ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
spalt
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Aralık 2005 14:25
Son Ziyaret:
03 Şubat 2012 19:21
Toplam Mesaj:
1075 [0.16 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mete girisgen
Doğum Tarihi:
08 Eylül 1974
Yaş:
49
İl:
Istanbul
Meslek:
Grafik Tasarim / Art Director
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

SON 10 MESAJI

Online Kullanıcı Sayısı son kaç Dk?
On-line kullanıcımızın fazla gözükmesi gibi bir derdimiz yok. Bahsettiğiniz uygulama reklam gelirlerini artırmak için uygulanır. Siteden gelen reklam gelirleri site masraflarını karşılamaktan uzak ve çok teklif olduğu halde gelir artırmak için daha fazla reklam alıp site görünümünü bozmayı da düşünmüyoruz.
Akvaryum kapağı aydınlatma montajı?
Daha önce tartışılmıştı. Arama bölümünden "aydınlatma" adıyla arama yapabilirsiniz.
Forumdaki Veterinerler
Türkiye'de veterinerlik fakülteleri akvaryumculuk hakkında eğitim vermiyor. Su ürünleri fakültelerinde balık yetiştiriciliği hakkında verilen derslerse bizim akvaryumda beslediğimiz balıklarla ilgili değil, besin olarak tüketilen balıkların yetiştirilmesi hakkında eğitim veriyor. Bu durumda bu görev bizim gibi bu hobiye gönül verenlere düşüyor.

Evcil hayvanlarla ilgili bir bölüm açılması gündemde değil. Akvaryum.com sadece balıklar ve diğer su canlılarıyla ilgili bir site olarak kalacak.


Discus
Formları iyi görünüyor. Kaç aylık ya da yaşında olduğunu biliyor musunuz? Yumurtlamak için boyları biraz küçük. Hem dişinin yumurta performansı için hem de yavrular çıktıktan sonraki dönemde rahat beslenebilmeleri için 12 cm. ve üzeri balıklardan yavru almak tercih edilmeli.
BALIKLARA SPOR YAPTIRIN
Konu üzerine değinilmemiş ve enteresan bir konu olduğu için çabuk dağılabiliyor. Bu sebeple asıl konuyu dağıtan mesajlar tarafımca silinmiştir.

Saygılar
Pangasuslar
Pengasusların tipik hareketidir. Korkmanıza gerek yok. Ancak akvaryumun bulunduğu ortamda aşırı gürültü ve sürekli bir hareket varsa strese girip dozu yükseltebilir, hatta akvaryumdan atlayabilirler. Akvaryum üzerini (ama tamamını asla değil) bir camla kapatmanızı öneririm.
Dekor Balıkları Etkiler mi?
Akvaryum Dekorasyonu üzerine yazılmış makaleyi okuyabilirsiniz. Yardımı dokunacaktır.

Akvaryum Dekorasyonuspalt2008-07-19 01:08:15
Akvaryum cevresindeki böcekler?
İlkbaharla birlikte hububat böceklerinde artış olur. Sizinki de muhtemelen öyledir. Böceklenen hububatın yenmesi tavsiye edilmez. Hububatları buzdolabında saklayarak bu böceklerden kurtulabilirsiniz.

Bu böcekleri balıklarına atan birini biliyorum. Sebep bu hububat böcekleri miydi bilmiyorum ancak tüm balıklarını kaybetti. Bana sorarsanız riske atmaya değmez.

Saygılar
tatlısu pufferi ve kiraz karides
Ben akvaryumdaki diğer canlılara dikkat etmemişim. Badis Badis lepistes yavrularını yem olarak görecektir. Karides konusunda nasıl davranır bilmiyorum.
tatlısu pufferi ve kiraz karides
Puffer yanında başka bir tür istemeyen hatta mümkünse yanlız beslenmesi gereken bir tür. Bu durumda puffer doğru çözüm değil. Botia iyi bir kabuklu yiyicidir. Ya da badis edinebilirsiniz. Akvaryumumda botianın yapamadığını badisler yaptı ve salyangozları tamamen temizlediler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.