ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
edemirel_80
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Şubat 2007 19:56
Son Ziyaret:
23 Eylül 2012 13:51
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre Demirel
Doğum Tarihi:
24 Aralık 1982
Yaş:
41
İl:
Antalya
Meslek:
Dijital Tasarım
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Emre DEMİREL
100x50x35 canlı doğuran

SON 10 MESAJI

Nitrat (no3) Artışı
Wgandalf

linkini gönderdiğin doğru filtre ancak sadece bir iç filtre değil.

iç filtre özelliği de var onun yanında çok düşük elektreik akımı ile hidrooksit elementi oluşturarak sudaki zararlı elementlerin nitrojen gazına dönüşerek yok olmasını sağlıyor ve kesin çözüm veriyor.

kendi akvaryumumdaki sonuç nitrit 24 saat içinde yok oldu amonyak dördüncü günde yok oldu ph ilk günün sonunda dengelendi. Canlı ölümüm durdu ve yaklaşık 1 aydır hiç sorun yaşamadan hayat devam ediyor tankımda. .
Nitrat (no3) Artışı
[QUOTE=endoramax]  Merhaba arkadaşlar,
Konuyu doğru yere açmak için bakındım ama bulamadım. İkola beslediğim için buraya açtım kusura bakmayın.
Akvaryumumda herhafta &30 civarı dip çekimi yaparak su yeniliyorum ama nitrat (no3) devamlı artmaya devam ediyor. Nitrat patlaması olacak diye çok korkuyorum. Bu neden olabilir. su değişimi bu olayı tamponlaması gerekmiyormu? flitre malzemesi olarak
sırasıyla aşağıdan yukarı doğru:
elyaf
siporax
elyaf
kömür
3 5 cmlik mercan kırıkları.

Ölçümü tropikal 5 in 1 testiyle yaptım. No2 normal düzeylerde çıkıyor.

  

[/QUOTE]

Merhabalar bende çok uzun zaman nitrat ve amonyak sorunuyla başa çıkamadım tam düştü herşey düzeldi derken tekrar aynı sorunlar baş göstermeye ve canlı kaybı yaşamaya başladım

en sonunda devamlı gittiğim akvaryumcum hydra 30 filtrenin geldiğini ve bunu kullanmamı tavsiye etti.

o günden beri bütün değerler stabil ve canlı kaybı yok olmuş durumda benimde tavsiyem bu filtreden kullanmanız.
Nitrat Bezdirdi
Chenk69 kardeşim bende aynı sorunla uzun zaman boğuştum ama birtürlü çare bulamamıştım ta ki hydra 30 amonyak ve nitrat filtresini bulana kadar.

artık değerlerim stabil ve sorunsuz olarak canlı kaybı olmadan hayat sürüyor tankımda.
.

Yavrularım büyümüyor? Sebebi ne sizce?
Valla arkadaşlar ben 20 gündür yavruları ana tankın içinde yavrulukta büyütmek için çırpınıyordum sonunda gına geldi yapay bitki de bolca mevcut diye saldım hepsini tankın içine 1 ayda 2 misli büyüdü yavrular.

sonuç olarak kesinlikle hacim hacim hacim bence :))).
frontosa alsam?
Bana da öyle geliyor biraz ufak olacak ilerde yavrular için ya satışı ya da ayrı akvaryum kurmayı düşünebilirim. Peki bu hacim için 1 e 3 veya 4 d yapsam?
frontosa alsam?
Arkadaşlar herkese merhaba.

