ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ademakci
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
400
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Ağustos 2008 12:11
Son Ziyaret:
15 Mart 2024 22:29
Toplam Mesaj:
341 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
adem akci
Doğum Tarihi:
03 Ocak 1985
Yaş:
39
İl:
Ankara
Meslek:
Özel güvenlik
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ADEM AKCİ.

SON 10 MESAJI

Magnificent Green
Alışılmışın dışında tasarımlar görmek sevindirici ve güzel.Gayet başarılı tebrik ediyorum.🧿
Hava Taşı
Merhaba,öncelikle yapay olan aksesuarları çıkartmak doğru bir karar olmuş.Akvaryumunuzda ki kum oranını yükseltip hava taşını gömerseniz hem sorununuz çözülür hemde görsel açıdan daha şık durur kanaatindeyim hatta almış olduğunuz taşlardan da hava taşının üzerine gelicek şekilde dekore ederseniz daha da garantilemiş olursunuz.Pipo filtreyi çıkartabilirsiniz gördüğüm kadarıyla iç filitreniz akvaryum hacminize yeterli gibi.[EDIT]ademakci,2023-02-17 21:21:54[/EDIT]
Adi Salyangoz
Merhaba, adi salyangozlardan kurtulmanın en güzel ve kökten sonuç vereni Helena(Katil salyangoz) edinmeniz olucaktır.Yada yine forum üzerinden ilan açarak sahiplendirebilirsiniz,Helena tarzı salyangoz besleyen arkadaşlar özellikle arıyorlar çünkü seve seve sahipleniceklerdir.
Karides Tankına Ekleme Yapmak..
Bende uzun bir araştırma sonucunda Ember tetra ve Neocaridina türlerini aynı tankta besledim,gözlemlerim sonucunda herhangi bir karidesi yeme eğilimi görmedim tanktaki rutin karides sayı artışı devam etti tabi bunda zeminin bitki kaplı olmasınında artısı olmuş olabilir ama tecrübe edindiğim kadarıyla karideslerle beslenebilecek en uyumlu tür diyebilirim.
Moss Ball Diyarı
[QUOTE=Emre0012]Güzel bir kurulum olmuş. Ben de bu tarz bir kurulum yapmayı düşünüyorum eve dönünce. Bu yüzden çok hoşuma gitti. Ama bayadır güncelleme gelmemiş. Tank ne durumda acaba [:)]

[/QUOTE]Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim beğenmenize sevindim.Tasarımda değişikliğe gitmek durumunda kaldım güncel resimleri en kısa zamanda tekrar eklerim.[EDIT]ademakci,2021-08-13 10:27:44[/EDIT]
Moss Ball Diyarı
[QUOTE=z.b.s.k]Akvaryum camlarına extra clear olması için fark ödediyseniz eğer, pek extra clear gibi durmuyor. Umarım güvenilir bir yerden almışsınızdır. [/QUOTE]Aldığım imalatçı 2 yıl garantili olarak verdi, bende aslında ilk başta camların daha şeffaf olması gerektiğini düşününerek soru işareti olmasıyla bir firmaya sordum oda evet extra clear ama 1.sınıf olduğunu söyleyemem bu camlar kalite kalite değişiyor dedi.
Moss Ball Diyarı
[QUOTE=nehiryeli]Çok güzel görünüyor, ışık biraz pembe mi yoksa fotoğraflarda mi öyle çıkmış? Full spectrum için mi böyle bir seçim yapılmış?[/QUOTE]Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim beğenmenize sevindim.Armatür iki farklı mod ile yanıyor, düşük mod’da full spectrum led oranı daha fazla haklısınız görsellik açısından öylede bir kaç resim ekledim.Teşekkür ediyorum.
En güzel fotoğraflarınızı gösterin
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/56310/300120211221421.jpg[/IMG]
Moss Ball Diyarı
[QUOTE=Emrejder][:iyi:]istanbul'un göbeğinde yeni yaşam alanı Moss city , huzur dolu bir yaşam sizi bekliyor :D

[:iyi:][/QUOTE]Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, beğenmenize sevindim:)
Moss Ball Diyarı
[QUOTE=Arda.507bbt]Efendim size bir sorum olacak. Akvaryumu nereden ne kadara aldınız[/QUOTE]Estafurullah hocam, Ankara’da ikamet ediyorsanız Akdere tarafında Melikşah akvaryum var oradan temin ettim fiyatı 175Tl.(Yanlış anlaşılmasın reklam amaçlı değil arkadaş sorduğu için yardımcı olmak adına firma ismi verdim.)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.