ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tolgausl
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Şubat 2012 04:56
Son Ziyaret:
18 Şubat 2013 05:14
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
tolga uslu
Doğum Tarihi:
20 Ekim 1983
Yaş:
40
İl:
Istanbul
Meslek:
ucak teknisyeni
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

tolga uslu

SON 5 MESAJI

balon balığı
http://www.akvaryum.com/Forum/acisu_sistemleri_k307465.asp
Arkadaşlar acı su ile ilgili çok soru sorulmuş.Linkde Oğuz Bey in muhtesem bir yazısı var okumanızı tavsiye ederim.Acı su ile ilgili kafanızdaki tüm sorulara cevap olacaktır.
Acısu Sistemleri
Oğuz Bey
Bilgiler için çok teşekkür ederim.Balığı karantinaya alıp tuzluluğu arttırdım 4 gündür iyileşmesini bekliyorum.İnşallah kurtarırız.
Acısu Sistemleri
Oğuz Bey,
Bilgiler icin çok teşekkür ederim şu an sistemde bir adet gsp mevcut ancak oda şu anda cok keyifsiz duruyor. Kaldı ki balık geldiginden beri çok saglıklı duruyor ve sürekli yüzüyordu. Alt kısmının rengi de bembeyazdı. Ancak şimdi dediğiniz gibi yanlarda kararma başladı ve balık saklanıyor sürekli.

Oğuz Bey bu arada bir iki sorum daha olacak beyaz benek için ilaç olarak ne kullanabilirm bir de arkadaşımın bitkili akvaryumundan birkaç tane adi salyangoz almıştım ancak akvaryuma ilk attığımda kalan pufferım bi iki didikledikten sonra bir daha bakmadı acaba sebebi nedir diye düşünüyorum bir yorumunuz olurmu acaba?

Çok teşekkür ederim. .
Acısu Sistemleri
oguz bey öncelikle bu forumda ve diger forumlarda acı su ile ilgili her yazınızı okudum bu güzel makaleler icin cok tesekkürler.
tüm arastırmalardan sonra akvaryumumu yaptırıp 80*60*60 ebatlarında suyu koydum ancak suyu tuzlandırma konusunda tereddütteyim.simdi bir hidrometre ve ph ölcer alıp yarından itibaren suyu tuzlandırmaya baslayacagım ilk su degisiminde 30 litrelik 2 hafta dinlenmis suya tuz koyarak baslamak istiyorum ancak ne kadar tuz koymalıyım?ne yazık ki tam bir oran göremedim birde 230 litreden su cekip üzerine ekleyecegim bu tuzlu suyu.
bu arada 10 gün önce aldıgım 3 adet gsp den birini 24 saat icinde digerini 8 gün icinde kaybettim.kalan balık akvaryuma girdiginden beri en mutlu olanı.kaybettiklerim suda 2 dakika yüzüyorsa yarım saat bir köşede yatıyorlardı.karınlarıda mutlu olan gibi tombiş degil iceri dogru cukurdu.
sonuc olarak bu türü besleyeceklere tavsiyem balıkları benim gibi görmeden almayın mutlaka kendiniz secin
Puffer Fish Chases Laser
acaba bu bir tuzlu su puffer ımı gerçi green spoteed puffera benziyor ama renkler çok canlı duruyorda bilgisi olan var mı

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 27 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.