ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BabySoul

Kullanıcı Grubu:
 Forum Üyesi

Geri Bildirimleri: 

Aldığı Beğeni: 
 3056

Hesap Durumu:

Aktif

Durumu:

Çevrim Dışı

Son Ziyaret: 
  17 Ekim 2025  02:21

Toplam Mesaj: 
 4366 [1.04 Gün Ortalaması] 

Paylaşım Sayisı: 
 2 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı: 
BİLGİLER
									Ad Soyad: 
 Savaş Dursun

Doğum Tarihi: 

04 Mayıs 1979

İl: 
 Istanbul

Meslek: 
									Özel Mesaj: 
									Sohbet Talebi: 
									Üye Favorile: 
									Sosyal Medya: 
İMZA
SON 10 MESAJI
Dış Filtre İçin Malzeme Önerisi
[QUOTE=akvryumbaliklazm]Eheim ecco pro 300 dış filtrem var. 3 gündür çalışıyor ikinci el yeni aldım aldığım kişi sıfır alıp 10 gün kullanmış öyle gözüküyor temiz. Sesin nedeni ne olabilir? Ne yapabilirim?[/QUOTE]
Tıkırtı sesi suyu çekip vermediği zamanda ki pervane sesidir, kafa motoru ile suyun içindeki emiş boru ucundan su verirsen manuel full doldurmuş olursun ve sirkülasyon başlar. Filtreyi tam doldurmazsan hışırırtı, kabarcık/hava sesleri ara ara olur.
[QUOTE=akvryumbaliklazm]Eheim ecco pro 300 dış filtrem var. 3 gündür çalışıyor ikinci el yeni aldım aldığım kişi sıfır alıp 10 gün kullanmış öyle gözüküyor temiz. Sesin nedeni ne olabilir? Ne yapabilirim?[/QUOTE]
Tıkırtı sesi suyu çekip vermediği zamanda ki pervane sesidir, kafa motoru ile suyun içindeki emiş boru ucundan su verirsen manuel full doldurmuş olursun ve sirkülasyon başlar. Filtreyi tam doldurmazsan hışırırtı, kabarcık/hava sesleri ara ara olur.
Beta Balığım Hasta
Betta'yı ne boyda/yaşta aldığınızı bilmek zor, ama betta balklarının ömrünün ortalama 2-3 yıl aralığında olması, balığın yaşlı olma durumu da söz konusu olabilir. Kondisyon için yukarıda arkadaş söylemiş zaten canlı yem(artemia, su piresi, micro kurt) destekleyebilirsin.
Betta'yı ne boyda/yaşta aldığınızı bilmek zor, ama betta balklarının ömrünün ortalama 2-3 yıl aralığında olması, balığın yaşlı olma durumu da söz konusu olabilir. Kondisyon için yukarıda arkadaş söylemiş zaten canlı yem(artemia, su piresi, micro kurt) destekleyebilirsin.
🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/160920/010220252040211.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/160920/010220252040211.jpg[/IMG]
Beta Üretimi
[QUOTE=YagizEfe551905]Bu ürünü aldım. Siz neden nasıl bir sorun yaşadınız nelere dikkat etmem gerekir ?
https://www.hepsiburada.com/multiteknik-rexva-25x80-karbon-isitici-film-dijital-termostatli-pm-HBC00001OYYIW
[/QUOTE]
Karbon ısıtıcı %100 başarılı değildir, genelde yavruları teklerken onlarca/yüzlerce küçük kapların ısısını sağlamak için kullanılır. Ve büyük çoğunlukla termostat kablo ucundaki prob bozulur ya da direk termostat ayar cihazı bozulur. Bunların kimi içten 12 v kimi harici 12v adaptör ile çalışır. Yani her şekilde karbon ısıtıcı pad haric bozulabilecek 3 ayrı durumla karşılaşılması olasıdır. Benim elimde bile sadece 3 metrelik tek bir karbon pad kullanmama rağmen 4-5 termostat, bir o kadar prob, adaptör hatta yedek karbon pad var. Zamanla bozulur demiyorum illa ki bozuluyor :)[EDIT]BabySoul,2025-02-01 20:36:20[/EDIT]
[QUOTE=YagizEfe551905]Bu ürünü aldım. Siz neden nasıl bir sorun yaşadınız nelere dikkat etmem gerekir ?
https://www.hepsiburada.com/multiteknik-rexva-25x80-karbon-isitici-film-dijital-termostatli-pm-HBC00001OYYIW
