ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
FerhatDumann
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
38
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
8 Saat 6 Dakika önce
Toplam Mesaj:
72 [1.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
64 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Ferhat Duman
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Denizli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Ferhat Duman
SON 10 MESAJI
10 Litre Akvaryumda Beta İle Birlikte Ne Yaşar
Lütfen artık 10-20 litrelik tanklarda balık rastgele zemin dekor + balık eklemeyi bırakalım ... Tabikide küçük tank kurmayın vs gibi birşey demiyorum ancak bu tarz hacimlerde bitki + karides , salyangoz belki kerevit gibi tercihler yapalım . Hem canlılara zorluk yasatmayalim hemde hobi anlayışımız gelişsin .
Emir değil RİCA 🙏
Lütfen artık 10-20 litrelik tanklarda balık rastgele zemin dekor + balık eklemeyi bırakalım ... Tabikide küçük tank kurmayın vs gibi birşey demiyorum ancak bu tarz hacimlerde bitki + karides , salyangoz belki kerevit gibi tercihler yapalım . Hem canlılara zorluk yasatmayalim hemde hobi anlayışımız gelişsin .
Emir değil RİCA 🙏
Oranda Ara Sıra Dik Duruyor
[QUOTE=Esra8181]Evet yapay dekorlar var zararlı olduğu kesin mi acaba eğer öyleyse çıkartırım ama şunu düşündüm dış filtre de plastikten oluşuyor o zaman o da salınım yapabilir suya [/QUOTE]
Öncelikle plastikten öte boyalı olma durumu .
İkinci durumda filtreler ( aquael , eheim vb )
Sert plastik malzemeden oluşur ve salınım tabiki yapmaz .
Başka bir konuda devirdaim olan su ile , suyun içerisinde sabit duran ürünün salınım şekli farklı olur .
[QUOTE=Esra8181]Evet yapay dekorlar var zararlı olduğu kesin mi acaba eğer öyleyse çıkartırım ama şunu düşündüm dış filtre de plastikten oluşuyor o zaman o da salınım yapabilir suya [/QUOTE]
Öncelikle plastikten öte boyalı olma durumu .
İkinci durumda filtreler ( aquael , eheim vb )
Sert plastik malzemeden oluşur ve salınım tabiki yapmaz .
Başka bir konuda devirdaim olan su ile , suyun içerisinde sabit duran ürünün salınım şekli farklı olur .
Oranda Ara Sıra Dik Duruyor
[QUOTE=Esra8181] hayır 5 yıldır balık besliyorum sadece japonların boyutunu büyüttüm dış filtre konusunda herkes farklı konuşuyor sadece . Bazıları aktif kömür koyarken bazıları da etkisi kosa süreli diyor o bakımdan filtreye ne malzemeler eklenmesi lazım diye sordum🙂[/QUOTE]
5 yıldır hobi içerisindeyseniz , biraz araştırmayla biliyor olmalısınız bence .
Filtre içine seramik , elyaf vb malzemeler koyulur . Hangi petshop a gitseniz aynı malzemeleri verecektir .
Dış filtre içerisine 3-4 malzeme koyulur farklı , birtek aktif karbon soru işaretinden dolayı dış filtre temin etmeyi ertelememelisiniz . Aktif karbon genelde ilk kurulumlarda tercih edilir ve ömrü diğer filtre malzemelerine göre kısadır...
Olmazsa olmaz bir parça değil aslında ( filtre hiç olmamasındansa )
Akvaryum içeriğiniz tamamen yapay ürünlerle dolu ve buda oldukça zararlı olduğunu düşünüyorum .
Zemin + Taş yapsanız bundan daha sağlıklı .
Seiryu , dragonstone vs vs vs ...
Son olarak beta beslenecek bir tankta 3 oranda besliyorsunuz . [EDIT]FerhatDumann,2026-03-10 17:34:18[/EDIT]
[QUOTE=Esra8181] hayır 5 yıldır balık besliyorum sadece japonların boyutunu büyüttüm dış filtre konusunda herkes farklı konuşuyor sadece . Bazıları aktif kömür koyarken bazıları da etkisi kosa süreli diyor o bakımdan filtreye ne malzemeler eklenmesi lazım diye sordum🙂[/QUOTE]
5 yıldır hobi içerisindeyseniz , biraz araştırmayla biliyor olmalısınız bence .
