ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
atesh
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
66
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
09 Ekim 2023 08:05
Toplam Mesaj:
478 [0.08 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
İMZA
SON 10 MESAJI
Pet Shop Açıyorum
[QUOTE=ÖmerFaruk48]
Abicim değerli yorumların için çok teşekkür ederim hobi ile çok uğraştım fakat dediğin gibi ticaret ile çok fazlada bir bilgim yok fakat elimden geldiği kadarıyla kendimi döndürmek benim için yeterli olur gözüm yükseklerde değil amacım herkese herşeyin en iyisini en uygun fiyatlar ile yardımcı olmak bu kafa ile nereye kadar gidebilirim pek bilmiyorum ama bakalım göreceğim [:)][/QUOTE]
Bence vizyonun güzel seni mahçup etmicek bir şekilde bu kafayla devam edersen bence sıkıntı olmaz başarılı olursun yolun açık olsun herşey gönlünce olsun inşallah haberlerini bekliyoruz.
[QUOTE=ÖmerFaruk48]
Abicim değerli yorumların için çok teşekkür ederim hobi ile çok uğraştım fakat dediğin gibi ticaret ile çok fazlada bir bilgim yok fakat elimden geldiği kadarıyla kendimi döndürmek benim için yeterli olur gözüm yükseklerde değil amacım herkese herşeyin en iyisini en uygun fiyatlar ile yardımcı olmak bu kafa ile nereye kadar gidebilirim pek bilmiyorum ama bakalım göreceğim [:)][/QUOTE]
Bence vizyonun güzel seni mahçup etmicek bir şekilde bu kafayla devam edersen bence sıkıntı olmaz başarılı olursun yolun açık olsun herşey gönlünce olsun inşallah haberlerini bekliyoruz.
Pet Shop Açıyorum
Öncelikle hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun. İnşallah istediğin gibi olsun, Allah utandırmasın inşallah.
Nacizane bir kaç yardım için sözüm olucak 30 seneyi aşkındır hobiyle uğraşıyorum bir 10 seneye yakında ticaretle uğraşıyorum kırtasiye kopyalama merkezim var. Bir anda çok açılma güncel piyasa koşulları maalesef çok iyi değil. Ufaktan başlayarak büyürsen senin için çok daha iyi olur pişmiş olursun bende ilk ticarete atıldığımda küçük 35 metrekare de işe başladım belli zamandan sonra büyüttüm işimi her yaşanan her geçen gün bir tecrübedir. İlk olarak müşteri portföyü oluştururken hemen herşeyi alayım yapma görerek istekler üzerine gözlemler yaparsan daha başarılı olursun. Belli olmazsa olmazları alıp sonrasında yapman daha yararlı pahalı ürünü alıp satmanın bir anlamı yok demirbaş listesinde durmasında. Sonuçta aşırı stokla çalışmak anlamsız toptancılar yakında gidip temin edilebilir.
Bunun yanında müşteri herzaman haklıdır politikası izlemeli ve güler yüz çok önemli iş yerine biri geldiğinde karşıladıktan sonra isteğine göre yardımcı olmak heran gölgesi gibi dibinde durmak hiç iyi değildir.
Herşeyin yanında en önemlisi müşteri ayırt etmemek lazım ben başladığım ilk günden beri 10 kuruşluk fotokopi çektiren müşteride bir 1000 liralık müşteride aynı sonuçta bugün 10 kuruşluk fotokopiye gelen yarın 1000 liralık iş getirmeyeceği ne malum. Bir de ilk başlarken portföyü genişletebilmek için fazla kar marjına gerek yok ufak karlarla yap ki ileri de tekrar gelebilsin günlük geldi yüksek kar ettin ertesi günü var bunun gelmez bir daha onun için yavaş adımlar önemli. Elimden geldiğince edindiğim tecrübeleri başımdan geçenleri, gözlemlerimi özetlemeye çalıştım. Umarım yararı olmuştur kafanı şişirmek istemem.
Canlı önemli ama malzemesi de bir okadar önemli ben yeri geliyor akvaryumcularda yem bulamıyorum ki Ankara da olmama rağmen internetten almaya çalışıyorum millet alıyor işte Ahm gibi yemi Jbl veya Sera Tetra gibi yemler görülmüyor.
Öncelikle hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun. İnşallah istediğin gibi olsun, Allah utandırmasın inşallah.
