ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
carisma2144
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Haziran 2013 14:30
Son Ziyaret:
30 Haziran 2013 17:11
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Abdullah Yüksel
Doğum Tarihi:
12 Ekim 1984
Yaş:
39
İl:
Malatya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 4 MESAJI

İlk Akvaryumum
Arkadaşlar değerli görüşleriniz benim için çok önemli sehpa çok aceleye geldi ayarlayamadım ilk fırsatta ona çözüm bulcam  dış filtre temini yapacam  güneşi bulunduğu noktada görmüyor gibi gördüğü zaman perde çekili bi kaç fotoyu sizinle paylaşmak istedim balık tercihimiz sarı prenses ve Auratus :)))
İlk Akvaryumum


arkadaşlar resimler biraz gecikti yasin kardeşimin son haline kadar emeği içinde ve akvaryuma bu hali kendisi verdi şu anda çok mutlu bir şekilde balıklarımı seyrediyorum sarı prenses 4 adet koyduk 4 tanede başka var ama adını malesef unuttum :) daha yeni fotolarda atcam şimdilik bu kadar görüşlerinizi heyecanla bekliyorum
İlk Akvaryumum
 Serkan Bey tavsiye için teşekkürler Kaya Yasinle çıkıp bakacaz şimdi onun daha önce topladığı yerler varmış dezenfekte edip kullanacaz inşallah burdanda kendisine tekrar teşekkür etmek isterim. Büyük bir masraftan kurtardı beni :) Evine giderdim imrenirdim akvaryuma sağolsun o da kırmadı beni en büyük akvaryumunu verdi bana kendisi de küçük bir akvaryuma bitkili kurcak. Şimdilik gelişmeleri anlatacağım fotolarla.
İlk Akvaryumum
Fotoğraf:

Boyut (cm): 100*40*50h
Kapasite (litre): 200
Canlılar: keynyi saulasi ya da mavi,sarı prensesler.( Henüz net değil )

Malzemeler: Şİmdilik iç filitre yaz olduğu için ısıtıcıyı bağlamadık 20 kg akvaryum kumu arka fon

Akvaryum Bakımı:Kurulduktan sonra haftalık %30 su değişimi

Kullanılan Yemler: Tür belirlenmediği için belirlenmedi

Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: İlaç Yok biraz Kaya Tuzu

Arkadaşlar Merhaba aranızda çok yeniyim forumdan Magnificent nickeli arkadaşım Yasin Öktemin hediye ettiği akvaryumla bu hobiye başlamış durumdayım tür için önerilerinize ihtiyacım var dış filitrem eksik sadece onu da en kısa sürede temin edeceğim dün gece 2.00 a kadar kumu ve akvaryumu yıkadım canım çıktı ne zor işmiş kum yıkamak  vira bismillah dedik ve suyu doldurmaya başladık. Hİçbir tecrubem yok yardımlarınızla iyi bir yol kat edeceğim. Fotoğrafta akvaryumu hediye eden Yasin Öktem kurulum için geldi ve olaya el attı su dolumu başladı an an resimleri paylaşacağım.
Aslan oğlum ve ben Yasin Amcasını istiyoruz hortumun aktığı yere bir tabak istemişti ama ben annemin vitrininden şekerlik verdim o hiç kullanılmamıştı akşamdan okadar çok hiçbirşey kullanılmamış olsun detarjanla daha önce yıkanmış hiçbirşeye dokunma bile dediki Yasin bende hiç kullanılmayan şekerliği aldım elime :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.