Filtre içine seramik , elyaf vb malzemeler koyulur . Hangi petshop a gitseniz aynı malzemeleri verecektir .
Dış filtre içerisine 3-4 malzeme koyulur farklı , birtek aktif karbon soru işaretinden dolayı dış filtre temin etmeyi ertelememelisiniz . Aktif karbon genelde ilk kurulumlarda tercih edilir ve ömrü diğer filtre malzemelerine göre kısadır...
Olmazsa olmaz bir parça değil aslında ( filtre hiç olmamasındansa )
Akvaryum içeriğiniz tamamen yapay ürünlerle dolu ve buda oldukça zararlı olduğunu düşünüyorum .
Zemin + Taş yapsanız bundan daha sağlıklı .
Seiryu , dragonstone vs vs vs ...
Son olarak beta beslenecek bir tankta 3 oranda besliyorsunuz . [EDIT]FerhatDumann,2026-03-10 17:34:18[/EDIT]
Mobilya Akvaryumu Taşır Mı
[QUOTE=Me0]
300L tank mdf mobilya üzerinde. Yıllardır hiçbir orun yaşanmadı. Kabarma, çatlama, atma vb. yok. Demir profil giydirme elbette daha güven vericidir ama mdf mobilyayı yabana atmayın. Doğru dizaynla; mobilya ortasında göbek yapacak messafe bırakmadan yapılan bir mdf mobilya ile sıkıntı yaşanma ihtimali nerde ise hiç yok. Tabi bunu ortalama tank hacimleri için söylüyorum, aşırı yüksek hacim 500L ve üzeri gibi metal iskelet giydirme her türlü daha iyidir.
Mobilya dış kenar ayaklarından emin olamadım, onun dışında malzeme mdf ise, ayak ve direk konumlarına bakılırssa sorun yaşamazsınız.[/QUOTE]
Bende MDF den kullanıyorum ama dediğim gibi yüksek hacimlerde mobilyanın eskiligi , MDFLam mi SuntaLam mi , nem görmüş mu gibi etkenler çok etkiliyor diye düşünüyorum ...
Aslında demek istedigim MDF olmaz demekten ziyade , yüzde yuz Garanti olandan yana ilerlemek . Çünkü akvaryum konusunda mobilyadaki bir hata evin içine edebiliyor maalesef.
[QUOTE=Me0]
300L tank mdf mobilya üzerinde. Yıllardır hiçbir orun yaşanmadı. Kabarma, çatlama, atma vb. yok. Demir profil giydirme elbette daha güven vericidir ama mdf mobilyayı yabana atmayın. Doğru dizaynla; mobilya ortasında göbek yapacak messafe bırakmadan yapılan bir mdf mobilya ile sıkıntı yaşanma ihtimali nerde ise hiç yok. Tabi bunu ortalama tank hacimleri için söylüyorum, aşırı yüksek hacim 500L ve üzeri gibi metal iskelet giydirme her türlü daha iyidir.
Mobilya dış kenar ayaklarından emin olamadım, onun dışında malzeme mdf ise, ayak ve direk konumlarına bakılırssa sorun yaşamazsınız.[/QUOTE]
Bende MDF den kullanıyorum ama dediğim gibi yüksek hacimlerde mobilyanın eskiligi , MDFLam mi SuntaLam mi , nem görmüş mu gibi etkenler çok etkiliyor diye düşünüyorum ...
Aslında demek istedigim MDF olmaz demekten ziyade , yüzde yuz Garanti olandan yana ilerlemek . Çünkü akvaryum konusunda mobilyadaki bir hata evin içine edebiliyor maalesef.
250 Lt Lik Akvaryum İçin Sorular
[QUOTE=Brnhobi]Hocam silikonları nasıl kontrol edebilirim? Neye bakmak lazım yani ondan peki [/QUOTE]
@Cyber_Scout arkadaşın dediği gibi yapmalısın . Ek olarak silikonlari elinle kontrol et hala elastik halde mi yoksa biraz ufalaniyor gibi mi . Ama en önemlisi bolca su doldrup bekletmek .