Nacizane bir kaç yardım için sözüm olucak 30 seneyi aşkındır hobiyle uğraşıyorum bir 10 seneye yakında ticaretle uğraşıyorum kırtasiye kopyalama merkezim var. Bir anda çok açılma güncel piyasa koşulları maalesef çok iyi değil. Ufaktan başlayarak büyürsen senin için çok daha iyi olur pişmiş olursun bende ilk ticarete atıldığımda küçük 35 metrekare de işe başladım belli zamandan sonra büyüttüm işimi her yaşanan her geçen gün bir tecrübedir. İlk olarak müşteri portföyü oluştururken hemen herşeyi alayım yapma görerek istekler üzerine gözlemler yaparsan daha başarılı olursun. Belli olmazsa olmazları alıp sonrasında yapman daha yararlı pahalı ürünü alıp satmanın bir anlamı yok demirbaş listesinde durmasında. Sonuçta aşırı stokla çalışmak anlamsız toptancılar yakında gidip temin edilebilir.
Bunun yanında müşteri herzaman haklıdır politikası izlemeli ve güler yüz çok önemli iş yerine biri geldiğinde karşıladıktan sonra isteğine göre yardımcı olmak heran gölgesi gibi dibinde durmak hiç iyi değildir.
Herşeyin yanında en önemlisi müşteri ayırt etmemek lazım ben başladığım ilk günden beri 10 kuruşluk fotokopi çektiren müşteride bir 1000 liralık müşteride aynı sonuçta bugün 10 kuruşluk fotokopiye gelen yarın 1000 liralık iş getirmeyeceği ne malum. Bir de ilk başlarken portföyü genişletebilmek için fazla kar marjına gerek yok ufak karlarla yap ki ileri de tekrar gelebilsin günlük geldi yüksek kar ettin ertesi günü var bunun gelmez bir daha onun için yavaş adımlar önemli. Elimden geldiğince edindiğim tecrübeleri başımdan geçenleri, gözlemlerimi özetlemeye çalıştım. Umarım yararı olmuştur kafanı şişirmek istemem.
Canlı önemli ama malzemesi de bir okadar önemli ben yeri geliyor akvaryumcularda yem bulamıyorum ki Ankara da olmama rağmen internetten almaya çalışıyorum millet alıyor işte Ahm gibi yemi Jbl veya Sera Tetra gibi yemler görülmüyor.
Bunlardan Hangisi Dişi
Balıklar da dişi erkekten önce sıkıntı var bilginiz olsun kuyruk kısma, dış parazit var gözüküyor bilginiz olsun. Akvaryum su değerleri ve ısı düşük olduğu için gibi problemler olmuş olabilir.
Bunun yanında ilk iki resim dekiler erkek üçüncü resimdeki ise erkek yanında yarım çıkmış olan dişi, dördüncü resimde iki dişi, iki erkek yakalanmış kadraja, beşte erkek , altı da öndeki dişi arkadakiler erkek, yedi ve sekizinci resimdekiler erkek.
Balıklar da dişi erkekten önce sıkıntı var bilginiz olsun kuyruk kısma, dış parazit var gözüküyor bilginiz olsun. Akvaryum su değerleri ve ısı düşük olduğu için gibi problemler olmuş olabilir.
Bunun yanında ilk iki resim dekiler erkek üçüncü resimdeki ise erkek yanında yarım çıkmış olan dişi, dördüncü resimde iki dişi, iki erkek yakalanmış kadraja, beşte erkek , altı da öndeki dişi arkadakiler erkek, yedi ve sekizinci resimdekiler erkek.
Moli Yavrusuna Yem?
Gayet uygundur. Pul yemleri de farklı farklı verirseniz daha iyi olur bir öğün protein ağırlıklı bir öğün bitkisel bir öğün de hepcil(hem protein hem bitkisel beslenenler için) şekilde olursa çok çok sağlıklı olucaklardır.
Gayet uygundur. Pul yemleri de farklı farklı verirseniz daha iyi olur bir öğün protein ağırlıklı bir öğün bitkisel bir öğün de hepcil(hem protein hem bitkisel beslenenler için) şekilde olursa çok çok sağlıklı olucaklardır.
Moli Yavrusuna Yem?