şu anda 175 lt. Lik bir lepistes akvaryumum var. Geçen haftasonu kaza sonucu evde olmadığım bir zaman yavruluk akvaryumun içine düşmüş ve 30 yavrum öldü daha doğrusu katledildi :(

bende bu olaydan sonra lepistes sevdamdan vazgeçmeye karar verdim. Frontosa almaya karar verdim. Akvaryum ölçülerim 100x50x35 sizce kaç tane frontosa almalıyım? alacağım boy ufak 3-4 cm arası kendim büyütmek istiyorum. 2 e 6 d nasıl olur sizce veya sizin tavsiyeleriniz neler acaba?

herkese şimdiden yorum ve fikirleri için teşekkürler. .
105 litre için dış filtre önerileriniz
Arkadaşlar ben aquapro marka dış filtre kullanıyorum evdeki 4 akvaryumumda da ve gayet memnunum. Satın aldığım yerden eheim ile aynı fabrikada üretildiğini ve hiçbir kalite farkı olmadığını söylediler. Biraz araştırma yaptıktan sonra gerçekten böyle olduğunu öğrendim ve fiyatları ise eheimden çok çok daha ucuz. Aklınızda bulunsun bence.
Aquapro Dış filtre Antalya

Merhaba kardeşim

Bende aquapro marka dış filtre kullanıyorum akvaryumlarımdan birinde 1800 lük modelini kullanıyorum ve gayet memnunum. Hem kapanma sistemi, hem kalitesi, hem filtrasyonu on numara bence.

Bu filtreyi Yosun akvaryumun uncalı mağazasından aldım 1 seneye yaklaştı hiç sorun yaşamadım ayrıca ordaki arkadaşlar çok yardımcı oldular benim ihtiyaçlarımla alakalı ve aynı zamanda ürünün yedek parça sıkıntısı da yok yine yosun akvaryum da bütün parçaları bulabiliyorsun. İlk parça değişimi ise ücretsiz  Hoş şimdiye kadar ihtiyacım olmadı ama birgün olursa o da ücretsiz.

Adresi ise uncalı çevik kuvvete gelmeden 100 metre geride 16. Noterin hemen yanında Yosun Akvaryum

Aqua Pro 2200 Hakkında Bilgisi Olan..

Ahmet Bey merhaba;

ben antalyada yaşıyorum hem kendi akvaryumumda hem de bacanağımın akvaryumunda aquapro filtre kullaAhmet bey merhaba;

ben antalyada yaşıyorum hem kendi akvaryumumda hem de bacanağımın akvaryumunda aquapro filtre kullanıyoruz. Benim akvaryumum 175 litre, bacanağımın akvaryumu 120 litre. İkimizde aquapro 800 kullanıyoruz. Bir arkadaşım da 1400 litre akvaryum kurdu yeni o da aquapro 2200 uv. Li modelinden aldı hepimiz gayet memnun bir şekilde devam ediyoruz.

hem sessiz çalışıyor hem de çok iyi performans sergiliyor. Ürün için yaptığım araştırmalar sonunda eheim ile aynı kaliteye sahip olduğunu öğrendim. Bence güvenle kullanabilirsiniz bu filtreyi. ..nıyoruz. benim akvaryumum 175 litre, bacanağımın akvaryumu 120 litre. ikimizde aquapro 800 kullanıyoruz. bir arkadaşım da 1400 litre akvaryum kurdu yeni o da aquapro 2200 uv.li modelinden aldı hepimiz gayet memnun bir şekilde devam ediyoruz.

hem sessiz çalışıyor hem de çok iyi performans sergiliyor. ürün için yaptığım araştırmalar sonunda eheim ile aynı kaliteye sahip olduğunu öğrendim. bence güvenle kullanabilirsiniz bu filtreyi...

Dip süpürgesi
Arkadaşlar ben hiç masrafa girmeden bozulma riski olmadan kendi dip süpürgemi yapıyorum. Yapmanız gereken yeterli uzunlukta bahçe hortumu, elektrik bandı (koli bandıda olabilir) ve yarım litrelik su şişesi kullanmak.
 
Su şişesinin alt kısmını kesip ağız kısmını hortuma sabitliyorum sonrada güzelce bantlayıp kullanmaya başlıyorum. Senelerce çatlama, kırılma, hava alma riski olmadan kullanıyorum. Gayet de başarılı sonuç veriyor gerçekten :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.