ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
szrdnz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
31 Mayıs 2008 11:27
Son Ziyaret:
22 Şubat 2010 19:38
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Sezer Deniz
Doğum Tarihi:
13 Ekim 1985
Yaş:
38
İl:
Tekirdag
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Sezer DENİZ
Çorlu/TEKİDAĞ
100*40*40 Sarı Prenses

SON 7 MESAJI

Lepisteslerim (kendi yavrularim kocaman o
[QUOTE=rheme]Merhaba ; hem akvaryumunuz hemde lepistesleriniz mükemmel ancak benim gözüme çarpan birşey var.Bitkileriniz hala ilk satıldıkları kaplarında duruyorlar o kaplar bitkiler bir süre büyüdükten sonra köklerinin gelişememesine ve bitkinin yanık kalmasına neden olur.Bitkileri o kaplardan çıkarıp tabana dikerseniz daha hızlı bir gelişim kaydedersiniz.Ayrıca lepistesler için hiçbir şekilde yavruluk kullanmanıza gerek yok.Akvaryumunuz yoğun bitkili olduktan sonra yavrular ana tankta rahatça saklanabiliyorlar.Ben kendi akvaryumumda doğumlara müdahale etmiyorum ve hiç yavru kaybı yaşamıyorum.

Aşağıda akvaryumumun fotoğrafını koyuyuroum.İnceleyebilirsiniz.Saygılar.


[/QUOTE]

merhabalar,
akvaryumunuz çok güzel. bitkileirinizin isimlerini belirtebilir misiniz. Gerçekten hoşuma gitti. Çorlu'da bulmaya çalışacağım.
Lepistes hava motoru
Ben şöyle bilgi vereyim. Balıklarda kayıp, havasızlıktan değil lepistes sayınız fazla olduğunda suyun kirlenmesinden olacaktır. Yer azlığından ve diğer nedenlerden dolayı doğudundan beri (6 ay'ın sadece son 1 ayı) çok az bir süre hava motoru ile tanışmış olan lepisteslerim hayatta. Hatta geçen gün aralarından biri ilk doğumunu gerçekleştirdi.
Bu süre içinde kayıp olmadi mi derseniz. Evet, oldu. Ama bunu havasızlığa bağlarsak şimdiye kadar hiçbirinin yaşamamasi gerekirdi.
Şimdi dikkatimi çekti. 2 günlüğüne ilgilenemeyecekmişsiniz. Bu sürede yem ve hava vermeseniz bile sorun olmayacağını düşünüyorum.
Benim tavsiyem, motor derken iç mi dış mı hava motoru mu olduğu anlaşılmasada açık kalmasının bir sakıncası olmaz. Balıklar, motor yemleri çekmeden ihtiyaçlarını karşılarlar.
Uzadı ama özetle 2 gün için ne yaparsanız yapın sorun olmayacaktır.
szrdnz2008-07-05 23:55:33
Lepistes Siyahlık
Geçen gün lepistesimin biri yavruladı. Bu sıralar yavrulaması gereken diğer dişiye özellikle dikkatli baktım ama karın kısmı aşırı karardığı için görmem yine mümkün olmadı.
Emre Bey, bulduğunuz fotoğraftaki durum inkar edilemeyecek kadar belirgin. Tebrik ve teşekkür ettim.
Bundan sonra daha dikkatli bakıp, karelemeye çalışacağım.
Lepistes Siyahlık
Çok lepistes doğumuna şahit oldum. Doğum zamanını bile günlük olarak tutturduklarım oldu ama bunca zamandır karın şişliğinde gözleri göremedim.
Yem Paylaşımı yeni paylaşım programı
Bende akşam dediğim gibi kargonun gelmesini bekleyemeden, öğlen şubeden teslim aldım. Sarılarım afiyetle yemleri kapıştılar. Fatih beye teşekkurler
Yem Paylaşımı yeni paylaşım programı
Teşekkürler Fatih Bey. Smmm sınavında da başarılar. Tam araştırmasamda bu değişen yasalara göre herkesin alması zorlaşacağı için az rakip olacağından bizde arkadaşlarla biraz geç kalsakta girişmeyi düşünüyoruz. Ama daha bir adım atmadık, neyse hayırlısı. İyi geceler. citronx2008-06-18 13:13:37
Yem Paylaşımı yeni paylaşım programı
Benim yemlerimde bugün yola çıkmış, biraz sabırsızlanıyorum doğrusu. Yalnız bizim burada bazen kargocular geç gelirse şubeye bir sonraki güne bıraktıkları oluyor.
Fatih Beyin hangi kargoyla  yolladığı gözüme çarpmadı. Fatih Bey ya da eline yem ulaşan arkadaşlar hangi kargo ile geldiğini söylerse ben de duruma göre kargoyu beklemektense Çorludaki şubeden kendim alırım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.