Merhaba balıkların gelişimi için artemia gayet iyi bir canlı yemdir. Bunun yanında kurutulmuş kabuğundan ayrılmış artemia da var akvaryum suyundan bir bardak alıp karıştırıp verdiğinizde de başarılı sonuç alırsınız. Bunun yanında cyclopsta dondurulmuş, kurutulmuş olarak da verebilirsiniz balıklarınız afiyetle yerler. Cyclops protein açısından %61 protein ağırlıklıdır. hem balıklarınız için hemde yavruları için çok faydalı balıklarınızın üreme arzusunu artırdığı gibi yavrularınızında gelişiminde katkı sağlar. bunların dışında da güzel markaların yavrular için olan özel yemleri var onlarla da taviye yaparsanız balıklarınız çok güzel gelişir ve kayıp vermezsiniz.
Merhaba balıkların gelişimi için artemia gayet iyi bir canlı yemdir. Bunun yanında kurutulmuş kabuğundan ayrılmış artemia da var akvaryum suyundan bir bardak alıp karıştırıp verdiğinizde de başarılı sonuç alırsınız. Bunun yanında cyclopsta dondurulmuş, kurutulmuş olarak da verebilirsiniz balıklarınız afiyetle yerler. Cyclops protein açısından %61 protein ağırlıklıdır. hem balıklarınız için hemde yavruları için çok faydalı balıklarınızın üreme arzusunu artırdığı gibi yavrularınızında gelişiminde katkı sağlar. bunların dışında da güzel markaların yavrular için olan özel yemleri var onlarla da taviye yaparsanız balıklarınız çok güzel gelişir ve kayıp vermezsiniz.
Akvaryem.com Şikayet
Merhaba akvaryemden yıllardır alışveriş yaparım. Bende bu şikayetler ve daha önceleri yaşadığım sorunlardan dolayı işimi de biraz garantiye almak için kapıda ödemeli yapıyorum belki biraz fark ediyor ama en azından gelmedi ne oldu nerede öyle mi böyle mi diye kafamda sorularla meşgul etmiyorum kendimi. Bu pandemi durumlarından kargoların kotalı olması , ürünün tedariği durumlarını göze alarak bitmeye yakınken veriyorum. Böylelikle sıkıntı durumlarıyla karşılaşmıyorum.
Ceylan'ı da eskiden beri tanırım. Beraber site moderatörlüğü, yöneticiliği yaptık kendisi konusunda başarılı ilgili bir arkadaş o yüzden bence eğer sıkıntılı durumlarla karşılaşmamak için benim seçtiğim yolu deneyebilirsiniz.
Merhaba akvaryemden yıllardır alışveriş yaparım. Bende bu şikayetler ve daha önceleri yaşadığım sorunlardan dolayı işimi de biraz garantiye almak için kapıda ödemeli yapıyorum belki biraz fark ediyor ama en azından gelmedi ne oldu nerede öyle mi böyle mi diye kafamda sorularla meşgul etmiyorum kendimi. Bu pandemi durumlarından kargoların kotalı olması , ürünün tedariği durumlarını göze alarak bitmeye yakınken veriyorum. Böylelikle sıkıntı durumlarıyla karşılaşmıyorum.
Ceylan'ı da eskiden beri tanırım. Beraber site moderatörlüğü, yöneticiliği yaptık kendisi konusunda başarılı ilgili bir arkadaş o yüzden bence eğer sıkıntılı durumlarla karşılaşmamak için benim seçtiğim yolu deneyebilirsiniz.
Dolandırıldım Mı Acaba ?bilgisi Olan Destek
Böyle sitelerden almadan ilk önce kapı da ödeme var mı ona bakıyorum eğer kapıda ödeme olayı varsa ozaman alıyorum kapıda ödeme şeklinde en azından bana geldi mi gelmedi mi nasık olucak gibi kaygılarım olmuyor. Benden para gitmiyor sonuçta geç gelir ya da hiç gelmez kaybettiğim birşey olmuyor böylelikle kafam da rahat oluyor.
Belki 10 lira falan fazla veriyorum ama rahat oluyor için ferah bir şekil de yoluma devam ediyorum.
Bence bundan sonra böyle bir yol izleyebilirsiniz.
Böyle sitelerden almadan ilk önce kapı da ödeme var mı ona bakıyorum eğer kapıda ödeme olayı varsa ozaman alıyorum kapıda ödeme şeklinde en azından bana geldi mi gelmedi mi nasık olucak gibi kaygılarım olmuyor. Benden para gitmiyor sonuçta geç gelir ya da hiç gelmez kaybettiğim birşey olmuyor böylelikle kafam da rahat oluyor.
Belki 10 lira falan fazla veriyorum ama rahat oluyor için ferah bir şekil de yoluma devam ediyorum.