[/QUOTE]
Karbon ısıtıcı %100 başarılı değildir, genelde yavruları teklerken onlarca/yüzlerce küçük kapların ısısını sağlamak için kullanılır. Ve büyük çoğunlukla termostat kablo ucundaki prob bozulur ya da direk termostat ayar cihazı bozulur. Bunların kimi içten 12 v kimi harici 12v adaptör ile çalışır. Yani her şekilde karbon ısıtıcı pad haric bozulabilecek 3 ayrı durumla karşılaşılması olasıdır. Benim elimde bile sadece 3 metrelik tek bir karbon pad kullanmama rağmen 4-5 termostat, bir o kadar prob, adaptör hatta yedek karbon pad var. Zamanla bozulur demiyorum illa ki bozuluyor :)[EDIT]BabySoul,2025-02-01 20:36:20[/EDIT]
Beta Üretimi
Isıtıcın yok ama balık besliyorsun ve bir de üretmek istiyorsun. Bence google ya da forum ansiklopedisinde bir oku betta için ideal ısı nedir, su şartları nedir diye. Sürekli sabit 27-28 derece ısısı varsa suyun beslemeye devam et ama yoksa bu hobiyi bırak. Betta bonny ise yerli üretim, kokusu ise inanılmaz kötü bir sıvı bir, bir kaç şişe kullanmamarağmen işe yarayıp yaramadığını görmedim. Reeflower ürünlerini zaten oldum olası sevmem. Hele etçil betta yemini yeşil yapmaları da çok enteresandı. Zaten 100 balıktan 2-3 tanesi anca yiyordu. O 5 lt akvaryuma ısıtıcı koyup yavru alsanda tekleme yapacağın kaplara ihtiyacın olacak ileride. Buna maddi imkanın yoksa yapma..
Isıtıcın yok ama balık besliyorsun ve bir de üretmek istiyorsun. Bence google ya da forum ansiklopedisinde bir oku betta için ideal ısı nedir, su şartları nedir diye. Sürekli sabit 27-28 derece ısısı varsa suyun beslemeye devam et ama yoksa bu hobiyi bırak. Betta bonny ise yerli üretim, kokusu ise inanılmaz kötü bir sıvı bir, bir kaç şişe kullanmamarağmen işe yarayıp yaramadığını görmedim. Reeflower ürünlerini zaten oldum olası sevmem. Hele etçil betta yemini yeşil yapmaları da çok enteresandı. Zaten 100 balıktan 2-3 tanesi anca yiyordu. O 5 lt akvaryuma ısıtıcı koyup yavru alsanda tekleme yapacağın kaplara ihtiyacın olacak ileride. Buna maddi imkanın yoksa yapma..
Betta Kuyruk Erimesi Hastalığı Ve Tedavi Yöntemler
[QUOTE=Rabios]Merhaba, Beta balığımın ilk aldığımızda ki yüzgeçlerinin canlılığı kalmadı kuyruğunda da kopmalar var. Biz kaza geçirdik fanus kırılınca daha büyük bir fanus almış oldum içindeki taşları yıkarken lavabodaki küçülmüş naftalin toplarını da taşlarla fanusa koymuşum fanus büyük olunca 4gün sonra farkettim hemen suyunu değiştirdim sıfırdan su yaptım o panikle. İki hafta geçti üstünden balığım arada dipte sanki taşlara kafasını saklıyormuş gibi buluyorum yem zamanı yine hareketleniyor baya ama eski hali yok hiç kuyruğu gitmiş resmen bugün petshop a anlattım durumu bana contra lchthyo önerdi fanus 5damla at 5gün sonra suyu değiştir her suyunu değiştirince aynı işlemi yap dedi eve geldim araştırdım baya dediği gibi bir işemden daha dikkat gerektiren başka bir kapta yapılması gerekn bir işlem beklettim daha bilgili birimden yardım istiyorum balığa eziyet oldu bizim ev ama yaşatmak istiyorum[/QUOTE]
Fanusta ne betta, ne japon be başka balık bakılmaz. Isıtıcı şarttır, ayrıca fanusun numaralı gözlük camından farkı yoktur. Bu şartlar sağlanmadığında, hastalanması normaldir. Akvaryum ve ısıtıcı almazsa olmazdır.
