ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
karaca35
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Ağustos 2013 23:28
Son Ziyaret:
21 Nisan 2017 02:02
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre Karaca
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 4 MESAJI

Gaziemir'de petshop
[QUOTE=Fırat murat]Deniz kardeşime katılıyorum . Emre kardeşim balık çeşitliliginiz ürün çeşitliliginde eyvallah cok iyisiniz fakat fiyatlar azalsa biraz iyi olur :)[/QUOTE]

Olaya o kadar küçük bir pencereden bakıyosun ki arkadaşım... Sadece tebessümle karşılıyorum seni  Sen akvarist birisi olarak sadece balık mı bulunduruyorsun akvaryum içerisinde? SEN BU AKVARYUMUN SICAKLIĞI İÇİN ISITICI, SU BAKIMI İÇİN FİLTRESİNİ, AYDINLATMA İÇİN DE IŞIK KULLANMIYORSUN SANIRIM... Balıkların fiyatı da gayet uygun. 2tl verip balığın ölüme yüzdügü günleri seyredeceğime 4tl verir sağlıklı,genç balık alıp ve işi biraz daha ilerletip yavru almayı da tercih ederim. Sana bir tavsiye; boş bir gününde bir fiyat araştırması yap. Aldıgın her ürün ile ilgili de soru sor. Bakalım ozaman bu yorumların ne olacak? Sempati Akvaryumun sahibi olan Serdar Abi gerçekten de kaliteli bir insandır. Benim yanımda yaşanan bir olayı paylaşmak isterim sana: Günlerden çarşamba saat 18:15 sularında bir ablamız dukkana balıgı hakkında bi soruyla geldi. Balığının hasta olup olamayacagını sordu. ( Oysa ki dükkanın müşterisi degildi). Serdar abi açık ve DOYURUCU bir cevap vererek Ablamızın sorusunu yanıtladı. Eğer isteseydi 3-5 tane balık ilacı verir sen sağ ben selamet diyebilirdi ki bu yolla para kazanan akvaryumcularımız var maalesef Gaziemir'de. 
TEKRARDAN SAYGILARIMLA,FİYAT KONUSU AÇMADAN ÖNCE İYİ BİR FİYAT ARAŞTIRMASI YAPIN DERİM . . . 
Su Altı Lambası
[QUOTE=aliass][QUOTE=cancumur]Merhabalar.ben de bu dip lambaları hakkında bir şey soracaktım.
görüntü olarak çok hoş geldi gözüme ben de bu şekilde bir aydınlatma düşünüyorum ama balıklar için bir zararı olur mu böyle bir yöntemin ve incelikleri nelerdir.bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
[/QUOTE]
Arkadaşın sorusuna tecrübeli hobici arkadaşlarımızdan cevap bekliyoruz.
[/QUOTE]

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Eger dip florosan düşünüyorsanız tekrar düşünün. Bu tür ışıklandırma sistemleri ısınma yaptıgından su sıcaklıgında olumsuz yönde etki yapabilir. en saglıklı şekilde kullanmak istiyorsanız su dışında kullanmanızda yarar var :)
En basit dış filtre yapımı (DIY)
Kardeşim güzel bi çalışma tebrik ederim eline saglık. FAKAT  ! malzemelerin sırasını yanlış yerleştirmen hata olmuş. sadece süngerlerle doldur aynı işi yapar şu anda filtren :) seramik gibi parçaları neden koyarız? Bakterilerin tutunacagı yüzey alanı olması için ve kaba pislikleri elemesi için seramigi kullanırız :) ayrıca seramik veya bioballdan birini seçmen senin için yeterli olacaktır. Çalışmalarını takip edicem :)
Ucuz Maliyetli Isıtıcı
Suyu kaynatırken harcadıgın para = 1 yılda 10 tane 25wattlık ısıtıcı demek. gerek yok böyle aksiyonlara

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.