Bence bundan sonra böyle bir yol izleyebilirsiniz.
Ankara Çayyolu
Evet oradan bahsediyorum sirkülasyonu olan yemlerde fiyatlar yüksek malzeme özellikle filtre gibi ürünler eski fiyattan olduğu için güncel satılan fiyatlara göre çok uygun oluyor şimdi almak istenilse asla alınmaz o fiyatta okadar arada fark var en uygun satan yere göre bile daha uygun.
Evet oradan bahsediyorum sirkülasyonu olan yemlerde fiyatlar yüksek malzeme özellikle filtre gibi ürünler eski fiyattan olduğu için güncel satılan fiyatlara göre çok uygun oluyor şimdi almak istenilse asla alınmaz o fiyatta okadar arada fark var en uygun satan yere göre bile daha uygun.
Ankara Çayyolu
[QUOTE=cans]Merhaba herkese keyifli hobiler.[:)]
Ankara çayyolunda yaşıyorum.
Bu tarafta akvaryum işi ile ilgilenen ve hobisiyle ilgilenen pek yok.
Burdaki petshop malzeme balık vs fiyatları çok yüksek..
Ulus tarafına gidemiyorum o tarafta pek işim olmuyor.
Benim aradığım uygun fiyatlı ve malzeme çeşidi çok olan bir yer çayyoluna yakın yerler. Araç ile gidebilirim..
Birde 35x35x35 bir tank arıyorum aqua clear nano low tech bitkili karides akvaryumu yapmak istiyorum nerden temin edebilirim.[:)]
[/QUOTE]
Merhaba
Bende Çayyolundayım evet Çayyolunda fiyatlar daha pahalı kesinlikle ben alışveriş için Panorada ki Club Safari'ye eski fiyatlardan olduğu için fiyatları uygun oluyor. Onun dışında Balgatta Discusshop veya Emek'te Nudo Konsept akvaryum'a gidiyorum. Fazla zaten akvaryumcu kalmadı Kızılay falan var ama vaktim olmuyor aynı durumda olduğumuz için bilgi vermeye çalıştım.
[QUOTE=cans]Merhaba herkese keyifli hobiler.[:)]
Ankara çayyolunda yaşıyorum.
Bu tarafta akvaryum işi ile ilgilenen ve hobisiyle ilgilenen pek yok.
Burdaki petshop malzeme balık vs fiyatları çok yüksek..
Ulus tarafına gidemiyorum o tarafta pek işim olmuyor.
Benim aradığım uygun fiyatlı ve malzeme çeşidi çok olan bir yer çayyoluna yakın yerler. Araç ile gidebilirim..
Birde 35x35x35 bir tank arıyorum aqua clear nano low tech bitkili karides akvaryumu yapmak istiyorum nerden temin edebilirim.[:)]
[/QUOTE]
Merhaba
Bende Çayyolundayım evet Çayyolunda fiyatlar daha pahalı kesinlikle ben alışveriş için Panorada ki Club Safari'ye eski fiyatlardan olduğu için fiyatları uygun oluyor. Onun dışında Balgatta Discusshop veya Emek'te Nudo Konsept akvaryum'a gidiyorum. Fazla zaten akvaryumcu kalmadı Kızılay falan var ama vaktim olmuyor aynı durumda olduğumuz için bilgi vermeye çalıştım.
Ankarada Petshop
Aleyna akvaryum sert balıkları rahatlıkla bulma durumu olacaktır. Bir de aradıklarınız bulabileceğiniz Keçiören de Kansoy akvaryum var G. Amerika cichlidlerinden nadir olanlarından özellikle elinde vardı. Bildiğim kadarıyla Aleyna akvaryum civarında bir iki bu aradığınız tarzda balıkları satan yerler var adları aklıma gelmiyor hatırlarsam tekrar paylaşımda bulunurum. Bir araştırın Aleyna akvaryum iki şubesi var yırtıcı tabir ettiğimiz balıkların yoğunluklu olduğu yer gibi geliyor. Bir de Kızılay daki akvaryumcular var orada da bazen ciddi güzel türler karşımıza çıkıyor ama ben uzun zamandır gitmedim.