[QUOTE=Brnhobi]Hocam silikonları nasıl kontrol edebilirim? Neye bakmak lazım yani ondan peki [/QUOTE]
@Cyber_Scout arkadaşın dediği gibi yapmalısın . Ek olarak silikonlari elinle kontrol et hala elastik halde mi yoksa biraz ufalaniyor gibi mi . Ama en önemlisi bolca su doldrup bekletmek .
250 Lt Lik Akvaryum İçin Sorular
Akvaryum çok sağlıklı gözükmüyor şahsi fikrim . Bu büyüklükteki tanklarda anlık patlama riskine karşı kusaklari tamamlamanizi ve silikonlari kontrol etmenizi tavsiye ederim .
Dış filtre kullanmanız kanaatindeyim .
Isıtıcıta gelince de tercih size kalmış birazda alacağınız marka bile etkiler . 50 wattngibi düşük seviyelere düşmeyin yeterli bence 200 watt idealdir ama tekrar belirteyim markaya bağlı .
Başlangıç seviyesindeyseniz tavsiyem lepistesden ( canlı doğuran ) yana olur . Yada ciklet türüne yönelebilirsiniz (kusturma yöntemi )
Başlangıç için bu şekilde ilerlemek sizin ve canlılar için daha sağlıklı olacağıni düşünüyorum . Kararlarınızı verip araştırmalara başlamanızı tavsiye ederim .
Akvaryum hobisi acele gelmez dikkatli olalım . Seçilen canlı ve dizayna göre aşama aşama ilerlemek daha garanti olur .
Akvaryum çok sağlıklı gözükmüyor şahsi fikrim . Bu büyüklükteki tanklarda anlık patlama riskine karşı kusaklari tamamlamanizi ve silikonlari kontrol etmenizi tavsiye ederim .
Dış filtre kullanmanız kanaatindeyim .
Isıtıcıta gelince de tercih size kalmış birazda alacağınız marka bile etkiler . 50 wattngibi düşük seviyelere düşmeyin yeterli bence 200 watt idealdir ama tekrar belirteyim markaya bağlı .
Başlangıç seviyesindeyseniz tavsiyem lepistesden ( canlı doğuran ) yana olur . Yada ciklet türüne yönelebilirsiniz (kusturma yöntemi )
Başlangıç için bu şekilde ilerlemek sizin ve canlılar için daha sağlıklı olacağıni düşünüyorum . Kararlarınızı verip araştırmalara başlamanızı tavsiye ederim .
Akvaryum hobisi acele gelmez dikkatli olalım . Seçilen canlı ve dizayna göre aşama aşama ilerlemek daha garanti olur .
Mobilya Akvaryumu Taşır Mı
[QUOTE=Enjoes][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/275399/050320261159401.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/275399/050320261159411.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/275399/050320261159431.jpg[/IMG]
Arkadaşlar Merhaba.100x50x40 boyutlarındaki akvaryumu bu mobilya taşır mı acaba.Resimden analiz yapmak zor ama yine de fikirlerinizi almak isterim [/QUOTE]
İçeriğinde demir olmayan hiçbir standa yada üretime net bir şekilde taşır taşımaz denilemez . Eğer içerisinde demir kullanılmışsa bu durum tartışılabilir , fikir alışverişi yapılabilinir .
Şahsen ben düz Mdf veya sunta kullanılarak yapılan mobilyalarda 30-40 lt dışındaki tankları tavsiye etmem . Çünkü yük altında ve neme karşı tepkisi öngörülmez .
[QUOTE=Enjoes][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/275399/050320261159401.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/275399/050320261159411.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/275399/050320261159431.jpg[/IMG]
Arkadaşlar Merhaba.100x50x40 boyutlarındaki akvaryumu bu mobilya taşır mı acaba.Resimden analiz yapmak zor ama yine de fikirlerinizi almak isterim [/QUOTE]
İçeriğinde demir olmayan hiçbir standa yada üretime net bir şekilde taşır taşımaz denilemez . Eğer içerisinde demir kullanılmışsa bu durum tartışılabilir , fikir alışverişi yapılabilinir .
