ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ozan_newyork
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Ocak 2012 00:18
Son Ziyaret:
29 Şubat 2012 06:07
Toplam Mesaj:
17 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ozan boluk
Doğum Tarihi:
04 Mart 1984
Yaş:
40
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ozan boluk

SON 10 MESAJI

Pipo Filtre
Sunger filitre suyu temizlemez arkadasim ne yaparsan yap suyu dolasim yaparak sungerden gecirebilecegin bir filitriasyon sistemi kullanmalisin.
fluval 205 im su sızdırıyor !
Arkadasim filitrende bi sorun yok, aynisi bende ve benim bir cok arkadasimin basina geldi.genellikle uzun sure kullanilmayan filitrelerde oluyor. Siyah daire seklinde olan motor ile su tankinin birlesim noktasindaki kafa contasini degistirmen gerekli! baska bir altarnatifin yok her hangi bir petshop gidip contani ve filitrenin markasini soyle yenisini al sorunun cozulur. Fluval cok kaliteli bir markadir bence fluval`dan baska bir marka kullanma yedek parca olarakda cok genis bir potansiyeli vardir.

Contayi degistirdikten sonra sonucunu paylasirsaniz sevinirim. Saygilar.
Red Melonlarım
Kubilay bey tebrikler umarim ileride saglikli yavrular alirsiniz.Benimde tankimda 5 adet red melon var sizinkilerden guzel olmasin , :) ama ben ikisini baska bir ureticiden ucunu baska bir ureticiden aldim ilk aldigim iki red melon cok saglikli ve renkleri cok koyu kirmizi ve guzel hic degismiyor.Ama son aldigim 3 melondan ikisi rengleri isiklari actigim zaman beyazlasiyor isiklari kapatim gunduz kendi hallerinde cok guzel kipkirmizi oluyorlar.sebebini bilmiyorum sizde acaba boyle bisey oluyormu? yada konuda uzman arkadaslar varsa yorumlarinizi bekliyorum .
 saygilar!!
ozan_newyork2012-02-15 02:48:41
discusda ph
Arkadaslar daha once es tutmus hatta yumurta dokup yumurtalardan yavru alinmis discus eslerini yavru aldiktan sonra oteki discuslarin yanina koysak, vede iki ay sonra tekrar ureme tankina aldigimizda yumurta dokme zamanlari sizce en gec ne kadar olur? .Cunku arkadasim aynisini yapmis ve 3 aydan beri yumurta dokmelerini bekliyor ph dusurmus isisini dusurmesini ben soyledim ama uc aydan beri baliklar yumurta dizmemisler koniye sizce bu normalmi?
ro ile su hazırlama
Ayni cihaz bende`de var ama cok gereksiz olarak goruyorum! uretim tankinin haricinde.cok yavas su aritimi ve su israfi acisinda sadece kendim icmek icin kullaniyorum. cesme suyunun ph ile ro cihazindan cikan suyun ph de ayni fark etmiyor .
discus gorunus

Yorumlar aslinda benim tahmin ettigim gibi geldi baliklarimi riske atip almayi bende dusunmemistim ama herkes icin tecrube olsun diye form da paylasmak istedim tesekkurler.

discus gorunus

Baliklar benim degil birisi satiyor onun icin gozlemleme sansim yok.Bende fotografdan gordum ama durumlarini ve gorunuslerini hic beyenmedim.

discus gorunus
Arkadaslar bu discuslar sizce hastami? yanikmi? yoksa cokmu bakimsiz? Tesekkurler.
discusda ph

Arkadaslar 4 tane 14 cm discusum var ciftlesme zamanlarinin geldigini dusunuyorum ve 75 litrelik tankda sadece onlari besliyorum ciftlesmeleri icin ideal ph 6,6.5 oldugunu biliyorum ama benim aritmadan gelen suyumun ph 7,6 acaba ph`i kimyasal ile dusursem ciftlesmeleri icin yardimci olurmuyum ?suyuma daha once hicbir kimyasal kullanmadim vede sagliklari masallah cok iyi.Sizce ne yapmam gerekli yoksa kendi hallerine birakmamli lazim ? tesekkurler.

Discusumun sorunu sizce ne ?
Arkadasim bence diger baliklari cikartin tedavi olana kadar tek basina besleyin otekilerede hastalik bulasmasin.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.