Aleyna akvaryum sert balıkları rahatlıkla bulma durumu olacaktır. Bir de aradıklarınız bulabileceğiniz Keçiören de Kansoy akvaryum var G. Amerika cichlidlerinden nadir olanlarından özellikle elinde vardı. Bildiğim kadarıyla Aleyna akvaryum civarında bir iki bu aradığınız tarzda balıkları satan yerler var adları aklıma gelmiyor hatırlarsam tekrar paylaşımda bulunurum. Bir araştırın Aleyna akvaryum iki şubesi var yırtıcı tabir ettiğimiz balıkların yoğunluklu olduğu yer gibi geliyor. Bir de Kızılay daki akvaryumcular var orada da bazen ciddi güzel türler karşımıza çıkıyor ama ben uzun zamandır gitmedim.
SON MESAJLAR
- Yeni Aldığım Beta Suyun Üstünde Takılıyor Goldfish2000, 06:45
Hastalıklar ve İlaçlar - Dış Filtre Takır Tukur Ses Atman 3338 KaanE, 06:19
Filtreleme Seçenekleri - Yavru Vatozlarımı Petshop Alır Mı Hidro Dinamik, 03:03
Yeni Üye Forumu - 40 Litrelik Akvaryuma Ne Önerirsiniz NightWist, 02:51
Yeni Üye Forumu - Mollilerim Çok Fazla Çoğalıyor Ne Yapmalıyım ozkoktr, 02:49
Canlı Doğuranlar - Geçmeyen Bulanıklık NightWist, 01:38
Bitki Akvaryumları Genel - Bı Hangi Vatoz NightWist, 01:34
Yeni Üye Forumu - Yeşil Bir Tür Yosundan Kurtulamıyorum Gokayb, 01:28
Yeni Üye Forumu - Beta Yüzgeç Yırtılması NightWist, 00:59
Hastalıklar ve İlaçlar - Kafa Motoru Önerisi Ahmetkngr, 00:17
Filtreleme Seçenekleri - Aguamentist Youtube Ve Sosyal Medya Tanıtımları SuperSport, 00:09
Akvaryum Dünyasından Haberler - Akvaryum Köşe Çatlağı Tamir Olur Mu cilbay06, 00:08
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Amonyak Problemi cilbay06, 23:58
Hastalıklar ve İlaçlar - Adi Mi Elma Mı benimadımebruli, 23:47
Yeni Üye Forumu - Balığım Hasta Tedavi Olarak Başka Ne Yapabilirim? Monaxia, 23:46
Labirentliler - Akvaryum Tasarım Önerisi koraykbl, 23:23
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistws koraykbl, 23:20
Hastalıklar ve İlaçlar - 80 Cm Akvaryum İçin Ekipman Önerisi Anselmo458, 23:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Alenc4tx1sh, 22:53
Yeni Üye Forumu - Apisto. Agassizii “blue Flame” Itokin, 22:30
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - 80 Cm Akvaryum İçin Ekipman Önerisi Ahmetkngr, 22:24
Yeni Üye Forumu - Yeni 56 Litrelik Nano Deniz Akvaryumu Praton, 22:09
Deniz Akvaryumları Genel - Yeni İthal Akvaryum Kurulumu Yaptım Tarık Buğra, 21:45
Akvaryum Tanıtımı - Beta Yaşar Mı? Tarık Buğra, 21:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 1 Günlük Oscar Balıklarım Hareketsiz Dipte Duruyor ozkoktr, 21:20
Yeni Üye Forumu - 60x40x40 Nature Style Scape joko29, 20:32
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryumlarda Sump Woland, 20:32
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 30x30x30 52MaviGolge, 20:10
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Genel Öneri Ekremblkn37, 19:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 120/50/50 Bitkili Kurulum NightWist, 19:21
Akvaryum Tanıtımı - Cüce Ciklet Akvaryumu TacsızKral, 18:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Suyunu Kaynatıp Dinlenmeye Bıraksam? ArjenB, 18:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İvanacara Bimaculata Üretim Serüveni Başlangıcı AtlasPoyraz, 18:24
Güney Amerikan Cichlidleri - Japon Balığı Akvaryumu (tavsiyelere İhtiyacım Var) NightWist, 17:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yapraklardaki Sıkıntı Nedeni Ne Olabilir? Anselmo458, 17:55
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum.com Ui Editor (chrome Eklentisi) Anselmo458, 17:44
Forum ve Site Hakkında - Kurumuş Yapraklar mrah, 17:28
Bitki Akvaryumları Genel - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre mrah, 17:21