[QUOTE=Rabios]Merhaba, Beta balığımın ilk aldığımızda ki yüzgeçlerinin canlılığı kalmadı kuyruğunda da kopmalar var. Biz kaza geçirdik fanus kırılınca daha büyük bir fanus almış oldum içindeki taşları yıkarken lavabodaki küçülmüş naftalin toplarını da taşlarla fanusa koymuşum fanus büyük olunca 4gün sonra farkettim hemen suyunu değiştirdim sıfırdan su yaptım o panikle. İki hafta geçti üstünden balığım arada dipte sanki taşlara kafasını saklıyormuş gibi buluyorum yem zamanı yine hareketleniyor baya ama eski hali yok hiç kuyruğu gitmiş resmen bugün petshop a anlattım durumu bana contra lchthyo önerdi fanus 5damla at 5gün sonra suyu değiştir her suyunu değiştirince aynı işlemi yap dedi eve geldim araştırdım baya dediği gibi bir işemden daha dikkat gerektiren başka bir kapta yapılması gerekn bir işlem beklettim daha bilgili birimden yardım istiyorum balığa eziyet oldu bizim ev ama yaşatmak istiyorum[/QUOTE]
Fanusta ne betta, ne japon be başka balık bakılmaz. Isıtıcı şarttır, ayrıca fanusun numaralı gözlük camından farkı yoktur. Bu şartlar sağlanmadığında, hastalanması normaldir. Akvaryum ve ısıtıcı almazsa olmazdır.
Smart 25 Watt Isıtmıyor
[QUOTE=CevdetSERBEST]
Bozuk ısıtıcıdan bahsetmiyoruz , sıfır ısıtıcıdan bahsediyoruz . Birde ısıtıcı su dışında çalıştırılamaz. [K]Hatırladığım kadarıyla ısıtıcı lamba yandımı ısıtıyor söndügünde beklemeye geciyor.[/K]
Işık yanıp sönüyorsa çalışıyor demektir , 3 - 4 ısı farkı için 3 - 4 saat beklemen gerkir hemen isitamaz .[/QUOTE]
Sıfır olması bozuk olmadığı anlamına gelmiyor, Hatalı üretim ve koşullara bağlı olarak bozulabilir. Bu sebeple de sadece ısıtıcı değil aldığın her ürün de bozuk çıkma ihtimali olabilir. Hiç mi hepsiburada, trendyol, amazona iade ettiğin arızalı ürün olmadı? [K] Bahsettiğin şey termostat devresidir,[/K] ayarlanan ısıya gelen termostat devreyi kapatır ve ışık söner, ama rezistans arızalı ise o ısıya gelmez ve o devre kapanmaz. O lamba dediğin şey termostata bağlıdır, fön makinesi alıp, arızası rezistans olan ve ışığı yanan ısıtıcıya tutarsan termsotatta ki ayarlı ısıya gelince çıt sesi gelir ve termostat devreyi kapatıp ışığı, yani akımı keser. Termostat'ın çalışması demek ısıtıcı ısıtıyor demek değildir. Termostat doğru algılamıyorsa, suyu ya istenilen sıcaklığa yükseltemez ya da fazla ısıtır.[EDIT]BabySoul,2024-11-10 22:46:28[/EDIT]
[QUOTE=CevdetSERBEST]
Bozuk ısıtıcıdan bahsetmiyoruz , sıfır ısıtıcıdan bahsediyoruz . Birde ısıtıcı su dışında çalıştırılamaz. [K]Hatırladığım kadarıyla ısıtıcı lamba yandımı ısıtıyor söndügünde beklemeye geciyor.[/K]
Işık yanıp sönüyorsa çalışıyor demektir , 3 - 4 ısı farkı için 3 - 4 saat beklemen gerkir hemen isitamaz .[/QUOTE]
Sıfır olması bozuk olmadığı anlamına gelmiyor, Hatalı üretim ve koşullara bağlı olarak bozulabilir. Bu sebeple de sadece ısıtıcı değil aldığın her ürün de bozuk çıkma ihtimali olabilir. Hiç mi hepsiburada, trendyol, amazona iade ettiğin arızalı ürün olmadı? [K] Bahsettiğin şey termostat devresidir,[/K] ayarlanan ısıya gelen termostat devreyi kapatır ve ışık söner, ama rezistans arızalı ise o ısıya gelmez ve o devre kapanmaz. O lamba dediğin şey termostata bağlıdır, fön makinesi alıp, arızası rezistans olan ve ışığı yanan ısıtıcıya tutarsan termsotatta ki ayarlı ısıya gelince çıt sesi gelir ve termostat devreyi kapatıp ışığı, yani akımı keser. Termostat'ın çalışması demek ısıtıcı ısıtıyor demek değildir. Termostat doğru algılamıyorsa, suyu ya istenilen sıcaklığa yükseltemez ya da fazla ısıtır.[EDIT]BabySoul,2024-11-10 22:46:28[/EDIT]
