ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hsnulusoy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Kasım 2006 15:38
Son Ziyaret:
09 Nisan 2015 14:11
Toplam Mesaj:
30 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hasan ULUSOY
Doğum Tarihi:
23 Ocak 1983
Yaş:
41
İl:
Zonguldak
Meslek:
Teknik Ressam ( Dizayner )
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hasan ULUSOY

SON 10 MESAJI

Mbuna Üretimhane Zonguldak
Diğer tüm türlerinin olduğu gibi bunlarda harikalar Hasan Abim. Malawi tankımın olduğu geçmiş senelerde bu türler olsaydı kesin kaçırmazdım :)
Hayaller gerçeğe dönüyor Hobihanem Kuruluyor syf:3
Yeni mekanınız Hayırlı uğurlu olsun inş. Damızlıklarınıza da  Kocaman Maşallah...
Yeni Moba Hane Hazırlıkları
Hasan Abi Yeni tankların hayırlı uğurlu olsun Bu tanklarda bol bol yavru alırsın inş. 
F0 Frontosa Blue Zaire Moba No:2 Kolonim
Hasan abi öncelikle yeni kolonin hayırlı uğurlu olsun.Maşallah. Moba hane hazırlıkların tüm hızıyla devam ediyor biliyorum, umarım her şey gönlünce olur.
Yeni Moba Hane Hazırlıkları
Hasan Abi senin düşünüp beraber tasarladığımız MOBAHANEN Tekrar hayırlı uğurlu olsun.Biliyorsun daha bu başlangıç. Teknik yapı tasarım ve imalat olarak her zaman yardımına hazırım biliyorsun. Üretim hanenin bu bölümündeki MOBAHANEN'de Türkiyede ki en güzel moba dahil blue zaire ırklarını üreteceğine inancım tam.ALLAHIM yolunu açık etsin. Şimdi sıra tüm üretimhanenin havalandırma sisteminde :) 
www.netakvaryum.com ; 9 taksit, yeni ürünler
Arkadaşlar herkese merhaba.
Hasan LİKOĞLU Bey'in Sahibi olduğu NETAKVARYUM'un online satışının yapıldığı www.netakvaryum.com adresinden Tamamı gerçek stok,Doğru ve kaliteli ürün güvencesiyle gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirsiniz. Kendim Ereğli'de oturduğum için online değil birebir alış veriş yapıyorum ve gayet memnunum.Tavsiye ederim...  
akvaryem.com gerçekten bukadar kusursuz firma yok
Böyle firmaların olması hem çok güzel hemde güven verici teşekkürler
Malawi Tankım(Yorumlarınızı Bekliyorum:)
Merhabalar bence deniz kabukları cichlid balıkları dekoru için çok uygun değil.Bi süre sonra çok fazla kumla oynayıp kumları kazdıkları için kumların altında kalacaklar. 
ciklet akvaryumu kuracağım
80*45*45= 162lt. Dekorlar ve yukarıdaki boşluk payı ile bu max 150 lt. olur.Yavru alabilmek ve Çok sayıda çeşitli balıklar beslemek için uygun değildir. Tetra ex1200( 1200lt/dak.) dış filtre min 400lt.lik akvaryumlar için gerekli ve yeterlidir.Sizin akvaryumun için gereksiz pahalı ve fazladır.Rengarenk bir malawi akvaryumu için bütçenize göre tabi min250lt.akvaryum gereklidir. Balık proteini demişsiniz öyle bir katkı maddesi olduğunu bu kadar süredir duymadım.Bence su hazırlayıcı haricinde hiçbir katkı maddesi ( berraklaştırıcı vs.) kullanmanıza gerek yoktur. Suyun akvaryum kurulumundan sonra en az bir hafta yararlı bakterilerin oluşması için zamana ihtiyacı vardır.( Filtrenin va hava motorunun full çalışması gerekmektedir) Ama daha erken koymak istiyorum diyorsanız8 iki günden daha erken olmasın sakın) su sıcaklığının 26° altında olmamasına özen gösterin.Balık çeşitlerine gelince beyaz ve mavi prenses erkekleri üreme boylarına geldiklerinde aşırı agresif ve alanlarını sahiplenip çok sert kavga etme içgüdülerine sahiptirler. Akvaryumunuzun küçük olması da düşünülürse bakmak için uygun olmuyacaktır.Sarı prenses bu ırklara göre daha yumuşak huyludur.Birde Demasoni ırkını araştırmanızı öneririm çok fazla boyutlara ulaşmazlar fakat renkleri harikadır.Dış filtreyi de su hacmini saatte 5 kere temizlicek bir kapasiteye sahip olması yeterlidir.
Arkadaslar aysmenlerim 3 yasında renk sorunu
Yavruları her türlü yerler hocam yeni yavrularınızı yanlarına sakın koymayın.Renk konusuna gelince düzenli su değişimi , kaliteli ve birkaç çeşit yem sıkıntınızı giderebilir ama kısa vadede olmaz. Ayrıca arkadaşın dediği gibi ırktan kaynaklanıyorsa yapacağın hiçbirşey yok.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.