ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
@Ahmet
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Ocak 2012 15:27
Son Ziyaret:
01 Mayıs 2013 01:33
Toplam Mesaj:
112 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Hakan Çelik
Doğum Tarihi:
08 Aralık 1996
Yaş:
27
İl:
Konya
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Sarı prenses bir tutkudur

SON 10 MESAJI

3 agzı dolu spyi yanyana koydum. Sorun olur mu?
Hayır bir sorun yokmuş gibi görünüyor
3 agzı dolu spyi yanyana koydum. Sorun olur mu?
3 adet agzı dolu sp mi akvaryum içine yaptığım ufak bir bölmede yanyana koydum. Acaba kavga etme gibi bir durumları var mı ? Büyük olan sp yavrularını korumak için diger spleri sıkıştırabilir mi ? Teşekkürler
En iyi etçil tablet yem hangisi ?
Malawi balıkları için en iyi etçil tablet yem olarak hangisini önerirsiniz ? Teşekkürler.
Ucuz ve kaliteli ısıtıcı (100Watt)

Başlıktada bahsettiğim gibi ucuz ve kaliteli 100 watt ısıtıcı tavsiyesi olan varsa benimle paylaşır mı? Çok acil...

Sarı prenses akvaryumum da elektrik kaçağı
Merhaba arkadaşlar yeni bir akvaryumu aldım. Akvaryumu hazırlamak için içine ısıtıcı falan koydum ama biraz elektrik kaçırdı galiba. Akvaryuma elimi sokunca hafif bir kıdıklayıcı elektrik çarpıyor. Bu kaçak balıklar için bir sorun olur mu ? Kaçağın sudan nasıl yokedebilirim ?
Sizce Taşır mı?
Üstünde şuan 70 cm-30 cm-h45 cm boyutlarında bir akvaryum var. Aynı resimdeki gibi duruyor. Kenarlarında 12.5 cm boşluk var. Akvaryum full dolu bir şekilde   yaklaşık bir aydır duruyor. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım ama ilerde olur mu bilemem. En iyisi ben işimi sağlama alıyım. Üzerine 70 cm boyutlarında bir tahta koysam sabitlemem gerekir mi ? Yada sadece kaymaması için silikonla alttan yapıştırsam olur mu? Üzerine strafor koysam nasıl bir fayda sağlar ?
Sizce Taşır mı?
Strafor'un bu kadar faydalı olacağını düşünmüyordum. Onuda denerim ama faydalı olacağını düşünmüyorum. Teşekkürler
Sizce Taşır mı?
Merhaba arkadaşlar
 
 Evimde sarı prenses üretimhanem var. Yeni bir akvaryum ekliyorum. Akvaryumu bir dolabın üstüne koyacağım. Dolap akvaryumu çok rahat taşıyabilecek bir güçte ama benim merak ettiğim acaba akvaryum camı kırılabilir mi ? Boşluklardan basınç yaparak akvaryumu kırabilir mi ? Aklımdaki soru işaretleri bunlar birde akvaryum içine 3 erkek 12 dişi mi koysam yoksa 2 erkek 8 dişimi koysam yada 2 erkek 10 dişimi koysam ? Bu soruları cevaplayıp bana yardım ederseniz sevinirim. Yazıyı daha iyi anlamanız için resimlerle desteklemek istedim. Aşağıdaki resimlere bakarak daha faydalı olabileceğinizi düşünüyorum. Herkeze iyi forumlar. Teşekkürler...
 
Facebook'ta Malawi İle Alakalı Grubu Kurmak
Grubun adını Turkish Malawi Breeders olarak düşünmüştüm. Türkçe olarak (Türk Malawi Üreticileri) anlamına geliyor. Başka isimlerde düşündüm ama en güzelin bu olduğuna karar verdim.

Arkadaşlar değerli yorumlarınızı bizlerden eksik etmeyin :)
Facebook'ta Malawi İle Alakalı Grubu Kurmak
Merhaba değerli forum üyeleri
 
 Aklımda bir fikir var. Tüm malawi severler için facebook ta sarı prenses sayfası kurmayı düşünüyorum. Aslında sarı prenses diyerek içeriği daratmak istemiyorum. Bunun yanında diğer malawi türleri(yunus,demasoni,afra vb.) ile ilgili de paylaşımlarda bulunabileceğimiz. Gerek akvaryumunuzu tanıtmak için gerek balıklarınızla alakalı aklınızdaki bir sorunu paylaşarak bilgi alabileceğiniz bir grup kurmak istiyorum.
 
Amaç hobiyle alakalı sanal ortam olsa bile bir grup kurmak :) Beraber birbirimize hobiyle alakalı konularda yardımda bulunmak.
 
Güzel olucağını düşündüğüm bu fikiri sizinde desteklerinizle kurmak istiyorum. Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Yorumlarınıza göre kurup kurmamayı düşünüceğim. Herkeze iyi forumlar. Teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.