Smart 25 Watt Isıtmıyor
[QUOTE=CevdetSERBEST]Smart yazısının altinda bir lamba var o yaniyormu , o yanması lazım o yanmıyorsa isitmaz o yanar yanar ken isitma yapar belli bir süre sonra soner sonra tekrar bellibir sure sonra yanar , o yanmıyorsa isiticinin ayarını yükselt hangi derecede yanıyor saborda birak , sonra 2 derece 2 derece yuselterek istediğiniz isiyi cam dereceye gire ayarlarsin , 2 derece yükseltme leri 2 saatte bir yapman lazim ısıtıcı tam isiktip dursun.[/QUOTE]
Demek istediğin ışık yanınca çalışıyor demekse, şu fotoğraftaki ısıtıcı kırmızı ışık yanmasına rağmen çalışmıyor.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/160920/031120241837111.jpg[/IMG]
Isıtıcı çalışıyorsa rezistans telleri kırmızıya döner, ayarlanan ısıya gelmiyorsa ise termostatı bozuktur, ayarlanan değil algıladığı bozuk ayara gelince durur.
[QUOTE=CevdetSERBEST]Smart yazısının altinda bir lamba var o yaniyormu , o yanması lazım o yanmıyorsa isitmaz o yanar yanar ken isitma yapar belli bir süre sonra soner sonra tekrar bellibir sure sonra yanar , o yanmıyorsa isiticinin ayarını yükselt hangi derecede yanıyor saborda birak , sonra 2 derece 2 derece yuselterek istediğiniz isiyi cam dereceye gire ayarlarsin , 2 derece yükseltme leri 2 saatte bir yapman lazim ısıtıcı tam isiktip dursun.[/QUOTE]
Demek istediğin ışık yanınca çalışıyor demekse, şu fotoğraftaki ısıtıcı kırmızı ışık yanmasına rağmen çalışmıyor.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/160920/031120241837111.jpg[/IMG]
Isıtıcı çalışıyorsa rezistans telleri kırmızıya döner, ayarlanan ısıya gelmiyorsa ise termostatı bozuktur, ayarlanan değil algıladığı bozuk ayara gelince durur.
Ista 96gr Setin Limon Tuzu Sitrik Asit Dönüşümü
[QUOTE=darkaura]Fikir güzel, ilerki sonuçlarını paylaşırlanız herkes için faydalı olur. Matematikle teoride hesaplanan şeyler pratikde her zaman aynı sonucu vermiyor, hiç beklenmeyen faktörler işin içine girebiliyor. Sonucunu bende merak ettim.[/QUOTE]
Ne dersen de hocam ben matematiğine hayran kaldım [:)]
[QUOTE=darkaura]Fikir güzel, ilerki sonuçlarını paylaşırlanız herkes için faydalı olur. Matematikle teoride hesaplanan şeyler pratikde her zaman aynı sonucu vermiyor, hiç beklenmeyen faktörler işin içine girebiliyor. Sonucunu bende merak ettim.[/QUOTE]
Ne dersen de hocam ben matematiğine hayran kaldım [:)]
Bu Yavrucağa Ne Yapmalıyım:(
[QUOTE=aliefecilciler]PH'ı șuanki ile aynı tutmam imkansız olabilir. 9 gündür dinlenen bir çeșme suyu.[/QUOTE]
Ph'ı normalde nasıl düşürüyorsun?
[QUOTE=aliefecilciler]PH'ı șuanki ile aynı tutmam imkansız olabilir. 9 gündür dinlenen bir çeșme suyu.[/QUOTE]
Ph'ı normalde nasıl düşürüyorsun?
SON MESAJLAR
- İç Filtre Tavsiyesi Ve Sorularım mesuteroglu, 13:57
 Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
- 50 Lt Akvaryuma Balık Seçimi K0L0Ni, 13:34
- Su Kaplumbağası Cinsiyeti Ve Bakım-beslenmesi Raizial, 13:30
 Yeni Üye Forumu
- Kafalı Yunus Akvaryum Dizayn İçin Yard. Lazım ? K0L0Ni, 13:05
 Yeni Üye Forumu
- 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin ternapi, 12:18
 Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı
- Adım Adım Malawi (güncelleme) nejalt, 12:00
 Akvaryum Tanıtımı
- Pasir Panjang Nehri Biyotopu, Endonezya sinor, 11:55
