ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
safari026
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Aralık 2011 22:09
Son Ziyaret:
09 Ocak 2017 19:25
Toplam Mesaj:
25 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ZAFER YAYLALI
Doğum Tarihi:
26 Eylül 1974
Yaş:
49
İl:
Kütahya
Meslek:
Memur
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ZAFER YAYLALI

SON 10 MESAJI

kafayı yemek üzereyim bu elektirik neyin nesi
İç filtren varsa büyük ihtimalle onun kablosunun kafamotoruna girdiği yerde ve bağlantı bölümünde deformeden kaynaklanıyor. Ben de iç filtrenin kablosunu sökünce elektriğin kesildiğini gördüm. Bu direkt bildiğimiz 220-Volt elektrik değil. Suyun sirkülasyonu ile açığa çıkan bir elektrik. Yukarda arkadaşlarımın de dediği gibi prizlerimiz topraklamalı olmadığı için elektriği akvaryum suyunda görebiliyor ve bunu da elimizde yara olunca ancak anlayabiliyoruz. Bunun insana ve balıklara da zararı yok. Ancak elektrikli aletlerde oluşabilecek deforme ve yıpranmalara karşı elektrik kaçaklarına tüm akvaryumcu arkadaşlar lütfen dikkatli olsunlar. Herkeze sağlıklı hobiler.....
CÜCE VATOZLAR YUMURTAYI NEDEN DIŞARI ATIYOR.
Arkadaşlar Merhaba
2e 4d albino cüce vatozlarım var. Genç damızlıklar. İlk defa yavru yapacaklar inşallah. Ancak cüce vatozlarım yumurtalarını küpten dışarı atıyor. Erkekler yuvayı paylaşamıyor veya dişiler yumurtlamak için yuvayı paylaşamıyor diye tahmin ediyorum. Bunun nedeni nedir. Ne yapmam gerekir. Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Herkeze bol yavrulu hobiler.



safari0262012-10-11 00:11:39
Flagy vs Praziquantel
Evet arkadaşlar ben de scorpıon26 arkadaşımıza katılıyorum. Ben ve arkadaşlarımda bu Flagly isimli ilacı akvaryuma atarak kullandık ve hiç bir sonuç alamadık. Bu ilacı balığın yemesi ile etkili olabilir...
Flagy vs Praziquantel
Microbe-lift Praziquantel bu yazılanlar ilaçların etken maddelerimidir yoksa ilaçların isimlerimidir. Bu ilaçları eczanelerden mi alacağız yoksa petshoplardamı satılıyor. Tşk ederim.
akvaryum camında kurtcuk
Size tavsiyem metilen mavisini zorunlu olmadıkça kullanmayın. Metilen mavisi akvaryumdki bakteri kültürünü yok ediyor. Bu durum bile kurtçuklardan daha tehlikeli. Su değişimi yapıp akvaryum sık sık camlarını silin ve tuz kullanın...
yunusların rengi degişti yardım
Balıklarınızın boyları küçükmüş. O boylarda renkleri gri tonlarında olur. Akvaryumunuzun boyutları ne ölçülerde. 2 günde bir su değişimini çok sık yapıyorsunuz. Bırakın balıkları kendi hallerine de su otursun eskisin biraz. Hele dış filtreniz varsa 10-15 günde bir 3/1 oranında su değişimi yapasanız daha iyi olur. Sık su değişimi de balıkların hoşuna gitmez. Ya da su değişiminde eskimiş beklemiş su kullanınız. Birazda kaya tuzu kullanın yeterli. Balıklarınıza bir şey olmaz korkmayın. Sağlıklı balıklar.
Balığımda yaralar çıktı
Balığınızda kuyruk erimesi var sanırım. Su değişimi yapıyormusunuz. 3/1 su değşimi yapın önce. Su şartları bozulduğu için hastalık oluşmuş. En garantisi sera bactebur. Kullanım şartları ilacın üzerinde yazar o şartları uygulayarak tedavi yapınız. Suya kaya tuzu da ilave edin. Havalandırmayı çoğaltın ve tedavi süresince yemlemeyi de azaltın.En kısa zamanda balıklarınızın düzeldiğini göreceksiniz. geçmiş olsun.
birden oluşan hastalık ve balıklarımın ölümü
Balıklarınızda görülen hastalık oldukça ilerlemiş. 3/1 oranında su değişimi yaparak sera bactebur kullanın. Bir miktarda kaya tuzu koyun suya kısa zamanda düzelecektir. geçmiş olsun..
Yunuslarımın Tür ve Cinsiyetleri Sizce Nasıl?
Boyutlarına ve kuyruk şekillerine bakılırsa 3d 1 e olması muhtemel...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.