ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
psikologErdem
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Ekim 2023 19:17
Son Ziyaret:
15 Şubat 2024 21:49
Toplam Mesaj:
4 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
erdem yiğitoğlu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

erdem yiğitoğlu

SON 4 MESAJI

Bakteri Kültürü Oluşturmam İçin
Merhaba benim de benzer bir sorum var:
bende küçük bir amber tetra akvaryumu oluşturmak istiyorum. bir kaç bitki, 10-15 tetralı bir akvaryum azot dönüşümü için bakterileri veya saksı toprağını ve bitkileri ekledikten sonra bir iki gün sonra tetraları koyup bir kaç gün az beslesen azot dönüşümü en azından balıklarım için zararsız boyuta gelecek kadar dönüşmüş olur mu, azot dönüşümünü nasıl hızlandırabilirim? sorum çok geniş detay vermedim çünkü bitki çeşidine falan karar vermedim bakımı kolay azot dönüşümüne yardımcı olacak bir sistem arayışındayım?
Hyphessobrycon Amandae (ember Tetra) Sorusu
Merhaba,
Ben yer ve maddiyat nedeniyle küçük bir akvaryum ile hobiye başlamak istiyorum. Birkaç yerde ember tetralalın oldukca dayanıklı ve küçük akvaryumlar için ideal olduğunu öğrendim. sürü olması da hoşuma gidiyor. tek balığa bakmak istemiyorum. benim sorum balık bulucuda kendi cinslerine karşı orta derecede agresif oldukları yazıyor burayı biraz açabilir misiniz? bir de taban örtüsü ihtiyaçları, beslenmesi gibi konularda ipuçları çok iyi olacaktır.
şimdiden teşekkür ediyorum
Akvaryumda Bitki Yetiştiriciliği Temelleri
Merhaba arkadaşlar,
Benim aslında temelde iki sorum var:
İlk olarak bu hobiye yeni başlamayı düşünüyorum le heyecanlıyım. Akvaryumumu canlandırmak ve mümkün olduğunca doğal bir ortam yaratmak için bitkilerin önemli olduğunu düşünüyorum. Çeşitli bitkilerle ilgili bilgi bulabiliyorum ama temel bilgiler nizbeten daha az. Başlangıç seviyesindeki bilgileri kaçırmaktan korguyorum. Akvaryum bitki yetiştiriciliğine giriş oluşturabilecek bilmem gereken kavramları açıklayacak yol gösterici kaynak önerileriniz var mı?
İkinci olarak alan kısıtlaması ve maddiyat nedeniyle küçük bir akvaryum alabileceğim. Küçük akvaryummda ve balıklarla birlikte bitki beslenebilir mi yoksa akvaryum çok mu kalabalık olur?
Kısaca akvaryum, bitki ve balık besleyiciliği konusunda beni yönlendirebilirseniz çok mutlu olurum.
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Merhaba arkadaşlar. Ben hobiye adım atma aşamasındayım. annemi ikna etmem ve kendime güvenip cesaretle adım atmam lazım. işe başlarım beceremem balıklar ölür ve emeklerim param boşa gider diye korkuyorum. sitedeki yazıları okumaya başladım ve gerçekten kafamdaki soruları cevaplamada çok faydalı olacak gibi duruyor. Şimdiden teşekkür ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.