ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MertUyar
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
27
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Nisan 2016 21:33
Son Ziyaret:
12 Mart 2018 01:51
Toplam Mesaj:
84 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mert Uyar
Doğum Tarihi:
07 Mayıs 1996
Yaş:
27
İl:
Samsun
Meslek:
Call Center
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Amatör :)

SON 10 MESAJI

Bitkili İçin Hazır Aydınlatmam Yeterli Mi?
[QUOTE=Kınayu]Selamlar mert bey bu aydınlatmayla işiniz biraz zor [:(] Akvaryumda bir sisli hava görüntüsü hakim. [/QUOTE]
Sisli olmasını yeni kurulmasına bağlıyorum. Bunların yanına Led döşemek istiyorum 4 5 tane ama hangi elde güveneceğimi bilmiyorum siz biliyorsanız link koyabilirmisiniz?
Bitkili İçin Hazır Aydınlatmam Yeterli Mi?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/185425/130120180808371.jpg[/IMG] buyrun teşekkür ederim
Bitkili İçin Hazır Aydınlatmam Yeterli Mi?
İyi hobiler. 1hafta önce hazır bir akvaryum alarak bitkili akvaryum kurmak istedim. Fakat bitkilerde solmaların oldu ışıkla alakalımıdır aydınlatmam bu sekilde [IMG]null[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/185425/130120180147041.jpg[/IMG]
Işığı Ayarlıyamıyorum
4 5 cm lık bır bosluk var tavanla suyun arasında suyu alsam takılır ama bakınca ampul gozukucek yatay olsa bıle bundan dolayı aslında florasan ıstemıstım pekı ampul yaparsam nasıl takabılırım gozukmeden ? "örnek olsun akvaryum bılınsın dıye ılk halının fotografını atıyorum su anda boyle degıl"

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/185425/140520161544301.jpg[/IMG]
Işığı Ayarlıyamıyorum
[B]Merhaba,

Arkadaslar 40 lıtre 60x20x30 bır canlı doguran akvaryumum var. Ilk kurdugumda 5 ay öncesınde mor bır ısık almıstım ve onunla devam ettım fakat akvaryumda artık bıtkı ıstedıgım ıcın 5 adet java moss (10x10) 20 kök saz ve 2 paket su mercımegı sıparıs ettım. Taban kumum 2 kılo sıyah kuvars 2 kılo lav kırıgı bunlarda tamam sorun yok. Ama ısıga gelınce hıc bır fıkrım yok sadece su anda elımde olan ısık ıle bıtkı buyumez o nu bılıyorum. bu gun gıttım 30 tl ye zaman ayarlı prız aldım salı gunu bıtkılerım elımde olucak java moss ıcın tel bıle aldım hersey nerdeyse hazı (co2 sımdılık kullanmayı dusunmuyorum) sıvı gubreyıde aldım.

Sımdı arkadaslar ısık olarak nasıl bırsey almalıyım nerden bulabılırım elektrıkcıdekı floresanlardan olurmu ? bana ısık konusunda yardımcı olurmusunuz lutfen tesekkur ederım.[/B]
103 Gün Aç Kalan Balıklar Ölmedi
İlginç 20 30 gün bile hadi neyse zar zor desek tamam da. 103gün.. bilmiyorum cidden ilginç olmuş. Doğal ortam olarak düşünürsek tamam oluru var ama akvaryum balığı bu gelemezkı oyle zorlu kosullara. aksamkı fotoları merak edıyorum sımdıden
Ne Beslemeliyim?destek!
Açık konuşim benım durumum yetersız oldugu ıcın ben sp bakıyorum. ama senın gıbı guzel ve genıs bır akvaryumum olsaydı kesın bu kadar genel balıklar bakmazdım. Yerınde olsam kesınlıkle tropheus bakardım 100 un ustunde turu var arastır SAFKAN olanlarından bul ıstedıgın turu ve daha sonrasında nadır bır balıgın olsun bırısıne örnek veriyorum "tropheus ilangim var" dedıgınde ooo sende o mu var dıyınce ınsan ayrı bır haz alır. benım fıkrım bu umarım secımın ne olursa olsun çok güzel ve sağlıklı balıkların olur ıyı hobıler :)
Sayımızı Azalttık Demeyin Keyfimize..
Allah kayıpsız bır sekılde buyutsun çok şık duruyorlar [:nazar:]
Fazla Oldu Değil mi ?
[QUOTE=Nefer]Forumda soru soran arkadaşlara yardımcı olduktan sonra farklı başlıkları da araştırmayı tavsiye ettiğim için Vasil efendi tarafından bir dünya saçma sapan yoruma maruz kaldım.

[URL]http://www.akvaryum.com/Forum/betta_ive231;in_su_sertligi_ve_ph_derecesi_k874293.asp?PID=5140392[/URL]


Ertesi gün farklı bir konuda yeni bir üye olan akvarist kişiye yaptığı saygısız çıkıştan sonra [K]özür dilediğini [/K]de gördüm.

[URL]http://www.akvaryum.com/Forum/lepistes_su_degisimi_k875021_sn1.asp[/URL]

Yaptığı yorumu şikayet edince, silindi tabi. Bakıyorum da yine aynı terane güzel örneklemelerine devam ediyor. Bir insan kendisi ile bu kadar mı çelişir, eleştirilerinde kendini bu kadar mı belli eder akıl alır gibi değil.


İki lafınızdan biri saygı lakin bu forum da insana saygısı olmayanın hiç bir şeye saygısı olamaz.




Neredeyse her cümlenizin sonuna gülücük ifadesi koymanızda sizi sevimli kılmıyor. Daha da ciddiyetsiz olduğunuz kanaati uyandırıyor.

Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Konu sahibi arkadaşa da tavsiyem herkesin her yorumunu dikkate almaması yönünde olacaktır. Konu ile ilgili, tecrübeli gerçek akvarist kişiler zaten yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Aklınıza takılan bir husus olursa mevcut konulara bakabilir, özel mesaj ile ulaşabilir, konu da açabilirsiniz. Kolaylıklar dilerim.

[/QUOTE]

Bu güzel ornekler ıcın tesekkur ederım sanırım herkez anlamıstır asıl olayın ne oldugunu. Herkezı dınlemıyorum tabıkıde kaba ınsanları ozellıklede ama hıc tanımadıgı ve yası olgun olan bırıne oyuncak ordek gondermek nedır ya kaç yaşındayız allah aşkına. Bu gun burdan tanıstıgım bır abının evıne gıttım saolsun evını actı sohbet ettık akıl verdı keske herkez sızın ve bu abımın oldugu gıbı olsa herkeze ıyı forumlar hayırlı ramazanlar [:3]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.