Şahsen ben düz Mdf veya sunta kullanılarak yapılan mobilyalarda 30-40 lt dışındaki tankları tavsiye etmem . Çünkü yük altında ve neme karşı tepkisi öngörülmez .
Bunun Ne Olduğunu Bilen Var Mı?
[QUOTE=tanaka]50 cm ebatlı, pipo filtre ile çalışan bir akvaryum kullanıyorum. Günlük yaklaşık 4–5 saat ışık veriyorum. Akvaryumda çöpçü, vatoz, elma salyangozları ve lepistesler bulunuyor.[/QUOTE]
Kurulum süresi ne yeni mi kurdunuz ?
Su değişimi yeni mi yaptınız yaptıysanız cesme suyumu kullandınız
[QUOTE=tanaka]50 cm ebatlı, pipo filtre ile çalışan bir akvaryum kullanıyorum. Günlük yaklaşık 4–5 saat ışık veriyorum. Akvaryumda çöpçü, vatoz, elma salyangozları ve lepistesler bulunuyor.[/QUOTE]
Kurulum süresi ne yeni mi kurdunuz ?
Su değişimi yeni mi yaptınız yaptıysanız cesme suyumu kullandınız
Bunun Ne Olduğunu Bilen Var Mı?
[QUOTE=tanaka]Bu tortu bitkilerin üzerinde bir süredir birikiyor ve bitkileri hareket ettirdiğinizde büyük bir kısmı suya karışıyor. Bu balıklar için sorun yaratır mı? Bundan nasıl kurtulabilirim? (lepistes akvaryumu)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/247430/030320261526081.jpg[/IMG][/QUOTE]
Yüzde yüz dememekle birlikte , fotoğraf net değil ama benim fikrim nitrat sorunu .
[QUOTE=tanaka]Bu tortu bitkilerin üzerinde bir süredir birikiyor ve bitkileri hareket ettirdiğinizde büyük bir kısmı suya karışıyor. Bu balıklar için sorun yaratır mı? Bundan nasıl kurtulabilirim? (lepistes akvaryumu)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/247430/030320261526081.jpg[/IMG][/QUOTE]
Yüzde yüz dememekle birlikte , fotoğraf net değil ama benim fikrim nitrat sorunu .
Karidesler İle İlgili Sorun
[QUOTE=fishhyy]
Walstad metodunda bahçe toprağı kullanıldığı için en az 1 buçuk 2 ay beklenir. Bu süreçte devamlı olarak su değişimi yapılır. Ağır metalleri salması için zaman gerekiyor yanlış bilgi yaymayalım lütfen[:)][/QUOTE]
Yorumunuz için teşekkürler .
2. Ay olucak birkaç güne .
İlk ay haftada 2 %10-15 kadar su degisimi yaptım
Şuan haftalık %15 ( 70 içme suyu + 30 dinlendirilmis su ) damlama yöntemi ile ortalama 4-6 saatte değişimleri yapmaktayım.
[QUOTE=fishhyy]
Walstad metodunda bahçe toprağı kullanıldığı için en az 1 buçuk 2 ay beklenir. Bu süreçte devamlı olarak su değişimi yapılır. Ağır metalleri salması için zaman gerekiyor yanlış bilgi yaymayalım lütfen[:)][/QUOTE]
Yorumunuz için teşekkürler .
2. Ay olucak birkaç güne .
İlk ay haftada 2 %10-15 kadar su degisimi yaptım
Şuan haftalık %15 ( 70 içme suyu + 30 dinlendirilmis su ) damlama yöntemi ile ortalama 4-6 saatte değişimleri yapmaktayım.
