ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Gunz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Aralık 2013 02:08
Son Ziyaret:
14 Eylül 2014 12:38
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Maslan Boran
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 6 MESAJI

Selonoid Valf Hakkında
Sevgili kardeşim bobin yanmış olabilir soketi söküp elektirk varmı diye kontrol et yada bobini söküm delik kısmında şişme varmı yada dışa doğru bir şişme varmı ona bak selenoid ventilin valf kısmını bozman çok zor valf yanmış yada soketde elektirk sorunun vardır 220 14 bir bobin işini görür istanbuldaysan özelden ulaşırsan her konuda yardımcı olabilirm
Yeni Sp. Kolonisi..
Hayırlı olsun sevgili kardeşim sp arsız bir balıktır su değerlerin ve akvaryumun uygunsa çok yakın zamanda yavru alırsın 2 yıl evvel 15 dişi olan bir koloni almıştım alırken dişilerin boyu 7-8 cm di ve hepsinin ağzı doluydu şuan onların yavruların yavrusun yavrusu olmuştur diyebilirm akvaryumlarımda belki 300 tane yavru veren sp vardır şimdi... yakın zamanda siz de öyle olursunuz umarım :) sağlıcakla kalın.
Yavrular için hangi Artemia ?
Lake salt %100 daha verimli
Kireç önleme yöntemi
Sevgili kardeşim reçine bulmak çok basit elimde tonlarca reçina var ama yumuşatıcı olmadan R.O demiyorum kireç önleyici yumuşatıcı sistem olmadan reçina ile bir yol alamazsın.. Silifoz filtre senin işini fazlası ile görecektir.. Telefon dan tam takip edemiyorm lakin 2 saatte 2 ton 0 sertlikte su üretebileceğin çok basit sistemler var.. Merak ettiğiniz konular var ise yazabilirsiniz silifoz çok ekonomik ve etkili bir filtrasyon sağlar.
Ankaradan aqua nikli Murat Budağa Dikkat
Bence iki taraftan da net olarak duymadan yorum yapmak pek adil değil fakat.. İki balığın aynı olmadığı aşikar ben alan arkadaşın da suçu olduğuna inanıyorum birazcık dikkat etseydi eğer ilk foto ve videoda ışık arkaplan ve fotoğraf ayarlarının yoğun şekilde kullanıldığını görebilirdi.. Sağlık olsun sonuçta ikinci resimdeki de güzel bir balık uzun ömürlü olsun inşallah.. Alan arkadaşım kalp kırmaya değmez bence ölümlü dünyada.. Satan arkadaşta çıkıp samimiyetiyle anlatsın durumu herkes rahat etsin.. Bu arada strese giren frontozolar rengini daha fazla koyulaştırır diye biliyorum bu balıkda açılıyor yanlışım varsa düzeltin kalp kırdıysak affola.
Küçük Malawi Gölüm
Üstad hayırlı hobiler.. Lakin akvaryum hem dekor hem balık sayısı hemde tür açısından çok kalabalık ve sıkıntılı.. 150 65 50 akvaryumda 3 e 12d yunus besleyen birisi olarak inanılmaz karışık bir akvaryum olarak duruyor. Sayıyı ve dekoru iyileştirin bakın o zaman hem siz hem de onlar daha sakin bir akvaryum izleyecektir.. Tabiri caizse tam bir kaos var şuan :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.