ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
EfeÇelik1998
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Nisan 2015 09:13
Son Ziyaret:
02 Haziran 2015 17:57
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Efe Çelik
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Efe Çelik

SON 6 MESAJI

Malawi için öneri
Herkezin önerisi için teşekkürler elimdeki s.p leri çıkarmaya çalışıcam yerini saulosi bulmaya çalışıcam.
2 tane lepistesimi kaybettim :(
Merak etmeyin Barış bey su hacmi ne kadar artarsa sudaki değişikliklerin yarattığı etki o kadar azalır.Stres,su şartları,ısı,oksijen oranı,nitrat oranı vb. dengelerinin yüksek litrelerdeki akvaryumlarda bozulması daha zordur.(yeterki içine çamaşır suyu dökmeyin .d).Öte yandan lepisteslerde grup halinde bakıldığında daha mutlu olacaklardır.Akvaryumunuza bol bol bitki alın yavruları ayırmakla bile uğraşmazsınız.Benim eski akvaryumumdan bir kaç resim bulabilirsem eklerim.
Ciklet balığımın kuyruğunu yediler
Akvaryumunuzu karantinaya almak zorundasınız Ahmet bey ısı artırıp ilaç tedavisine acilen geçmeniz gerekmektedir yoksa bütün akvaryum sakinlerinizi aynı son bekliyor olabilir.Daha bilgili olan forum kullanıcılarına bu durumu iletmelisiniz.Geçmiş olsun.
2 tane lepistesimi kaybettim :(
O akvaryuma 2 lepistes değil 10 tane daha koysan bence çok daha güzel olur diğer canlı doğranlara da bi bak isterim hayırlı hobiler. :D

japon balıkları
Salyangoz sorun etmez,çöpçü balığından kastın vatoz ise  yakın boylarda alın oda sorun olmaz ama corydoras dedikleri çöpçü balığını eklemeyin japonlar onları yemeye çalışıp ağızlarını yırtabilirler,melek yaşamaz üzgünüm,pengasius akvaryumda beslenmesi tavsiye edilmiyor çok çabuk gelişip büyüyebilen bir balıktır ve hareketli olduğundan diğer balıklarınızı rahatsız edebilir,crystal shark bende beslemiştim japonlarım arasında uysal bi balıktır içlerinde ki en iyi seçim bence o dur.

Malawi için öneri
Arkadaşlar Malawi akvaryumu kurmak istiyorum.Sarıprenses ve Demasoni seçimini yaptım.Kayalar ve bitkilerimde hazır durumda akvaryumum 200 lt olucak.Fakat alıcağım zemin malzemesini bir türlü seçemiyorum.Forumdaki bir çok konuya baktım kimisi silis kimsi dere çakılı kimisi midye kırığı gibi uzayıp gidiyor.200 lt'lik akvaryumuma 1e 5d s.p ve 1e 5d demasoni koymak çok fazla mı olur?Malawi akvaryumuna ne tür zemin malzemesi koymam gerekir?
Yardım eden herkes den şimdiden teşekkürler.
EfeÇelik19982015-04-11 09:29:33

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.