ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
KaanE
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2959
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
20 dakika önce
Toplam Mesaj:
2269 [0.38 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
571 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kaan Ergen
Doğum Tarihi:
13 Şubat 1983
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

20 Litre Betta Akvaryumum
[QUOTE=Tayyareci]
Evet siz önermiştimiz bir yer o yüzden gidip baktım ama az sayıda kalmıştı.

Haklısınız ama bir kere almış bulunduk paketi de açtık bitirene kadar kullansak umarım zararı olmaz [:?][/QUOTE]

Evet geliyor ve bitiyor ama geldiğinde çok çeşit oluyor. Şuanda da fazla yok ama gelecek sanırım. Telden iletişime geçip, foto vb. bakıp ayırtabilirsiniz belki.

Bir kaç hafta önce gittiğimde yerim olsaydı alacaktım bunu;

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/70376/140920252056581.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/70376/140920252056511.jpg[/IMG]

Excel ve Tropicanın Yeşil olanı (makro mikro) yeterli gelecektir bitkilere.
Karides Fanusu
Karides olduğu için pek gerek olmayabilir filtreye ama yine de hacim çok küçük olduğu için su çok hızlı bozulabilir. Ya da değişimlerden karidesler etkilenebilir. Ben olsa su mercimeği, tilki kuyruğu, lepistes otu vb. çok hızlı büyüyen bitkilerden koyardım içine. Garanti olurdu bio filtre işi.
20 Litre Betta Akvaryumum
Levent Aspet'e baktınız mı beta için? @Tenebris @Aspet
60 Lt Tül Kuyruk Albino Astronot
[QUOTE=Ezel4453]Bugün 2 haftadır boşta çalışan Tankıma 7 cm boyutlarında 2 tane tül kuyruk albino astronot ekledim ilk defa bakacağım akvaryum boyutum kafama takıldı 50x40x30 60 lt ama bu eksiğimi 2 tane full seramik kaplı şelale filtre + pipo filtreyle kapatabilirmiyim[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/266776/140920251749181.jpg[/IMG][/QUOTE]

Hayır. Balığın ulaşabileceği boy belli. O akvaryumda astronot olmaz. ~10 katı kadar daha fazla litre alan bir akvaryum gerekli.
Walstad Akvaryumu Bitki Delinme Sorunu
[QUOTE=Merennn]

Bende yaprak yem var, ondan kullansam olur mu peki? [/QUOTE]

Fark etmez yem atın yeter.
[QUOTE=Cyber_Scout]
Kaan beyin hesabı hacklenmiş..[/QUOTE]

Neden?

[QUOTE=Cyber_Scout]
Kaan beyin hesabı hacklenmiş..[/QUOTE]

Hala anlamadım neden böyle bir şey yazdın? Mesajımın içeriği yüzünden değil herhalde?
[QUOTE=Merennn]Bu delinmeleri balık yemi atarak çözebilir miyim yani? Tam olarak anlamadım [/QUOTE]

Eğer besin eksikliğinden kaynaklanıyorsa evet. Balık yeminde gerekli bütün makro ve mikro elementler var. Sonrasında da zaten az canlı yüküne karşı normalden fazla yemleme yapılabilir. Yöntemin yaratıcısı böyle yapıyor. Fazla yem demek mikro ve makro gübre demek.
Pengasus Köpek Balığımın İki Gündür Rengi Değişti
Problem minimum 2000-3000LT isteyen (yani akvaryum değil havuz) ve 1 metre boya ulaşabilen canlıya 40LT'de baktığınızdan kaynaklanıyor olabilir mi?
Hasta Axolotl
[QUOTE=m3lixr]

Genellikle 20 derece[/QUOTE]

Suya ilave soğuk su vb. katmadan 20 dereceyse hep fazla değil ki. Hatta soğuk su kattığınız için değişimlerden dolayı hasta olmuştur. Dediğim şekilde fan koyarsanız 2-3 derece daha da düşebilir.
Bırakıyorum.
Malzemeleri ne yapacaksın? (fırsatçı gibi hissettim kendimi)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.