ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
erkndenz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Mart 2019 22:32
Son Ziyaret:
12 Eylül 2019 08:42
Toplam Mesaj:
14 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Erkan D.
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Erkan D.

SON 10 MESAJI

Akvaryum Camı Sökme
Dediklerinizi uygulayacağım teşekkür ederim. Falçata ile ayırırken camın köşelerinde ufak kırılmalar ve çapaklar meydana geldi. Onları boyacıların kullandığı zımpara ile giderebilir miyim peki ? En azından çapakları götürüp üzerine silikon sıkabilirim değil mi ?
Akvaryum Camı Sökme
Arkadaşlar merhaba. Akvaryumun camlarını falçata ile ayırdım su sızdırdığı için. Fakat tekrar yeni bir silikon alıp camları baştan takacağım. Ama eski silikonları camın üzerinden nasıl ayıracağım. Camları temizlemem gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz ?
Sera Bio Nitrivec
Herkese merhaba, Sera Bio Nitrivec hangi durumlarda kullanılır ? Yarın tankıma balık eklemeyi düşünüyorum. Ayrıca S.B.N. alıcam. 30 litre akvaryumum var. Kaç damla eklemem gerekiyor ? Balıklar içerisindeyken ekleseme sorun olur mu ? Çünkü suyu bulanıklaştırıyormuş. Konu hakkında bilgi verebilir misiniz ?
Lepistes Akvaryum Sıcaklığı
Herkese merhaba, arkadaşlar akvaryumum sıcaklığını 26 dereceye ayarladım lepistes beslediğim için fakat su soğuk bana göre sizce bu normal sıcaklık mı ? 1 tane balığımın karın kısmında mavileşme oldu, soğuktan olmuş olabilir mi ? Daha önce 30-31 dereceydi akvaryum sıcaklığı. Akvaryum da 2 adet piyasada bulunan analog termometrelerden takılı 5-10 liralık olan. Çünkü önceden cama elimi koyduğum zaman ciddi anlamda sıcaklığı hissedebiliyordum ama şuan elimi cama koyuyorum su gerçekten soğuk. 2 termometre de aynı sıcaklığı gösteriyor. Biri cam olanlardan ince sarı çoğunlukla herkesin kullandığı diğeri ibre şeklinde olan plastik gövdeli boyu markalı. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ? Saygılarımla 😊
Lepisteslerim Sürekli Ölüyorlar.
[EDIT]erkndenz,2019-05-07 23:06:37[/EDIT]
Lepisteslerim Sürekli Ölüyorlar.
Anladım Ceyhun Bey. Benim akvaryumda ne bi taban malzemesi var ne bi bitki hiçbir şey kullanmıyorum. Ayrıca iç filtremde ucuz 15-20 liralık olan filtrelerden süngerinden başka birşey yok. 2 adette analog termometre takılı.
Lepisteslerim Sürekli Ölüyorlar.
Size çok teşekkür ederim zamanınızı aldım lütfen kusura bakmayın. İnşallah daha doğru ve sağlıklı akvaryum hobicisi olacağım 😊 Akvaryumda şuan 3 adet lepistes var. Diyelim ki onlar da yarın sabah öldüler Allah korusun tabi. Akvaryumun suyunu dün değiştirdiğim için daha uzun bir süre su değişimi yapmasam olur mu ? Haliyle bu kalan 3 balığım ölürse hemen gidip balık alacağım çünkü. Önceden değiştirdiğim suyu gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim ? Hatta ne kadar çok fazla gün geçerse o kadar çabuk ve uygun şekilde su oturmuş olur mu ?
Lepisteslerim Sürekli Ölüyorlar.
30 litre için 50 adet yavru ve yetişkin lepistes fazla mı sizce ? Uygun ısı için kaç dereceye ayarlamam gerekiyor ?
Lepisteslerim Sürekli Ölüyorlar.
Evet çok haklısınız balıklarım bugün de işten geldim ki yine 3 adet ölmüş. 40-50 tane balıktan sadece 3 tane lepistes 1 adet çöpçü kaldı :( Kalan 3 adet balık için petshoptan bakteri kültürü alsam balıklar tanktayken eklesem sorun olur mu ? Akvaryum 30 lt kaç damla ekleyebilirim ?
Lepisteslerim Sürekli Ölüyorlar.
Timucin bey, peki komple degistirdigim yeni suyun durarak baliklar icinde bir sure degistirmesem o su oturmus bi su mu olur ? Kendi kendine bakteri kültürü oluşmuş olur mu yani ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.