 Akvaryum Tanıtımı
- Doğum Günü Hediyesi fishhyy, 11:42
 Akvaryum Tanıtımı
- Tanganyika : Amatör Dokunuş 1Balikci, 11:26
 Akvaryum Tanıtımı
- Armatürk 2200h Kullanan Var Mı? altum123, 11:02
 Işık CO2 ve Ekipmanlar
- Dıy Excel Hazırlama hasan_tr_01, 10:30
 Taban ve Gübreleme
- 30 Küp Low Tech Cyber_Scout, 10:03
 Akvaryum Tanıtımı
- Karma Tanklar Resimler Yüklendi aziz_basak, 09:46
 Akvaryum Tanıtımı
- Bitkilerde Sorun xfear, 08:35
 Bitki Akvaryumları Genel
- Akvaryumum ogurcay, 08:16
 Akvaryum Tanıtımı
- Kurulum Aşamasındaki Beta Akvaryumum Zuzu2446, 08:03
- Kararsiz Bir Genç İnci Kefali, 07:01
- Bitkili Akvaryuma Balık Önerisi borasrml, 02:48
 Bitkili Akvaryum Canlıları
- Akvaryum Temizliği K0L0Ni, 23:23
 Yeni Üye Forumu
- Akvaryum Hep Puslu Cyber_Scout, 23:21
- Red Head Tapajos Yavru Alma Hakkında Cyber_Scout, 23:10
 Güney Amerikan Cichlidleri
- Balıklı Bakteri Döngüsü Sırasında Besleme Miktarı Cyber_Scout, 22:57
 Akvaryum Bilimi
- Karma Akvaryum Planı Medupa, 22:32
 Yeni Üye Forumu
- Karma Bitkili Akvaryum Dogukankun, 22:10
 Akvaryum Tanıtımı
- Buhar Camlı Akvaryumda Yaşabilen Yüzücü Bitki Cyber_Scout, 21:59
 Bitki Türleri ve Bakımı
- Bitkili Lepistes Bana Göre Herşey Normal Ama? yyiImaz, 21:08
 Akvaryum Tanıtımı
- Beta Balığında Kuyruk Kısması Ve Renk Solması Cyber_Scout, 21:00
 Yeni Üye Forumu
- **paludaryumun Gizli Bahçesi** SahinTaskin, 20:53
 Akvaryum Tanıtımı
- Discuslarim Yanık Mi Cyber_Scout, 20:49
 Hastalıklar ve İlaçlar
- 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Ehtiyar, 20:41
 Güney Amerikan Cichlidleri
- Betta Ve Salyangoz Ehtiyar, 20:29
- Ramireziler Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var MCY4, 20:24
 Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı
- Budamadan Artan Bitkileri Ne Yapıyorsunuz? fishhyy, 19:57
 Bitki Akvaryumları Genel
- Betta Hakkında MelikeAk, 19:53
- Dış Filtre Tavsiyesi mesuteroglu, 19:41
- Bitkili Lepistes Akvaryumu İnci Kefali, 19:19
 Akvaryum Tanıtımı
- Bitkisiz Dekorlu 160 Litre Akvaryum Samnastrp, 18:05
 Yeni Üye Forumu
- Akvaryumda Yeterli Nem Olmuyor koraykbl, 17:20
- L144 Akvaryumunda Kum Olur Mu lepistes5994, 17:07
 Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
- Balıklar Su Üstünde Duruyor mesuteroglu, 13:12
- Betta Persephone Cyber_Scout, 12:21
 Labirentliler Tanıtımı
- Kırma Lepistes lepistes5994, 12:00
 Canlı Doğuranlar
- Altın Kedi Balığı Ve Challenger ahmetfiratozkaya, 11:59
 Yeni Üye Forumu
- Ofise Blackwater Akvaryum Kurulum Serisi -RBG-, 10:11
 Akvaryum Tanıtımı
- 1,5 Yıllık Walstad Tecrübeleri pitsem, 09:55
 Akvaryum Tanıtımı
- Albimarginata Ve Vaillanti İnci Kefali, 07:50
 Akvaryum Tanıtımı
- Riverside Shallow Tank TayfunSylkn, 04:30
 Akvaryum Tanıtımı
- 60*36*36 Low Tech Sezer10, 02:59
 Bitki Akvaryumları Tanıtımı
- 80x40x40 Bitkili Yeni Kurulumum yyiImaz, 02:58
 Akvaryum Tanıtımı
- Halfbeak Platinum- Dermogenys Pusillus ternapi, 02:08
 Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Tiger Enler heybetmahir 13:58
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 12:58
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 12:58
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 12:16
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 12:16
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 12:16