Malzemeler ve Yemler Forumu - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tataaa4325, 17:17
Güney Amerikan Cichlidleri - Shallow Desktop Darkwater 41lt Lepistes Taha10, 17:06
Akvaryum Tanıtımı - Lepisteslerimde Parazit Var Karahanlı, 16:42
Canlı Doğuranlar - 60 L Akvaryuma Bu Kombinasyon Nasıl Olur Orhan76, 15:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karides Tür scorpion26, 15:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yapıcı Eleştirilerin Silinmesi Hakkında! Hidro Dinamik, 14:59
Forum ve Site Hakkında - Katman Katman Zemin Sıralaması Ekremblkn37, 14:58
Yeni Üye Forumu - Renkli taşlar suya, balığa zarar verir mi? ahmetfiratozkaya, 14:20
Sazansıgiller - Rosy Barb'larım Niye Birbirini Kovalıyor? Carcharodon, 13:51
Yeni Üye Forumu - Lowtech Jungle Stil Bitkili Tankım bendeniztayfun, 13:13
Akvaryum Tanıtımı - Jbl Proflora Co2 Set R0h1rr1m, 12:57
Bitki Akvaryumları Genel - İç Flitre neomeo, 12:37
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Nannacara Anomala Çifti tarikyksl 06:11
- Hindistancevizi Kabuğu tarikyksl 06:11
- Canlı Garantili Gönderim Hediyeli Microfex Rafayel 02:21
- Akvaryumları Boşaltıyorum Hb White Lep Tül Melek metsi 01:54
- Creaqua E-line 40 Armatür TugayÇınar 01:20
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 01:19
- Microfex Kültürü sefailgaz 01:05
- İthal Akvaryum, Co2 Cam İndikatör + Sıvısı dark blue 00:56
- Catappa Yaprağı Son 60 Adet dark blue 00:56
- Su Üstü Bitkisi Pistia Su Marulu L.repens 00:21
- Malawi Turleri Ve L144 Aciklqlamayi Okuyunuz onurbaseryusuf 00:19
- 2 Cift Yavrulu Yumurtali Muhabet Kusu Takas Olur onurbaseryusuf 00:19
- 2.67 Tüp Furcifer 23:56
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 23:56
- Çok Uygun Sarı Prenses Yavruları tetikk 23:30
- Damızlık Demasoni Kolonisi 5 Erkek 16 Dışı tetikk 23:30
- Hobiye Ara Bitkili Akvaryumu Satıyorum teksas_tombiks 23:21
- Pipo Filtre Ve Salyangoz Kabukları aquatales 23:03
- L46 Zebra Pleco Çiftleri Dost34. 22:29
- F1 Black Camerun Ve F1 Chaitika Goldlar DiscusTurk 22:02
- Marlieri A Kalite Çiftler DiscusTurk 22:02
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 21:56
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 21:56
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 21:56
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 21:56
- Channa Stewartii rseven 21:36
- 100-300 W Isıtıcı rseven 21:36
- Sumplı Üçlü Set Akvaryum 150x50x50 rseven 21:36
- Led Armatür & Nixa Demir Gübresi BywenzeL 21:29
- L401 Yavru. 1e2d L15, 1e2d L66 Pleco voltran 21:25
- Un Kurdu Larvası hepatik 21:09
- Termometre / Dijital Derece cagdas_0606 20:36
- Co2 İndikatör Set cagdas_0606 20:36
- Rio Nanay, G.blue Ram, Sterbai Aquaboy 18:43
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 17:44
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 17:44
- Mobilyalı Ada Tipi Akvaryum 150-450 Lt vel1d 16:56
- Hydrocotyle Leucocephala, Myriophyllum Tuberculatu emregungor 16:42
- Christmass Moss Ve Pellia Moss emregungor 16:42
- Caridina Ve Neocaridina Karidesler, Poso Salyangoz Oquanus 16:25
- Karides_vatoz Yuvası- Yeşil Su osmandbnl 16:19
- Blyxa Japonica osmandbnl 16:19
- Satılık 2 Adet Beyaz Ve Siyah Dişi Molly osmandbnl 16:19
- Temiz Muhtelif Malzemeler akvaryum12 15:39
- Oase Biostyle 180 Grey Şelale Filtre 900lt/saat orimohito 15:06
- Aquael Fzn Pro 1000 Askı Filtre 7,1w 900l/s orimohito 15:06
- Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 14:41
- Hb White Lepistes omererbas 14:26
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 14:24
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 14:24
KULLANICILAR
- 27 Online Kullanıcı, 15 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.