SON MESAJLAR
- Dsm Monte Carlolarım Eriyor CoryCory, 21:08
Bitki Akvaryumları Genel - Birlikte Yaşayacak Balık Önerisi SaRCoPhiLiuS, 20:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Edirne Turkuaz Akvaryum SaRCoPhiLiuS, 20:54
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - 60x40x40 Walstad Akvaryum Ve Kurulum Süreci syerli, 20:09
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Suyunun Tds Değeri bor31, 20:04
Yeni Üye Forumu - 10 Litre Akvaryumda Beta İle Birlikte Ne Yaşar mai_41, 19:28
Yeni Üye Forumu - Ucuz Armatür Önerisi MG, 19:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Bir Başlangıç Umut.Dertsiz, 18:55
Yeni Üye Forumu - Beta Akvaryumu Acemihobici33, 18:53
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Neon Tetra Ve Bitkili Akvaryum Acemihobici33, 18:50
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin pianoƒish, 18:31
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Yeni Kurulum | [40x40x35] – Neon Tetra-karides burayadali, 17:55
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Kurulum | [35x35x35] -gurami - Tetra - Goby burayadali, 17:47
Akvaryum Tanıtımı - 160x60x60 Akvaryumum Ehtiyar, 17:18
Akvaryum Tanıtımı - Xlpro 230 Mini Dış Filtre 210l/s burayadali, 17:15
Filtreleme Seçenekleri - Sudaki Yeşillik Neden Olur Zaid, 17:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Filtre Önerisi burayadali, 17:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryuma Balık Eklemek JuqLax, 16:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Natteri Mi, Pacu Mu? BerkBey, 15:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - En Sevdiğiniz Akvaryum Canlısı Cyber_Scout, 13:33
Yeni Üye Forumu - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 13:31
Akvaryum Tanıtımı - Neo Co2 Mayalı Sistem Cyber_Scout, 13:14
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Canlı Yem Tavsiyesi ziyasenkaya, 12:43
Canlı Doğuranlar - Flowerhorn Yem Yeme fourn, 12:32
Yeni Üye Forumu - Meşe Yaprağında Benekler Cyber_Scout, 11:39
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistes Akvaryumu Mithat Emre Pehl, 11:05
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığına Kurutulmuş Yem Önerisi merttercn, 10:35
Labirentliler - 75 Litre Tür Tavsiyesi Akvaryumcu_Doru, 09:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - En Küçük Cory: Hastatuslarım İnci Kefali, 09:22
Kedi Balıkları Tanıtımı - 31w Powerled / Gün Simülasyonlu Armatür - Dıy Kaangzkr, 02:56
Aydınlatma - Parlak Kılıçkuyruk Fatih_hakankaan, 01:51
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 45x35x35 Amazon Blackwater Kurulumum sakal34, 00:40
Akvaryum Tanıtımı - Sump Sistemi Hakkında Atankofnature, 23:59
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Ph Metre Ve Tds Metre Önerisi ArifhbsAquatics, 23:16
Akvaryum Bilimi - 40/60 Litre Canlıdoğuran Akvaryumu Bitki Önerisi MG, 22:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - In Vitro Bitki Ekimi Akrattin, 22:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Tabanı Tam Oturmuyor kaantzll, 22:03
Malzemeler ve Yemler Forumu - Karides Akvaryumu - İdeal Sump Dizilimi Akrattin, 21:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Co2 Dağıtıcı Microp, 19:46
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Japon Balığı Yumurtası Dölleme Cyber_Scout, 19:29
Hastalıklar ve İlaçlar - 40/60 Litre Akvaryum Lepistes Mi Cüce Cichlid Mi Umutoty, 19:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Neon Tetra İle Yaşayacak Tür ugurbaran, 18:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Scarlet Badis Ve Pea Puffer Aynı Akvaryumda ? Cyber_Scout, 18:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sarı Prenses Dişi Mi Erkek Mi? ozhantektas, 18:26
