnSzay,
mightymurat,
Koksal Gurkan,
smyzkrkc,
mrah,
kdrackgz,
hunted86,
ScarX,
ayci,
CoryCory,
Metomce,
UEK,
EKAR,
bora881,
Berlin12345,
Tuby,
mehmetaydin,
alparslanarslan,
mitii,
urzais,
Kerberos00,
erdo_bg,
AmatorBetaci,
Ucallak,
yavuzsezgin,
osmandbnl,
floyd,
Balikcidede,
dekul,
Murat27,
hamand,
Erenguven,
Sipidigonzales,
Uriel,
şansal,
ngokkaya,
serkul2007,
Woland,
Ers1905,
ersin1,
PufferKingdom,
MehmetAkif,
Dalgicc,
achiiles_622,
Meryemmm,
Hidro Dinamik,
GhostKoi,
Ali Altın,
Amati340,
Sercedk,
Manuelziz,
ilker aydın,
blokurlu,
Emineee,
avukathasan06,
Leontheprof.,
degirmencierhan,
fiXer,
yunus78,
Ehtiyar,
bertanz,
Huzeyfe.ylc,
Praton,
MCY4,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.