ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
DaSKaPiTaL
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
94
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Eylül 2011 01:38
Son Ziyaret:
19 Aralık 2023 17:37
Toplam Mesaj:
936 [0.21 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre B.Abacı
Doğum Tarihi:
08 Haziran 1987
Yaş:
36
İl:
Afyon
Meslek:
Boş gezenin sekreteri
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Emre Abacı Amateur Aquarist

SON 10 MESAJI

Bilinmeyen Balık 😀
Öncelikle kutlarım hoş ve sevimli canlılarmış. Türünü falan da boşver hocam, sen ağırdan paludaryumunu hazırla en iyisi. Zaten alıştı onlar sana, sen de onlara. İyice adult kıvama gelince türü varyetesi çıkar ortaya elbet. Belli ki onların nasibi sendeymiş.
Bitkili Akvaryumda Dag Tepe Yapmak
Takashi Amano diye bi aratırsan belki yardımcı olur rahmetli.
Mango Kökü Kötü Koku Yapar Mı ?
Efendim öncelikle onun adı mango değil mangrow. İkinci olarak sahip olduğunuz kök mangrow değil yati köküdür. Sorunun çözümüne gelince içindeki ufak çürükler bu tip kokulara veya renk değişimine yol açabiliyor. Benzeri durumlar çoğu zaman asma dallarında da görülebiliyor. O kısımdan kurtulup güven içinde kullanmaya devam edebilirsiniz.
Bitkilerin Üzerindeki Toz Nedir?
Yeni kurulduğu için çöken ufak partiküllerdir. Kurulumdan bi süre sonra bitki eklerseniz yada suyun içinde hafif hareketlerle silkelerseniz sorunun sona ereceğini düşünüyorum. Bunun dışında bitkilerde bir hastalık olabilir ama hiç öyle görünmüyor fotoğraflardan.
Canlıpetshop Rezaleti
Bir musibet bin nasihatten yeğdir.
Agresif Oğlum- Venüstüsüm
[QUOTE=Wildfish]

Nereden vardın bu kanıya? Yakıştımı şimdi bu yorum? Doktormusun. [/QUOTE]

Amacım seni kendime düşman etmek değil. Veya sana düşmanlık yapmak değil beni yanlış anladıysan düzeltmek isterim. Bu kanıya neredrn vardığımı da söylemek isterim. Mesajındaki vahşi kelimesini kullanış biçimin olsun, diğerlerine nazaran daha güçlü olan canlıları daha çok sevdiğini belli eden kelimelerin olsun hatta ve hatta kullandığın emojilerin olsun kesinlikle bi tedaviye ihtiyacın olduğunu düşündüm. Doktor olup olmadığımı merak etmişsin sanırım. Doktor değilim ama yan dal olarak piskoloji yüksek lisansım var. Arzu ederseniz iletişime de geçebilirim sizinle. Tekrar ediyorum size hakaret etmedim veya saygısızlık yapmadım. Hastaya hasta demek neyse onu yaptım. Eğer isterseniz daha ayrıntılı da konuşabiliriz ama amacım polemik yaratmak değil. Bol yavrulu hobiler dilerim.
Agresif Oğlum- Venüstüsüm
[QUOTE=Wildfish][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/205695/210820201530311.jpg[/IMG]

Adı Eşkiya.
Evimin yeni vahşi üyesi. Bakmayın böyle parlak ve canlı durduğuna daha 4 cm bir yavru delikanlı.
Bilirsinizki agresif ve etçil yırtıcı bir tür. Benim olduğu içinde ayrıca şanslı çünki ilerde pirana abilerinden bir farkı olmayacak[;)]

Şimdiden sadece canlı yemle besleniyoruz. Kan kurtlarını hüpletiyoruz. [:devil:][/QUOTE]

Bu mesajı yazan arkadaş. Kesinlikle psikolojik tedaviye ihtiyacın var.
Akvaryem.com Şikayet
Bunca güzel reklama rağmen hala alışveriş yapılabiliyor. Bende buna gep şaşırırım doğrusu. Tekrarı yaşanmasın ne diyelim. Geçmişler olsun.
Bu Canlının Türü Nedir
[QUOTE=Kınayu]

Selamlar arkadaşlar balıklarınızı avlar yer diyor ve yaratık canlı çok küçükte değil bulunamıyacak gibi siz yarın gözlemleyip çıkaracağım diyorsunuz [:((] Bu kusura bakmayında insanda sanki bu canlıyı akvaryuma siz atmışsınız veya eklemişsinizde neler olacak gözlemleyip merak ediyormuşunuz izlenimi uyandırıyor ilginç [:'(][/QUOTE]

Bu mümkün değil dostum. O hayvan bitkilerle vs birlikte larva şeklinde akvaryuma gelir ve larvalığı bitip yusufçuk böceği olduğunda tankı terkeder. Yani demem o ki kimse hususi olarak tankına yusufçuk larvası koymaz koyamaz. Muhtemelen tankına yeni bitki veya kullanılmış dekor ekledi arkadaş.
Suda hızlı hareket eder boyutundan çok da abartı büyük olmadıkça çoğu cüssesine uygun balıkları avlar ki yusufçuk böceği olabilsin.
Tohumlar Fidana Bol Resimli :)
Capo. Meşe ardıç falan dik ülkeye katkın olsun lafını hiçbir cümlen savunamaz. Sen ne dersen de buna yıkıcı eleştiri denir. Zira benim de uzatmaya niyetim yok tartışmayı. Arada bi girip takıldığım forumun dilinin değiştiğini farkettim sadece. Allah çarşınıza pazar versin ne diyim. Selametle.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.