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bakteri Kültürü Kullanmak Cyber_Scout, 17:44
Hastalıklar ve İlaçlar - Bakteri Kültürünü Nasıl Oluşturacağım? Cyber_Scout, 17:37
Yeni Üye Forumu - Gaziantep Kaliteli Petshop Cyber_Scout, 17:12
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Betta Macrostoma Cyber_Scout, 14:44
Labirentliler Tanıtımı - İlk Akvaryum Hobi Cyber_Scout, 14:42
Akvaryum Tanıtımı - Kök Dik Durma Umutoty, 09:22
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Ada Solar (green) Aporetti 21:06
- Satılık Eheim 2260 2217 Filtreler UĞURBABÜR 20:43
- 1 Metrelik Set Akvaryumlar Ve Co2 Tüp kadir0606 20:35
- 1 Metrelik Set Akvaryumlar Ve Co2 Tüp kadir0606 20:35
- Fluval Ve Jbl Sıfır Kapalı Kutu Son 1 Er Adet propecia 20:14
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 20:14
- Anubias. Yeni İthalat. Whatsapptan Yazabilirsiniz propecia 20:14
- Ful Red Lepistes ÖĞRÜNÇ 19:43
- Tilki Kuyruğu Ve Frogbit sina cen 18:32
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 18:27
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 18:27
- Özel Moss Türleri. smithiseek 18:06
- Black Molly Balıkları. smithiseek 18:06
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 16:19
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 16:19
- Bitki Kumu Karışık Takasa Uygun ozgurnez 16:08
- Odessa Barb rasporasrc 15:48
- Tam Damızlık Boy Melekler (çiftlerde Mevcut) _rammstein_ 15:33
- Demasoni Yavru 3cm tarikyksl 15:08
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 14:52
- Apistogramma İnka Candidi Hongsloi AtlasPoyraz 14:11
- Akvaryum Ve Dolap AtlasPoyraz 14:11
- Afrika Cichlidleri devito 13:42
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 13:35
- Su Piresi & Infusoria Amati340 13:35
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 13:35
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 13:35
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 13:35
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 13:18
- 2 Çift Geophagus Red Head Tapajos oguzozt 13:05
- İndirimm Moly,plati,lepistes,vatoz EKAR 12:57
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 12:57
- Apistogramma - İvancara Bimaculata Şahinöztürk 12:49
- Tayvan Bee M510 12:40
- Fluval Fx4 Serhat.Kaymak 12:28
- Akvaryum Ekipmanları Serhat.Kaymak 12:28
- Snow White Logfin,meksika Cüce Kerevit,tavşan Saly Omer901 12:24
- L236 Sw Omer901 12:24
- Karides , Lepistes , Vatoz , Hersey Var Cucevatozcu 11:53
- Mutlaka Listeye Bakınız Coskun59 11:53
- Frodo Stone 7 Kiloya Yakın osmang 11:46
- 1 Adet Erkek Zebra Ciklet osmang 11:46
- 1 Adet Blue Parrot Zebra osmang 11:46
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 11:16
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 11:16
- Caudopunctatus Dişi Tanganyika Cichlid iakyol 10:42
- Mdf Akvaryum Dolabı Ve Aquael 100 Watt Isıtıcı akinsinan 10:32
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 09:51
- Aquaboxtr Akıllı Çoklu Priz (pano) sdurmaz1965 09:47
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 09:15
KULLANICILAR
- 112 Online Kullanıcı, 61 Üye
Online Kullanıcılar
AtlasPoyraz,
omer03,
Sesenagi,
K0L0Ni,
Koksal Gurkan,
MiSoSiKiaN,
yigidoumit,
syerli,
oguzhanYeniBalik,
EfeCaptain,
wallece,
jackal035,
Fishbone,
stopsound,
MBurakA,
xfear,
Balikcidede,
sertacsut,
mutama,
Kaya Özyurt,
Mderhan,
TurX,
bor31,
Dako,
osmandbnl,
sina cen,
Cyber_Scout,
melisaab1,
Umutoty,
babastory,
melih547,
Ogulcanekiz,
MG,
denizim20,
korayfb,
propecia,
hakanmorcicek,
Ahmetarslan18,
Fikrep,
Zaid,
Ugur79,
Soner.x,
twinsoul,
blenny,
ACEBI,
reano,
Mach940,
muhengin26,
BirkanKaya,
Enestr,
BerkBey,
Apsuwa,
Kaya ankara,
BurakCann,
mirat,
memo3834,
ceyhun5858,
vedat79,
Farmanyxd,
224emre,
Tatar10,
delema,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.