ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Fishkeeper
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
17
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Ocak 2020 23:07
Son Ziyaret:
12 Ocak 2021 07:57
Toplam Mesaj:
62 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mert Sümer
Doğum Tarihi:
12 Mart 1986
Yaş:
38
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mert Sümer

SON 10 MESAJI

Dış Filtre Hortumunda Oluşan Tortu
[QUOTE=Balikcionur]Filtreyi kapatıp tekrar açtığımda hortum içindeki oluşumlar benim akvaryuma da atılıyodu dediğiniz gibi. Ben çözümü sık hortum temizleyerek buldum. Filtreyi çok sık temizlemiyordum ama hortumları suyla çalkalıyordum 2 haftada 1.[/QUOTE]
Ve melek balığımın o tortuyu yediğini gördüm.
Dana Yüreği Yem Yapımı
[QUOTE=diper]Bıtkisel yada hayvansal jelatin koymak gerek yemin icine yemin dağılmasını önlüyormuş sahsen denemedim ama cok onceleri araştırmıstim[/QUOTE]
Teşekkürler bir deneyeceğim söylediğinizi.
Dış Filtre Hortumunda Oluşan Tortu
[QUOTE=Kınayu]

Selamlar ,
Bu dediğinizin olması mümkün değil alış veriş ağızlarını karıştır madıysanız veya filtre içerisinde olması gereken bir plastik süzgeç tarzı bir şeyi yanlış yere koyup veya atla madıysanız [:((][/QUOTE]
Hocam yaşadığımı anlatıyorum siz olması mümkün değil diyorsunuz. Emiş basış hortumlarını karistirmayacak kadar da tecrübeli akvaristim. Evde 3 adet eheim jbl fluval dış filtre var. Bu patforma soru soran insanları tecrübesiz olarak görüyorsunuz.
Dana Yüreği Yem Yapımı
Arkadaşlar merhaba,
Evde dana yüreği yemi hazırladım. Malzeme olarak ıspanak havuç kırmızı biber spirulina kuru yem ve dana yüreği yerine antrikot koydum. Fakat yemi balıklar yerken çok ufalanıyor. Toz haline geliyor neredeyse. Bunun önüne nasıl geçerim?
Discus 'da Kurlaşma
Arkadaşlar merhaba, discuslarda eş tutma öncesi titreme kurlasma hareketleri olur ya sizlere sormak istediğim şu ki ilk titreme hareketini dişi mi yapar?
Artemia Miktarı
[QUOTE=solaytekin]%80 çıktığını varsaysak 2 günde 5 er öğünden 10 öğün olur. [/QUOTE]
Hocam çok teşekkür ederim cevabınız için. Ben bahsettiğim oranda çıkarttığım artemia ları günde 3 öğün olarak veriyorum. Bu durumda çıkan yumurtaları yaklaşık 6 'ya bölerim.
Artemia Miktarı
Arkadaşlar herkese merhaba. Sizlere sormak istediğim birşey var. Yaklaşık 20 adet 50 kuruş büyüklüğünde ki discus yavruları için bir öğünde yemeleri için artemia miktarı ne kadar olmalı? Örneğin 2 çay kaşığı tuza karşılık 1 çay kaşığı artemia yumurtasından çıkarttığımız artemiaları kaç öğünde vermeliyiz?

.

.
Catappa Yaprağı
[QUOTE=monster]Merhabalar,

Catappa yaprağının suyun rengini değiştirmesini istemiyorsanız farklı bir kapta tutup salınım yapmasını sağlayın. Salınımı bittikten sonra yaprağı akvaryuma koyabilirsiniz.

Değişim için kullanacağınız suya catappa koyarsanız yapraklar o suya salınım yapacaktır ve su değişimi yaptığınızda akvaryumunuzun rengi yine değişecektir. Yani farklı bir kapta salınımı yaptırmadığınız taktirde az ya da çok akvaryumunuzun rengi değişecektir. Yaprakları nasıl kullanmak istediğinize iyi karar verirseniz daha doğru olur.

Sağlıklı hobiler.[/QUOTE]
Öncelikle teşekkürler yorumunuz için. Ben yaprakların içinde ki maddelerden faydalanmak istiyorum. Discus beslediğim için akvaryumum cama cam. Dekorda yok kumda yok o yüzden yaprağı direk akvaryumda kullanmak yerine dinlendirdigim suda kullanmak istedim. Aslında en büyük amacım dinlendirdigim suyu en kaliteli hale getirmek.
Catappa Yaprağı
Koskoca grupta şu konuya yorum yapacak kimse yok demek ki!

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.