ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
halilhocca
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Ağustos 2013 01:25
Son Ziyaret:
17 Eylül 2013 09:33
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Halil Dalak
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Halil Dalak

SON 5 MESAJI

Balığımın türü nedir acaba ?
Herhalde önceleri akvaryuma alışamadıkları için birşey yemiyorlardı. Artık herşeyi yiyorlar. Önceleri dokunmadıkları gambusyalardan şimdi eser kalmadı. Hepsini yediler. ( yaklaşık 30 adetti ). Karpuz bile attım yediler. :)
Balığımın türü nedir acaba ?
Arkadaşlar zaten salmak gibi bir niyetim yok. Sadece akvaryumda bu balık hangi yemle beslenir onu merak ediyorum. Bende tekirdağ saraydaki kastro deresinde yakaladım bunları. Hatta tekrar gidersem yine yakalayacağım...
Balığımın türü nedir acaba ?
Bende güneş balığı olduğunu bir yerden öğrenmiştim fakat bunların ne ile beslendiğini bilmiyorum. Üç gün oldu akvaryuma koyalı cichlid yemi verdim fakat yemiyorlar. Canlı doğuranlar için olan yemden de verdim yine yemediler. Acaba ne yerler ?
Balığımın türü nedir acaba ?
Arkadaşlar geçenlerde bir dereden tuttuğum bu balıklar amerikan cichlidlerine çok benziyor fakat araştırdım ve böyle birşey bulamadım. En belirgin özelliği solungaç yüzgecinin ucundaki siyah nokta. Bir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Cichlid yemi attım dokunmadılar bile. Acaba bu balıklar nedir ve ne yerler. Aynı akvaryuma yabani lepistes te koydum. Birbirlerine zarar vermiyorlar. Zaten aynı dereden tuttum onlarıda.

Türkiye göllerinde yaşayan balıklar
Arkadaşlar bugün İstanbul yakınlarında bir derede 6. resimdeki balığa benzeyen 4 adet balık tuttum. Tıpkı cichlidler gibi birbirlerinin etrafında dönerek kur yapıyorlardı. Forumu ve interneti araştırdım fakat bu cinsi bulamadım. Ama 6. resimdeki balık benziyor.Ne olduğunu çok merak ediyorum. Cichlid yemi verdim dokunmadılar bile. Aynı balığın 8-10 cm ve 15 cm kadar olanlarını orada gördüm. Aynı derede gambusyalar da vardı onlardan da tuttum ve aynı akvaryuma koydum. Birbirlerine zarar vermiyorlar.

halilhocca2013-08-11 21:16:48

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.