- Hongsloi-candidi Ve Triple Red German Bred AtlasPoyraz 12:10
- Grindal Kültür AtlasPoyraz 12:10
- Super Red Tül Kuyruk Damızlık Çift DTkadir 11:44
- Mobilyalı İthal Akvaryum Best Fish 11:44
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 11:44
- Fluval 107 307 Ve Jbl E701 Sıfır Kapalı Kutu propecia 11:40
- Apistogramma Macmasteri Red Sholder Şahinöztürk 11:36
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 11:23
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 11:23
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 11:23
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 11:23
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 11:23
- Damızlık Iceman - Aysmen Melih Arslan 11:11
- Seachem De Nitrate - Dış Filtre Malzemesi asliaral 10:49
- Orionled D Serisi Rgbw 60cm Işık paxal 10:47
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 10:33
- L144 Vatoz Yavru İstanbul Kerem3420 10:31
- L Serisi Üst Vasıf Pleco Varyeteleri PlecoTown 10:29
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:27
- Amazon Frogbit(hydrocharis Laevigata) aupqua 10:16
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 10:14
- Katil Saly. & Sakura & Sarı & Ramshorn & Java Moss scorpion26 10:14
- Leleupi & Brichardi scorpion26 10:14
- Çeşitli Canlı Bitkileri High-tech & Low Tech BuRAK 10:01
- Fundulopanchax Gardneri-nothobranchius Guentheri Cyber_Scout 09:59
- Nothobranchius Guentheri-fundulopanchax Gardneri Cyber_Scout 09:59
- Magnezyum Nitrat Cyber_Scout 09:59
- Tubifex , Reeflowers Betta Yem Cyber_Scout 09:59
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 09:57
- Tretocephalus - Oph. Whitecap - M. Kiriza Hiko 09:57
- Chihiros Stand Vivid & Wrgb Hiko 09:57
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 09:19
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 09:19
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai Corydoras nikon_ 09:19
- Neocaridina Mavi Melek Karides Uguzel 09:15
- Neocaridina Kiraz Karides Uguzel 09:15
- Karides Türleri karidesrehberi 09:01
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 09:01
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 09:01
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 09:01
- Çek İthalatı Balıklar Sınırlı Stok Aqualandakvaryum 08:58
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 08:28
- Takaslık Anubias ogurcay 08:15
- Akvaryum-ısıtıcı Ve Aydınlatması ogurcay 08:15
KULLANICILAR
- 119 Online Kullanıcı, 65 Üye
Online Kullanıcılar
SinanBulut, 
K0L0Ni, 
kopruluonur, 
umitkarakaya, 
IgorVladimir, 
olcay14, 
nejalt, 
ternapi, 
hasancn, 
ilgazugurluer, 
chingachgook, 
demirellevent, 
Sunborn, 
EKAR, 
Mikail Erdoğan, 
umitlee, 
yilmaz17, 
aktugsedat, 
egol, 
kambortam, 
dimbeleth, 
mypuding, 
rcnkr28, 
MuratOzdemir, 
huckleberryfinn, 
Raizial, 
Nyassa10, 
BuRAK, 
scorpion26, 
ka2n, 
urzais, 
sina cen, 
Aspendos, 
OsmanKoknar, 
Balikcidede, 
muzaffer_81, 
Sezer10, 
Malawi34, 
karidesrehberi, 
Umt61, 
-RBG-, 
Cyber_Scout, 
Eldurmaz, 
livadi, 
koraykbl, 
Hüseyin Piroğlu, 
alihandroali, 
ertus0770, 
jwict, 
samah, 
ahmetfiratozkaya, 
falconx, 
fatihto, 
HydroLeaf, 
djally, 
AC-72, 
lepistes5994, 
Alperkoskler, 
yamansengonca, 
altum123, 
Dalgicc, 
Kamber Karaaslan, 
ercane, 
Thunderbird, 
mcsavaskan, 
Mesutoviç, 
						FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.